Curke ova naknada od HZZO, onih 2328, 20 kn to smo samo morali prijaviti u Matičnom uredu kod prijave djeteta ili se mora ići i u HZZO?
Ne moraš ići u HZZO, Matični javlja HZZO -u i oni ti šalju na adresu zdravstvenu iskaznicu djeteta i na račun uplaćuju tu naknadu. Meni je sjelo odmah isti mjesec.
Cure,moze pomoc, molim vas.
5.dan Babytola, Dora mi se grči skroz, baš vidim da ju muci. Cijeli dan se tješi na sisi, jede svaki sat po 10 minuta...
Čitam da to zna izazvati grčeve.
Savjet čime da zamjenim?
Kaže patronazna da je to jedini takav pripravak u kombinaciji, a da dojenoj djeci treba oboje (ovima na dohrani ne, jer vitamina K ima u AD-u)?
Hvala vam🥰
Trudy svakako ćemo već danas pokušati. 🤞 Mislim da si u pravu kod odvikavanja, moglo bi pomoći. 👍
Mila hvala draga. ❤️ Je li lošije spavao? Možda se de ko umorio pa mu se spava. 🤔
Ma kakvi, spavao je ok, kao i inace. Mozda ga ne bude grcici pa spava 🤷♀️
Mila, Trudy znaci beba na leđima, suprotno od slike od Vrapcic, to za kakanje?
Mila naravno da je ok, samo neka pajki😴
💙
Mila da, tako sam i mislila. Ali bolje provjeriti. Ja sam ovo od Grada Zg prijavila online.
Amneris hvala draga. 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curee da se javim. Bila sam na pregledu...beba je dobro, crg i protoci dobri...jedino sto me brine je sta beba ima 3200. Na zadnjem pregledu s 32+1 je bila 2200...nije nista komentirala osim da nije tako pupasta kao sto je mislila da ce biti...ali sam svejedno malo zabrinuta jel to ok. 😓Duga je 50 cm. 🤗
Ee da otvorena sam prst 😀
Lolypop cestitam na 36.tj🥳🥳🥳
Anavo i mi dajemo to isto, ne znam za zamjenu🤷♀️mozda ce netko od cura znati? Jebemu i ti grcici, zao mi kad se bebice muce😥
💙
Cure hvala vam za komentare, stvarno ste divne 🥰!!!
Ljubim vas sve 😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji