Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    09. Srpanj 2020. 14:44

Fluffy

Curee da se javim. Bila sam na pregledu…beba je dobro, crg i protoci dobri…jedino sto me brine je sta beba ima 3200. Na zadnjem pregledu s 32+1 je bila 2200…nije nista komentirala osim da nije tako pupasta kao sto je mislila da ce biti…ali sam svejedno malo zabrinuta jel to ok. 😓Duga je 50 cm. 🤗
    Ee da otvorena sam prst 😀

Ma ne brini, svi su oni posebni, bitno da raste i razvija se. Moja Dora je 10 dana prije poroda proc. na  3400g, rodila se "samo" 160 g teža. Bitno da je sve drugo u redu😊😘

Rose1

Fluffy

Curee da se javim. Bila sam na pregledu…beba je dobro, crg i protoci dobri…jedino sto me brine je sta beba ima 3200. Na zadnjem pregledu s 32+1 je bila 2200…nije nista komentirala osim da nije tako pupasta kao sto je mislila da ce biti…ali sam svejedno malo zabrinuta jel to ok. 😓Duga je 50 cm. 🤗

Ma naravno da je ok,nista ne brini...oni i fale s tim mjerama...bebica je super kilazice i nestrpljenjem je cekamo❤

💙

dana130

Trudy, nadam se da ce i kod mene tako samo krenut 😁 sad sam jela datulje, mozda bi i neke cevape al nemam snage 😑 imam kao neke menstrualne bolove i kao da me jajnici bole 🤔
    Fenjer, ja imam ovaj iz lidla, https://ibb.co/DpH4HkY meni je okej, pogotovo za laminate i plocice u kuhinji (vise su mat), a za hodnik i kupaonu i wc mi nije nesto, iskoristim ga da ubijem bakterije, ali imam sjajne plocice i ostanu mi tragovi vlazni. 

Baby girl 💜

Vrapčić123

Mila7

Vrapčić123

Trudy svakako ćemo već danas pokušati. 🤞 Mislim da si u pravu kod odvikavanja, moglo bi pomoći. 👍
    Mila hvala draga. ❤️ Je li lošije spavao? Možda se de ko umorio pa mu se spava. 🤔

Ma kakvi, spavao je ok, kao i inace. Mozda ga ne bude grcici pa spava 🤷‍♀️

Moguće. A prati ga svakako, no meni su u bolnici rekli da bebe baš puno spavaju. Tako da vjerujem da je sve ok. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Kolacic
    09. Srpanj 2020. 14:45

Fluffy

Fluffy ja ne vidim razlog zasto bi se sekirala. 3200 je odlicna tezina, a o 50cm da ne govorim. Ti, Nikita i Rio bi mogle svaki cas. Ove ljetne srpanjske bebice ne zure kao one lipanjske 🥰

• anav05
    09. Srpanj 2020. 14:46

Rose1

Lolypop cestitam na 36.tj🥳🥳🥳
    Anavo i mi dajemo to isto, ne znam za zamjenu🤷‍♀️mozda ce netko od cura znati? Jebemu i ti grcici, zao mi kad se bebice muce😥

Joj, i meni...i Biogaju joj dajem ujutro, da joj ta crijeva malo smiri. Ako ne prođe, zovem pedijatricu pa cu viditi.
    E više ne znam tko je pitao🙈, ja kupujem kako što od stvari.
    Neke su mi Babylove stvari top, neke stvari su u Bipi jeftinije, pa kombiniram kako što🙂

Fenjer
    09. Srpanj 2020. 14:50

dana130

Trudy, nadam se da ce i kod mene tako samo krenut 😁 sad sam jela datulje, mozda bi i neke cevape al nemam snage 😑 imam kao neke menstrualne bolove i kao da me jajnici bole 🤔
    Fenjer, ja imam ovaj iz lidla, https://ibb.co/DpH4HkY meni je okej, pogotovo za laminate i plocice u kuhinji (vise su mat), a za hodnik i kupaonu i wc mi nije nesto, iskoristim ga da ubijem bakterije, ali imam sjajne plocice i ostanu mi tragovi vlazni.

Moze li se s njim po kaucu npr? 

kaktusica
    09. Srpanj 2020. 14:51

Trancie pregled mi je u 17,30. Jutros sam obavila brijanje,majko mila sva sam se preznojila...
    Vrapcic jesi li jos natecena,bila si spominjala da si nakon poroda bila puna vode. To se i mojoj prijatelhici dogodilo,rekla je da je proslo kroz nekih mjesec dana.
    Di su nam Tea i Selena?🤔
    Vucica oprosti, bila si spominjala nosiljke, ja nisam bas upoznata s ovim novima. Ja sam maloga nosila u slingu i bio mi je super.

Trudy
    09. Srpanj 2020. 14:52

Evo polozaja za kakanje
    https://imguh.com/image/j5kQD

dana130
    09. Srpanj 2020. 14:54

Fluffy, zasto si zabrinuta? Moja je sa  34 tt bila na 2500, a u utorak s puno 38 je rekao da je oko 3100-3200,znaci tu su nam curke, zbilja ne vudim razlog da se brines ❤️
    Fenjer, na ovom velikom imam  taj neki kao dodatak za tepih, + 2 krpuce, jedna za laminate, oarkete, jedna za plocice, pa mislim da bi se s tim za tepihe cak  i moglo po kaucu, ali  ja za kauc imam i neki mali rucni, koji bas ima nastavak  i krpicu, pa ti ne znam 100% potvrditi. 

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.