Kolacic da, ko da sam jucer rodila, a on jos malo mjesec dana💙
Black meni ni krv, ni sluzni ni vodenjak, samo lagano bolne kontrakcije, oni mi ga probusili kad sam se skroz otvorila
Fluffy hm, sve je moguce, ja sam ti imsla samo kontrakcije tako da ti ne znam🤷♀️trudove nisam prepoznala, imala danima kontrakcije i postale blago bolne taj dan, ali kad se maleni umirio, otisli u bolnicu, ali nisam mislila da idem roditi😂ni vodenjak, ni krv, ni sluzni, ni leđa, ni prepone ni nista na sto sam se pripremala
misic mali je dosta dobar jedino ga zna taj zrak muciti, bas mi ga zao bude jer mu ne mogu pomoci, ali sve ti je to spavanje isprekidano, 2,3sata u komadu.
Mrvicak ja ti nemam iskustva, reci ce iskusnije...mi nabavili aquamaris za bebe pa kapnem i fluffy je uriage hvalila, nije ga bilo pa decko kupio nesto slicno
Dana moglo bi biti, cekamo
💙
Bezzo jos ceka, a Alisa se odavno ne javlja…. pa sad… nemam pojma, Dora je spomenila da se mailo cula s njom, ali ima i od toga….
Mrvicak da joj malo povisis ispod madraca da ne lezi skroz na ravnom 🤷♀️ja se ne sjecam da sam imala s tim problema….
Povišeno je 😔 ma jednostavno ju još drži ona prehlada zbog koje smo bile u Klaićevoj. Ali umara i mene i nju. Ne mogu uopće normalno funkcionirati i užasno sam nervozna zbog svega. Zovnut ću poslije pedicu pa ju upitat
Rio, a ni sama ne znam. Sve tu vodimo tijesnu trku. Ti si makar i taj navuceni prst otvorena, ja ni to 😂
Pcelice, bitno da dobiva, netko vise netko manje. Glavno da je zdrav ❤️
Fluffy i mokvica nam je tu uz nas. Ja se nadma da cu prepoznati kontrakcije, s tim da sam imala do sad mozda 2,3 ako su to uopce bile.
Rose 😘
Baby girl 💜
Bezzo jos ceka, a Alisa se odavno ne javlja…. pa sad… nemam pojma, Dora je spomenila da se mailo cula s njom, ali ima i od toga….
Mrvicak da joj malo povisis ispod madraca da ne lezi skroz na ravnom 🤷♀️ja se ne sjecam da sam imala s tim problema….
Povišeno je 😔 ma jednostavno ju još drži ona prehlada zbog koje smo bile u Klaićevoj. Ali umara i mene i nju. Ne mogu uopće normalno funkcionirati i užasno sam nervozna zbog svega. Zovnut ću poslije pedicu pa ju upitat
Definitivno najbolje nju zvati
💙
Jesi probala izvlacit s onim nastavkom za usisavac? Mozda djeluje mrvu agresivno, al izvuce bas super!
Fiziolosku vjerujem da znas, ono na stranu je okrenes pa u šusu ispalis 1.5-2ml u nosnicu i onda i drugu okrenes pa isto spricnes..ja cak nakon toga jos usisavac i onda par kapi u svaku nosnicu cisto da navlazim ako je iziritiralo sluznicu sve skupa.
Mozda da je inhaliras malo, ako vec nisi?
Curke tu i tamo uspijem ulovit i makar vas malo citat napreskokce, al pisat nista..nadam se da ste dobro sve redom 😘😘 mi smo ok, prezivljavamo
Jutro, evo i mene na punih 38! 😲💞
Sve sam se nadala da ce cackanje potaknuti nesto nocas ali nista, mirna noc 😁
Manje vise sve je spremno, oni ce sastaviti krevetic dok ja budem u rodilistu i ti je to.
Fluffy i ja imam iscjedak pojacan zadnjih mjesec dana, vise je onako zuckast ali bez mirisa, nista ne pece, valjda bi mi rekao jucer da nesto nije ok.
Jedva cekam da sve rodite i da onda uspijem i ja procitati zaostatke, koji nece biti ovoliko, zbog brige oko beba 😂 Udjem jutros +40 str za citati, ma nema sanse. I ja odustajem po prvi put 😢
Nadam se da ste sve dobro, da bebice fino napreduju. Imamo li novih beba? Terminuse, sta je sa cevapima, pokretacima svega 😂?
Nama je danas mjesec dana 🎉😍 pa cemo malo proslaviti vani. Inace, bebica je dobro, ima puno faza kad je budan (5 sati dnevno i vise) pa nam je malo cudno 😂 navikli da jede i spava.
Jutro! Čestitke na punim tjednima svim krafnicama koje su ostale!!
BlackLioness ja sam sukrvavi iscjedak imala samo kad sam došla u rađaonu, al ako je to službi čep on može i dva tjedna prije poroda ispasti. Sve je to individualno 😊
Bebac evo sličice, planirala sam još jučer staviti, ali je bila večer pa sam čekala bolje osvjetljenje 😀 danas je to dosta gore u odnosu na jučer. Druga strana nije toliko zahvaćena. Trenutno baš izgleda ko da su neki plikovi od alergije, ali mijenja izgled.. Jučer su bili ko prištići i sad je ostalo samo to crvenilo. https://ibb.co/m0ZXghphttps://ibb.co/kD6HFvy
Mila hvala na odgovoru, koji ad ste onda koristili? Nama su sad preporučili samo bilo koje hipoalergeno pa ne znam što je idući korak?
Joj, a sto kaze pedijatrica? Iako sumnjam ja da oni znaju, samo nagađanja
💙
Dora 😘
Kaktusica cestitam🥳🥳🥳mozda danas krene🤞🍀
Mimoza cestitam Leonicu🥳🥳🥳da, sve su zivlji, vise je posla
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji