Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    09. Srpanj 2020. 10:06

Black 17og je rodiljna naknadna... to je ono 45 dana prije i 6 mj. Poslje.... i ide ti puna placa... 🥰
    Stavit cu listu, njje niko rodio pa nisam , cekam Teu 

Kolacic
    09. Srpanj 2020. 10:06

marmar

Čestitke curama na punim tjednima!! ♥️♥️♥️ Jučer sam si razmišljala - jel moguće da nemamo više srijedašica? 🤔😀

Marmar ima nas ✌. Selena isto, samo se ona ne javlja nesto u zadnje vrijeme...nadam se da je jos 3u1. Ima jos cura...ali trudnicki mozak 🙈 Soooorrrryyyy

Trancie
    09. Srpanj 2020. 10:07

Termini poroda i bebice:
    SVIBANJ:
    LOLA – 22.5. Curica🌸✔️ (23.5.)
    IRIS - 26.5. Curica🌸 ✔️ (8.6.)
    PEPILLI - 30.5. decko 💙 ✔️ (2.6.)
    LIPANJ:
    MIMOZA - 4.6. DEČKO💙 ✔️ (10.6.)
    TONKA341 - 3.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
    YVETTE - 6.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
    Zmya - 8.6. Dečko 💙 ✔️ (5.6.)
    Žuža - 9.6. Dečko💙 ✔️(8.6.)
    Vucica - 9.6. Dečko💙 ✔️ (9.6.)
    Mila7 - 10.6. Dečko 💙 ✔️(2.6.)
    BackInBlack - 11.6.curica 🌸 ✔️ (4.6.)
    Avokado - 12.6. Dečko 💙✔️ (14.5.)
    Ena - 13.6. Dečko 💙 ✔️ (15.6.)
    bebac24 - 14.6. DEČKO💙 ✔️ (5.6.)
    eovyn - 15.6. CURICA🌸✔(23.6.)
    Svea – 16.6. CURICA🌸 ✔️ (16.6.)
    TRUDY – 18.6. DEČKO💙  ✔️(19.6.)
    Pčelica06 - 20.6.decko💙✔️(13.6.)
    Zara - 20.6.curica🌸✔(19.6.)
    Maggy - 22.6.curica🌸✔️ (18.6.)
    Amneris - 22.6.curica🌸 ✔️ (1.6.)
    Indy - 23.6.💙💙 ✔️✔️ (5.6.)
    DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️✔️ (16.4.)
    ELENA 26– 26.6. – CURICA🌸✔(02.07.)
    VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸 ✔️ (18.6.)
    ivcy1306 - 28.6.dečko💙✔(23.6.)
    ANAV05 - 28.6. Curica🌸✔(27.6.)
    Ninnek-28.6.curica🌸✔(01.07.)
    ELY - 30.6. DEČKO💙✔(28.6.)
    SRPANJ:
    tea1401 - 1.7. Curica 🌸
    alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
    BEZZO1991 - 1.7. DEČKO💙
    LORDY -. 2.7. CURICA🌸✔(26.06)
    Mocho - 2.7.curica🌸✔(23.6.)
    Rose1 – 5.7. DEČKO💙 ✔️(15.6.)
    POLLY - 6.7. Curica 🌸✔(04.07.)
    CurlySue - 6.7. Dečko 💙✔️ (29.4.)
    Danijela BB - 8.7. Curica 🌸✔(21.6.)
    MRVIČAK - 10.7. Curica 🌸 ✔️(19.6.)
    LINA27 – 10.7. curica🌸 ✔️ (14.5.)
    NIKITA206 – 16.7.curica🌸
    RIO13 – 18.7 Dečko💙
    LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
    M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙✔(01.07.)
    DANA130 – 22.7. Curica 🌸
    FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
    KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
    Mokvica - 24.7. Curica 🌸
    Snoopy - 27.7. Dečko 💙
    BARBY82 – 28.7.curica🌸
    Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
    Panda - 30.7. Curica 🌸
    MissyR-31.7. Curica 🌸 
    KOLOVOZ:
    Renata92- 2.8. Curica 🌸
    Amber – 3.8.curica🌸
    TRANCIC – 6.8.curica🌸
    lollypop - 6.8. decko💙
    BLACKLIONESS - 14.8.
    Marmar - 16. 8.decko💙
    Flo - 20.8. Dečko 💙
    Lenija - 21.8. Curica 🌸
    Fenjer - 23.8. currica🌸
    Slonić - 24.8.
    Kolacic - 2.9. curica🌸
    Selena - 2.9. 🌸💙

Kolacic
    09. Srpanj 2020. 10:08

DanijelaBB

Kolacic

Dobro jutro cure moje.
    Prvo da cestitam svima na punim tjednima tko danas zaokruzuje 🥳 i zelim redovite kontrole bez problema i boli tko danas ide.
    Mislim da nam se tea jucer nije nista javila…nadam se da je sve ok proslo.
    Ja sam se konacno skroz preselila k decku i jucer cijeli dan cistila stan, prala ves, pa smo imali termin u banci, a popodne kad je on doma nema sanse da udjem na Forum. Zahtjevniji je od malih krafnica 🤣😂.
    Ugl, krenimo redom:
    Rio slazem se 100% u ovome sto si napisala za dojenje i ja sam tog stava. Znaci nisam jos rodila, kad rodim trudit cu se da bebica prihvati cicu, ali ako nece ici pa tu je AD. Cure, stvarno nemojte toliko zivaca trositi na to. Ne zagovaram brzo dizanje ruku i da se covjek ne potrudi, ali kad vec toliko lupa na psihu…stvarno nije vrijedno. Najbitnije da su bebice zdrave i da dobivaju na tezini! Vi im svoju ljubav i blizinu pokazujete i na milijun drugih nacina. ❤
    Marmarne znam kako je u Zg, ali ja sam svoju MAM bocicu kupila u Vzu u Kauflandu, bilo je i u Bipi. Imam samo jednu za sada, vidjet cemo kako ce ici.
    Dana meni je dosla elektricna medela, ali nisam se usudila jos probati. Naravno da je to bilo prvo sto je dragi htio:"Ajde da provjerimo dal je sve ispravno" 😂. No way 😂
    Fenjerja sam ti ovaj ponedjeljak konacno makla sve etikete i deklaracije sa robice i izvukla sve plahte, krevetnine itd. iz onih omota i mozda danas odem u ducan kupiti taj Froz deterdzent…jel bi bila koja tako dobra da posalje sliku kako tocno izgleda taj s kojim vi perete ili ste prale robicu?! Znam da vas je puno pisalo da vam je on super.
    Evo saljem vam slikicu kako smo uredili sobicu. Sve je gotovo, jedino mi fali baldahin nad krevetom i ovaj krevetic koji je u sredini ce ici pokraj moje strane kreveta u nasu spavacu sobu…za prvih 5-6 mjeseci.
    Kolacic sobica je 🔝🔝🔝
    Ja ti preporučan ovaj tekući deterđent za pranje robicehttps://ibb.co/TKXYsbV

Hvala ti Danijela, da mislim da je to taj koji su sve nahvalile. Od danas krecem u trazenje...u DMu cu ga sigurno naci ako ne u nekom ducanu mjesovitom robom.

Kolacic
    09. Srpanj 2020. 10:12

RitaM

Cure, cestitke na punim tjednima!Trancie, Flo, izgledate stvarno odlicno! 😍
    Mene muci urin! Pijem 3-4L vode dnevno, a opet imam osjecaj da je nesto u urinu, cak i nakon sterilne UK. Jel moguce da beba pritisce mjehurtoliko da doslovno nakon case vode moram na wc? Vise ne znam sta je u pitanju… ima tko iskustva, bas me to brine? Opet cu provjerit urin…

RitaM prvo da ne zaboravim za kutiju za vlazne maramice. Ja sam bila jednu kupila u Ofertissimi, a jednu u Kiku. Manje vise ducani sa plastikom/kucanskim detaljima bi mogli imati to u asortimanu.
    Sto se tice pisanja nakon case vode...mozda si se pregladila ili je tu neka sitna bakterijica. Imala sam i ja takve epizode, ali onda par dana (4-5) dana pijem cisti eko sok od brusnica i redovno prodje. Tj.smiri se ta uzasna potreba da se nakon case vode trci na wc. Ali ne neki zasladjeni sok, nego mora biti bas onak odvratno kiseli 😁. Tak sam ti ja radila i pomoglo mi je 

DanijelaBB
    09. Srpanj 2020. 10:24

Kolacic

DanijelaBB

Kolacic

Dobro jutro cure moje.
    Prvo da cestitam svima na punim tjednima tko danas zaokruzuje 🥳 i zelim redovite kontrole bez problema i boli tko danas ide.
    Mislim da nam se tea jucer nije nista javila…nadam se da je sve ok proslo.
    Ja sam se konacno skroz preselila k decku i jucer cijeli dan cistila stan, prala ves, pa smo imali termin u banci, a popodne kad je on doma nema sanse da udjem na Forum. Zahtjevniji je od malih krafnica 🤣😂.
    Ugl, krenimo redom:
    Rio slazem se 100% u ovome sto si napisala za dojenje i ja sam tog stava. Znaci nisam jos rodila, kad rodim trudit cu se da bebica prihvati cicu, ali ako nece ici pa tu je AD. Cure, stvarno nemojte toliko zivaca trositi na to. Ne zagovaram brzo dizanje ruku i da se covjek ne potrudi, ali kad vec toliko lupa na psihu…stvarno nije vrijedno. Najbitnije da su bebice zdrave i da dobivaju na tezini! Vi im svoju ljubav i blizinu pokazujete i na milijun drugih nacina. ❤
    Marmarne znam kako je u Zg, ali ja sam svoju MAM bocicu kupila u Vzu u Kauflandu, bilo je i u Bipi. Imam samo jednu za sada, vidjet cemo kako ce ici.
    Dana meni je dosla elektricna medela, ali nisam se usudila jos probati. Naravno da je to bilo prvo sto je dragi htio:"Ajde da provjerimo dal je sve ispravno" 😂. No way 😂
    Fenjerja sam ti ovaj ponedjeljak konacno makla sve etikete i deklaracije sa robice i izvukla sve plahte, krevetnine itd. iz onih omota i mozda danas odem u ducan kupiti taj Froz deterdzent…jel bi bila koja tako dobra da posalje sliku kako tocno izgleda taj s kojim vi perete ili ste prale robicu?! Znam da vas je puno pisalo da vam je on super.
    Evo saljem vam slikicu kako smo uredili sobicu. Sve je gotovo, jedino mi fali baldahin nad krevetom i ovaj krevetic koji je u sredini ce ici pokraj moje strane kreveta u nasu spavacu sobu…za prvih 5-6 mjeseci.
    Kolacic sobica je 🔝🔝🔝
    Ja ti preporučan ovaj tekući deterđent za pranje robicehttps://ibb.co/TKXYsbV

Hvala ti Danijela, da mislim da je to taj koji su sve nahvalile. Od danas krecem u trazenje…u DMu cu ga sigurno naci ako ne u nekom ducanu mjesovitom robom.

Dm, bipa ga sigurno imaju...za ostale ti stvarno ne znan

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    09. Srpanj 2020. 10:29

Flo jako lijepa trudnica💗
    Danijela i ja taj deterđent koristim 
    Zmya hvala ti na svim informacijama😘Petar je bas lijepo napredovao💙
    Mom decku isto nije jasno da je to krhko bice bez imuniteta, ista situacijs kao kod tebe i onda meni govori da ja pretjerujem...nema pojma😤😤😤
    Drago mi je da se osip povukao
    Jel i tvoj cica na sesirice? Znam da si pisala...
    Nisam jos za kupanje, mozda krajem 8.mj na more predvecer, ali ne bih gs kupala u moru
    Nama tu stalno njegovi i moji, brat i cura, nona...prijatelji jos nisu
    Sto se tice uzv, pedijatrica je samo detaljna
    Cijepljenje da ako bude sve ok 🙏

💙

09. Srpanj 2020. 10:32

Rio13

Black sve te kuzim. Ja sam na srecu od firme dobila regres pa sam eto i sebe i muza malo pocastila😁njega sam fino obukla od glave do pete, a sebi neku sitnicu jer mi stvarno nista nije bilo potrebno. Kuzim te sve, financije su mi trenutno bolna tocka🙄 provjeri si od kog sve za rodjenje bebe mozes dobiti naknadu. Nezz jel dobijes sto od poslodavca, ja recimo dobijem i od firme i od sindikata. Sad ti je idealno vrijeme da se raspitas za to pa si napravi popis da mozes rijesiti sve naknade 😁

Naravno, sve cemo jos jednom provjeriti

Rose1
    09. Srpanj 2020. 10:35

BlackLioness

Rio13

Flootprilike se i ja osjecam ko da sam 73 hahaha
    Ritaja sam dva put radila UK zbog pritiska i sterilna je bila. Malac je odavno vec na mjehuru i to je od njega, al za svaki slucaj smo radili UK. Ja ti nekad ne mogu isprazniti mjehur do kraja sjedeci nego se moram cucnut iznad skoljke😂
    Black ja koliko znam, porodiljni sjeda otprl kad i komolikacije. Tebi ce tek u 8om prvi put sjesti porodiljni. Ja bi ovaj mj prvi put trebala dobiti pa javim kako je to izgleda😁a sto se tice iznosa, racunat ce se po onom prosjeku sto si predala. Ja koliko sam shvatila, ne dobijemo bas punu placu ko kod poslodavca jer HZZO racuna samo radne dane😂npr, satnica ti je 25knx8h i koliko radnih dana mj ima, toliko kupilica dobijes.

oki, ma samo nek mi dignu jos malo gore, kvragu kad kredit imam Do sada smo se dobro snalazili, nadam se da cemo moci i nadalje. Nakon brda rabljene oblekice rado bih jos po koji put se istrosila u H&M-u za dijete, a vidim i muzu bi dobro dosle neke nove majce na jesen, moramo se malo pocet vise uredjivat haha

A kuzim te, kad rodis, dobit ces od grada i drzave, od firme bis trebala...dobro dođe...i ja sam dobila puno toga koristenog, sebi nisam nis kupila osim trapki, tajica i spavacica

💙

Nikita206
    09. Srpanj 2020. 10:40

Čestitke mojim četvrtkašicama! Evo i nas, punih 39! 🥳 https://ibb.co/DWmLBDP
    .
    Napokon, sve što nije moglo u mašinu sam prošla s parnim čistačem, ako ga imaš ili možeš posuditi od nekoga. Inače, isto preporučujem Frosch Baby, baš je nekako ugodnog mirisa, a ne prejak.

Kolačić, sobica je pre pre predivna 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.