Curee da se javim. Bila sam na pregledu…beba je dobro, crg i protoci dobri…jedino sto me brine je sta beba ima 3200. Na zadnjem pregledu s 32+1 je bila 2200…nije nista komentirala osim da nije tako pupasta kao sto je mislila da ce biti…ali sam svejedno malo zabrinuta jel to ok. 😓Duga je 50 cm. 🤗
Ee da otvorena sam prst 😀
Ma ne brini, svi su oni posebni, bitno da raste i razvija se. Moja Dora je 10 dana prije poroda proc. na 3400g, rodila se "samo" 160 g teža. Bitno da je sve drugo u redu😊😘
Curee da se javim. Bila sam na pregledu…beba je dobro, crg i protoci dobri…jedino sto me brine je sta beba ima 3200. Na zadnjem pregledu s 32+1 je bila 2200…nije nista komentirala osim da nije tako pupasta kao sto je mislila da ce biti…ali sam svejedno malo zabrinuta jel to ok. 😓Duga je 50 cm. 🤗
Ma naravno da je ok,nista ne brini...oni i fale s tim mjerama...bebica je super kilazice i nestrpljenjem je cekamo❤
💙
Trudy, nadam se da ce i kod mene tako samo krenut 😁 sad sam jela datulje, mozda bi i neke cevape al nemam snage 😑 imam kao neke menstrualne bolove i kao da me jajnici bole 🤔
Fenjer, ja imam ovaj iz lidla, https://ibb.co/DpH4HkY meni je okej, pogotovo za laminate i plocice u kuhinji (vise su mat), a za hodnik i kupaonu i wc mi nije nesto, iskoristim ga da ubijem bakterije, ali imam sjajne plocice i ostanu mi tragovi vlazni.
Baby girl 💜
Trudy svakako ćemo već danas pokušati. 🤞 Mislim da si u pravu kod odvikavanja, moglo bi pomoći. 👍
Mila hvala draga. ❤️ Je li lošije spavao? Možda se de ko umorio pa mu se spava. 🤔
Ma kakvi, spavao je ok, kao i inace. Mozda ga ne bude grcici pa spava 🤷♀️
Moguće. A prati ga svakako, no meni su u bolnici rekli da bebe baš puno spavaju. Tako da vjerujem da je sve ok.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Fluffy ja ne vidim razlog zasto bi se sekirala. 3200 je odlicna tezina, a o 50cm da ne govorim. Ti, Nikita i Rio bi mogle svaki cas. Ove ljetne srpanjske bebice ne zure kao one lipanjske 🥰
Lolypop cestitam na 36.tj🥳🥳🥳
Anavo i mi dajemo to isto, ne znam za zamjenu🤷♀️mozda ce netko od cura znati? Jebemu i ti grcici, zao mi kad se bebice muce😥
Joj, i meni...i Biogaju joj dajem ujutro, da joj ta crijeva malo smiri. Ako ne prođe, zovem pedijatricu pa cu viditi.
E više ne znam tko je pitao🙈, ja kupujem kako što od stvari.
Neke su mi Babylove stvari top, neke stvari su u Bipi jeftinije, pa kombiniram kako što🙂
Trudy, nadam se da ce i kod mene tako samo krenut 😁 sad sam jela datulje, mozda bi i neke cevape al nemam snage 😑 imam kao neke menstrualne bolove i kao da me jajnici bole 🤔
Fenjer, ja imam ovaj iz lidla, https://ibb.co/DpH4HkY meni je okej, pogotovo za laminate i plocice u kuhinji (vise su mat), a za hodnik i kupaonu i wc mi nije nesto, iskoristim ga da ubijem bakterije, ali imam sjajne plocice i ostanu mi tragovi vlazni.
Moze li se s njim po kaucu npr?
Trancie pregled mi je u 17,30. Jutros sam obavila brijanje,majko mila sva sam se preznojila...
Vrapcic jesi li jos natecena,bila si spominjala da si nakon poroda bila puna vode. To se i mojoj prijatelhici dogodilo,rekla je da je proslo kroz nekih mjesec dana.
Di su nam Tea i Selena?🤔
Vucica oprosti, bila si spominjala nosiljke, ja nisam bas upoznata s ovim novima. Ja sam maloga nosila u slingu i bio mi je super.
Fluffy, zasto si zabrinuta? Moja je sa 34 tt bila na 2500, a u utorak s puno 38 je rekao da je oko 3100-3200,znaci tu su nam curke, zbilja ne vudim razlog da se brines ❤️
Fenjer, na ovom velikom imam taj neki kao dodatak za tepih, + 2 krpuce, jedna za laminate, oarkete, jedna za plocice, pa mislim da bi se s tim za tepihe cak i moglo po kaucu, ali ja za kauc imam i neki mali rucni, koji bas ima nastavak i krpicu, pa ti ne znam 100% potvrditi.
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji