Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    10. Srpanj 2020. 10:40

Fluffy

Jutro cure!!
    Rose, bas mi je zao za nenaspavanost. Valjda to tako mora biti u pocetku. Biti ce bolje. Nadam se da su se ostale mamice naspavale…
    Mene uhvati s vremena na vrijeme ostra bol u preponama i donjem dijelu stomaka. Nemam pojma o cemu se radi 😂..jel moguce da je to nastavak otvaranja? I toliko imam iscjetka…vec par dana..al bijel sluzav, nema nikakve naznake krvi ili primjesa boja. Ja to nista necu prepoznati kad krene…uzalud i tecajevi i literatura i sve 😂😂

E takav sam ti ja imala nekih 2 tjedna prije poroda...ma prepoznat ces, ne brini😁

Nikita206
    10. Srpanj 2020. 10:50

BlackLioness, baš sam si i ja razmišljala kako sam glupa što tamo nakon 30.tjedna uopće nisam tražila da mi još jednom potvrdi da je curica, pogotovo jer sam mijenjala ginekologa, ovaj novi spol nije ni spominjao. A ja sve nešto curičasto pripremila, bilo bi ludo da nas zezne 😂

Meni je isto neki žućkasti iscjedak kao i kaktusici, ali me više brine to što nemam više uopće bar ni pripremne trudove, baš ništa ne osjećam 😭 osim bolova u preponama i povremeno mi malo sijevne bol kroz rodnicu. Puštam još do termina pa se bacam na čevape po preporuki Mimoze 😁

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Trudy
    10. Srpanj 2020. 10:56

Preslatke su vam bebice 🥰 jedna ljepsa od druge. Vidim svi cemo moc radit frizure za mjesec dana 😁
    .
    Prepoznavanje znakova za porod ja sam isto bila pogubljena. Svi su mi govorili- kad krene znat ces. I stvarno je tako 😁 btw, Dana ja sam isto bila ono dan prije popodne na pregledu u 6, zatvorena kompletno, pa rodila drugi dan u podne 😉 meni je sluzni cep bio kako mu samo ime kaze- sluzav 😁 s maaaaalo malo sukrvice. Obican ulozak mi je bio dovoljan.
    .
    Cestitke svim curama na punim tjednima i bebicama na punih mjesec dana 🥳
    .
    Nama bila patronazna jos ga malo vagnut. Naravno da je minutu prije nego je pozvonila zaspao 🙄 moja sreca 😅 od izlaska iz bolnice smo skoro 800 g tezi 😲 vec ima 4.5 kg 😲 🐷 podbradak je isto tu 😁 kako su mi smijesni kad su tako svi buckasti, puni nabora ☺️

• anav05
    10. Srpanj 2020. 10:58

Cure, koristi li koja Biogaju s vitaminom D? Razmišljam o tim grčevima od Babytola cijelo vrijeme...možda tako da im doskočim...🤷‍♀️

Trudy
    10. Srpanj 2020. 10:58

E da, i pitala sam (opet) za oblacenje. Rekla mi je da ga slobodno i u bodicu bez rukava mogu van nosit. I kad starijem bazen napunimo nek slobodno i njega malo potocam 😁

Nikita206
    10. Srpanj 2020. 11:05

Nikita206

BlackLioness, baš sam si i ja razmišljala kako sam glupa što tamo nakon 30.tjedna uopće nisam tražila da mi još jednom potvrdi da je curica, pogotovo jer sam mijenjala ginekologa, ovaj novi spol nije ni spominjao. A ja sve nešto curičasto pripremila, bilo bi ludo da nas zezne 😂
    .
    Meni je isto neki žućkasti iscjedak kao i kaktusici, ali me više brine to što nemam više uopće bar ni pripremne trudove, baš ništa ne osjećam 😭 osim bolova u preponama i povremeno mi malo sijevne bol kroz rodnicu. Puštam još do termina pa se bacam na čevape po preporuki Mimoze 😁

*po preporuci 🤦‍♀️ ne, nisam inače tako nepismena... 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• anav05
    10. Srpanj 2020. 11:06

Trudy

Preslatke su vam bebice 🥰 jedna ljepsa od druge. Vidim svi cemo moc radit frizure za mjesec dana 😁
    .
    Prepoznavanje znakova za porod ja sam isto bila pogubljena. Svi su mi govorili- kad krene znat ces. I stvarno je tako 😁 btw, Dana ja sam isto bila ono dan prije popodne na pregledu u 6, zatvorena kompletno, pa rodila drugi dan u podne 😉 meni je sluzni cep bio kako mu samo ime kaze- sluzav 😁 s maaaaalo malo sukrvice. Obican ulozak mi je bio dovoljan.
    .
    Cestitke svim curama na punim tjednima i bebicama na punih mjesec dana 🥳
    .
    Nama bila patronazna jos ga malo vagnut. Naravno da je minutu prije nego je pozvonila zaspao 🙄 moja sreca 😅 od izlaska iz bolnice smo skoro 800 g tezi 😲 vec ima 4.5 kg 😲 🐷 podbradak je isto tu 😁 kako su mi smijesni kad su tako svi buckasti, puni nabora ☺️

Avanture s patronažnom😊
    Čestitam na gramima, super napreduje. Joj, ja isto čekam svoju da se pretvori u malu Michelinku😁😁

Vucica
    10. Srpanj 2020. 11:14

anav05

Cure, koristi li koja Biogaju s vitaminom D? Razmišljam o tim grčevima od Babytola cijelo vrijeme…možda tako da im doskočim…🤷‍♀️

Ja koristim. Prvo sam mislila da mi od njih ima grcice ali valjda se bas potrefilo da su tada krenuli. Uglavnom sad ne primjetim da su vezani uz njih. Ali uz dogovor s doktoricom I patronaznom uvodimo postepeno tjedan dana po 3 kapi, pa tjedan po 4,pa na punu dozu od 5

mimoza
    10. Srpanj 2020. 11:16

Nikita priposat cemo to trudnoci 😂
    Rose kako je nas imenjak? Jeste li krenuli u setnje? 
    Trudy evo kako mi idemo vani, kada je preko 25 stupnjeva. https://ibb.co/6Xmzm8n
    L ne voli nikako vrucinu, jako se znoji, tako da uziva kad ga skinem.

10. Srpanj 2020. 11:24

mimoza

Nikita priposat cemo to trudnoci 😂
    Rose kako je nas imenjak? Jeste li krenuli u setnje?
    Trudy evo kako mi idemo vani, kada je preko 25 stupnjeva.https://ibb.co/6Xmzm8n
    L ne voli nikako vrucinu, jako se znoji, tako da uziva kad ga skinem.

Tako i mi planiramo ubacivat tetra pelenicu ispod bebice. Mene interesira da li se moze tako maloj bebici odma malo nakosit gornji dio, jer nasa kolica imaju tu opciju, razmisljala sam mozda pod malim kutem pa bude mozda i laksa prohaodnost zraka kroz nosic. Sestre na tecaju su nam cak govorile kako se u rodilistu umecu kosi jastuci bebama da brze ociste nosice od plodne vode i ostalog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.