Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RitaM
    09. Srpanj 2020. 12:38

RitaM

Vrapcic, slazem se s tobom, bolje provjeriti. Vidjet cu sto kaze nalaz. E a malena ti je preslatka!! 😍
    Bebac, i vas dvoje ste bas slatki, pazi jezik 😁😂😍. Uzivajte!
    Kolcic, hvala ti puno na pojasnjenju, saljem dragog po sok 😂. Super izgledas btw! 👌

Pazi mene... htjela napisat Kolacic. Oprosti 😂😂😂

Kolacic
    09. Srpanj 2020. 12:43

RitaM

RitaM

Vrapcic, slazem se s tobom, bolje provjeriti. Vidjet cu sto kaze nalaz. E a malena ti je preslatka!! 😍
    Bebac, i vas dvoje ste bas slatki, pazi jezik 😁😂😍. Uzivajte!
    Kolcic, hvala ti puno na pojasnjenju, saljem dragog po sok 😂. Super izgledas btw! 👌

Pazi mene… htjela napisat Kolacic. Oprosti 😂😂😂

Ma sve 5 😂👍

• Bebac24
    09. Srpanj 2020. 12:48

Htjela sam kom polozaj za grceve. Sjednete na rub kauca, bebu polegnete na noge a njihove nogice dignete na vas trbuh. To nam je uvijek palilo sa G a i M voli ovako biri i uvijek zaspi. Probam ga jednom slikati tako. 
    Ili natrbuske na vasa prsa a njihove noge skupljene na tebuscicu 😊

Vrapčić123
    09. Srpanj 2020. 12:50

Mrs. P daa, prematalica iz Ikee, također i ove posudice, odlicne su baš, jakoo praktično!👍 Da, nama taj položaj nekako paše. Pedijatar nam savjetovao kapi Easy Cool Baby, vidjet ćemo dal će pomagati što... 🙏 E da, onda je to. Mala piški non stop. 🙂
    Rita hvala draga. 😍😍😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    09. Srpanj 2020. 12:50

Mrs. P sta nije fond sati zapravo taj broj radnih sati? Ako radis 8 sati pon do petak? 

Baby girl 💜

Rose1
    09. Srpanj 2020. 12:52

Vrapčić123

Žuža joj da, evo objavom sliku. Dakle na leđa ju polegnemo, dignes nogice nježno prema pupkiću i drži tako. Mi joj držimo 5 min i onda stavim nešto ispod guze i nogu da ostane i zaspi u tom položaju. Ona se nama smiri u tom položaju, čak se krene smješkati odmah koliko joj lakše bude. Eto sretno draga. Još jednoj prijateljici je pomoglo.
    https://ibb.co/z4Yhkkx

Za grcice?

💙

Rose1
    09. Srpanj 2020. 12:57

Vrapcic preslatka Gretica💗
    Mojem ne smeta da je pokakan 🤷‍♀️da, dobro je da piski
    Bebac prekrasni ste, bas uzivate💙
    Bezzo drzim figice da se pokrene🍀🙏
    Tea???❤
    Kolacic superrr izgledas😊🥳

💙

Nikita206
    09. Srpanj 2020. 12:57

Flo, također 

Kolačić, ne vide se te kile na tebi uopće! Super ti stoje 👌 ja na +10, ginić zadovoljan, a bome i ja 😁

Vucica, meni se isto najviše sviđa Love Tie i planiram uzeti tu. Imaš na you tubu videa kako se veže, ja već gledala, stvarno ne izgleda prekomplicirano, jednostavnije sigurno nego komplet marama. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Trancie
    09. Srpanj 2020. 12:58

Porodiljni- mislim da oni i to po radnim danima racunaju, pa budu razlike u naknadi zavisi od radnih dana u tom mjesecu ...
    Kolacic super ste 💜
    Bebac presladak je M. bas veliki frajer... 
    Bezzo dobro si to napravila.... bas sinoc pricam s curom koja je 16 dana prenjela 🤦‍♀️kaze nije tila na inducirani, sve ok biloooo ... ali ono bas punoooo....
    Nadam se da ce krenit to do ponedjeljka 💜💙
    Selena se odavno ne javlja... ona se otvarala nesto i morala mirovati...
    Kaktusice kad je pregled, cekamo vjesti... o Petrici

Trancie
    09. Srpanj 2020. 13:00

Vucice…. ja isto nikako za te marame... ali ona ergo ima sta ide odma od 0 mjeseci... meni su Tula nosiljke predivne ... cak mi bolje djeluju od erga... 
    Vrapcic i Greta je preslatka s tom kosicom
    NIKITA i vi ste divni 💜jos malo 2u1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.