Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    10. Srpanj 2020. 11:24

Trudy i meni tako rekla za oblacenje, mi imamo 3740, dobio skoro 900g požderuh mali
    Mimoza hvala na pitanju, pravi proždrljivac postao, izađemo na terasu, a ja se jos oporavljam jer mi se šav zakomplicirao, jedva ceksm setnjicu. Jao, sto mu oblekica preslatka💙meni sad dolaze iz nexta taj tip robice, bas se veselim, maloprije zvao postar

💙

• RitaM
    10. Srpanj 2020. 11:24

Kaktusice, hvala ti! Ja sam pitala treba li se zbig betahemolitickog odmah s prvin trudom u bolnicu. Ako odmah djeluje, dio trudova cu valjda odradit doma. Cestitam na veeelikin tjednima 😍. Jos malooo.
    Kolacic, hvala ti, evo Trancie upisala, zahvaljujem 🤗.
    Elena, uzivaj sa svojom mrvicom 😍. Bas to, svi kazu kako narastu preko noci!
    Dora, punoooo pozdrava saljem ❤💙💕. Izdrzi! 🤗
    Kako znat kad krene? Drago mi je da smo opet na toj temi... jucer osjetim "stipkanje" za cerviks, dva grca i u glavi mi samo "jel to krenulo vec!?". Nije, sad se sama sebi smijem. 😂

Rose1
    10. Srpanj 2020. 11:25

Ne, ne, krivo napisala, ne skro 900, preko 900, tj.910😂😂😂sad se vise ne mogu izvlaciti na trudnicki mozak😂😂😂, ali mogu na neispavanost😉

💙

Mila7
    10. Srpanj 2020. 11:29

Pcelice cini mi se da bi mu mogla biti alergija, to mi ne izgleda kao da se lice cisti. Jesi vidjela sa dr sta kaze? Moj mali je pio od Novalaca Allernova mlijeko al samo da te upozirim da je mlijeko bas jako neukusno i ful smrdi pa ga neke bebice ne prihvacaju. Moj mali je bio zderonja i jeo je sto mu se dalo 🤭
    Ugl mozes ga kupiti sa i bez recepta i ima ga u ljekarnama

• RitaM
    10. Srpanj 2020. 11:37

Mimoza, slatkis mali. Bas mu je slatka robica! 😍
    Malo sam van tema, kupujem robicu pa bih vas molila savjet ako znate. Sinsay robica - koju velicinu za novorodence uzeti? I ako tko ima neki od njihovih setova, jel se oblace preko glave ili su ispod savova dugmici na ramenima, ne kuzim sa slike, a nemam iskustva s djecjom robicom... evo link ako prode: 
    https://www.sinsay.com/hr/hr/xu473-06x/babies-garments-set

Rose1
    10. Srpanj 2020. 11:37

Jedete voce? Ja samo bananu, danas pocinjem uvoditi, rekla patronazna da mogu 

💙

Trudy
    10. Srpanj 2020. 11:39

Mimoza krasan nu je romperic 💙 ma ja sam ga do sad uglavnom u bodiju na kratke rukave+ stavila bi nekad hlacice dole. Al sam si razmisljala jel malo previse 😁 mislim, ja se topim.. najdrazi dio dana mi je tusiranje 😂
    Rose super za Leonica, dobro je i on dobio 👍

• RitaM
    10. Srpanj 2020. 11:40

Pčelica06

Jutro! Čestitke na punim tjednima svim krafnicama koje su ostale!!
    BlackLioness ja sam sukrvavi iscjedak imala samo kad sam došla u rađaonu, al ako je to službi čep on može i dva tjedna prije poroda ispasti. Sve je to individualno 😊
    Bebac evo sličice, planirala sam još jučer staviti, ali je bila večer pa sam čekala bolje osvjetljenje 😀 danas je to dosta gore u odnosu na jučer. Druga strana nije toliko zahvaćena. Trenutno baš izgleda ko da su neki plikovi od alergije, ali mijenja izgled.. Jučer su bili ko prištići i sad je ostalo samo to crvenilo. https://ibb.co/m0ZXghphttps://ibb.co/kD6HFvy
    Mila hvala na odgovoru, koji ad ste onda koristili? Nama su sad preporučili samo bilo koje hipoalergeno pa ne znam što je idući korak?

Ja ne znam je li to alergija, ali moram rec - jao koji slatki obrazi!! 😍

Rose1
    10. Srpanj 2020. 11:41

RitaM

Malo sam van tema, kupujem robicu pa bih vas molila savjet ako znate. Sinsay robica- koju velicinu za novorodence uzeti? I ako tko ima neki od njihovih setova, jel se oblace preko glave ili su ispod savova dugmici na ramenima, ne kuzim sa slike, a nemam iskustva s djecjom robicom… evo link ako prode:

Uzmi njihov najmanji broj, to ti je 56. Ja imam njihove bodice i super su, a povoljni. To ti se oblaci preko glave, ali ti je jako rastezljivo, napravljeni su otvorici za glavu tako da se dodatno rasiri. I meni se to preko glave cinilo komplicirano pa sam benkice(kopcaju se po cijeloj duzini na prednjoj strani) koristila, ali sad i te preko glave i nije problem

💙

Trudy
    10. Srpanj 2020. 11:43

RitaM

Malo sam van tema, kupujem robicu pa bih vas molila savjet ako znate. Sinsay robica- koju velicinu za novorodence uzeti? I ako tko ima neki od njihovih setova, jel se oblace preko glave ili su ispod savova dugmici na ramenima, ne kuzim sa slike, a nemam iskustva s djecjom robicom… evo link ako prode:

Ja sam uzela bila hlacice 62 jer su mi se male cinile ove manje, na kraju su mu naravno prevelike 😂 a rodjen je sa skoro 4 kg i 51 cm.. tako da cini mi se da su im mozda realni brojevi.
    A ovaj bodi iz seta mi se cini da nema gumbica nsgo je gore ovo "na preklop". Neki mi budu ok takvi, neki znaju imat malo prevelik otvor oko vrata (za moj ukus 😂)
    Rose, ja jedem svo voce. Banane, jabuke, nektarine, bresve, sumsko voce, lubenica, marelica..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.