Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    09. Srpanj 2020. 06:05

Pa žene moje, pozdrav!!
    Kako sam rodila našu princezu, jednostavno mi mobitel pada ne u drugi nego u stoti plan, zaljubljena sam i uživamo u novim najslađim brigama i zadacima ❤️ Mi smo kod kuće od utorka, snalazimo se odlično, muža ne prepoznajem, snašao se odmah bolje nego što sam mislila, sve radi skupa da mnom oko nje, pjeva joj, priča joj, presvlači i hrani, baš su poseban tandem njih dvoje 😍 Jedva sam čekala otići iz bolnice jer sam rodila malu papalicu, jako volimo jesti, a kako se forsira dojenje, a moje cice nisu najbolje da bi se odmah isto ispostavilo, borili smo se za svaki mililitar dohrane, plače ona - plačem ja, daleko gora ta 3 dana od samog poroda!! Doma se sad izdajam, mlijeka imam puno pa curka pojede na bočicu, spava kao top i jako je dobra beba! Sve u svemu, nešto najljepše što mi se ikada dogodilo u životu ❤️❤️

70 str me dočekalo, neću to moći pročitati jer evo tipkam uz kavu dok se Neli ne probudi, ali nadam se da ste sve mamice dobro kao i vaše bebice, a da se naše trudnice drže i bez većih tegoba broje zadnje dane u komadu 🤞🏼  Imamo li novih bebica u ovih par dana?? Ako da, čestitam mamama ❣️❣️
    Dolazit ću koliko stignem, čitati i pisati, malo se još ufuravamo u sve, kažem, žao mi je vrijeme provesti na mobitelu dok je budna, a muž uskače, a kad spava, spavamo i mi 😊

Kolacic
    09. Srpanj 2020. 06:06

Dobro jutro cure moje.
    Prvo da cestitam svima na punim tjednima tko danas zaokruzuje 🥳 i zelim redovite kontrole bez problema i boli tko danas ide.
    Mislim da nam se tea jucer nije nista javila...nadam se da je sve ok proslo.
    Ja sam se konacno skroz preselila k decku i jucer cijeli dan cistila stan, prala ves, pa smo imali termin u banci, a popodne kad je on doma nema sanse da udjem na Forum. Zahtjevniji je od malih krafnica 🤣😂.
    Ugl, krenimo redom:
    Rio slazem se 100% u ovome sto si napisala za dojenje i ja sam tog stava. Znaci nisam jos rodila, kad rodim trudit cu se da bebica prihvati cicu, ali ako nece ici pa tu je AD. Cure, stvarno nemojte toliko zivaca trositi na to. Ne zagovaram brzo dizanje ruku i da se covjek ne potrudi, ali kad vec toliko lupa na psihu...stvarno nije vrijedno. Najbitnije da su bebice zdrave i da dobivaju na tezini! Vi im svoju ljubav i blizinu pokazujete i na milijun drugih nacina. ❤
    Marmar ne znam kako je u Zg, ali ja sam svoju MAM bocicu kupila u Vzu u Kauflandu, bilo je i u Bipi. Imam samo jednu za sada, vidjet cemo kako ce ici.
    Dana meni je dosla elektricna medela, ali nisam se usudila jos probati. Naravno da je to bilo prvo sto je dragi htio:"Ajde da provjerimo dal je sve ispravno" 😂. No way 😂
    Fenjer ja sam ti ovaj ponedjeljak konacno makla sve etikete i deklaracije sa robice i izvukla sve plahte, krevetnine itd. iz onih omota i mozda danas odem u ducan kupiti taj Froz deterdzent...jel bi bila koja tako dobra da posalje sliku kako tocno izgleda taj s kojim vi perete ili ste prale robicu?! Znam da vas je puno pisalo da vam je on super. 
    Evo saljem vam slikicu kako smo uredili sobicu. Sve je gotovo, jedino mi fali baldahin nad krevetom i ovaj krevetic koji je u sredini ce ici pokraj moje strane kreveta u nasu spavacu sobu...za prvih 5-6 mjeseci.

Vrapčić123
    09. Srpanj 2020. 06:09

Jutro curke!
    Čestitam svima koje slavite i sretno na pregledima!
    Pitanje za vas koje ste vaginalno rodile: koliko dugo ste krvarile i koje je boje bila krv? Evo nama je danas točno 3 tjedna i meni još ide krvi, onako nije jako crvena i nema je sad puno, između narančasto crvene i čini mi se da ide iz reza iz vagine (jer mi je bila vagina pukla), bar mi se čini, menstrualna nije. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Kolacic
    09. Srpanj 2020. 06:09

Otisao post bez slikica:
    https://ibb.co/PYyTxvd
    https://ibb.co/8PnFxsX
    🥰🥰🥰🥰

Trudy
    09. Srpanj 2020. 06:36

Vrapčić123

Jutro curke!Čestitam svima koje slavite i sretno na pregledima!Pitanje za vas koje ste vaginalno rodile: koliko dugo ste krvarile i koje je boje bila krv? Evo nama je danas točno 3 tjedna i meni još ide krvi, onako nije jako crvena i nema je sad puno, između narančasto crvene i čini mi se da ide iz reza iz vagine (jer mi je bila vagina pukla), bar mi se čini, menstrualna nije.

Jutro i od mene 🍩
    Mi smo dan iza tebe, kod mene isto stanje s krvarenjem. Bas jutros razmisljam da mi ga je vec dosta..

Maggy_1
    09. Srpanj 2020. 06:39

Vrapčić123

Jutro curke!Čestitam svima koje slavite i sretno na pregledima!Pitanje za vas koje ste vaginalno rodile: koliko dugo ste krvarile i koje je boje bila krv? Evo nama je danas točno 3 tjedna i meni još ide krvi, onako nije jako crvena i nema je sad puno, između narančasto crvene i čini mi se da ide iz reza iz vagine (jer mi je bila vagina pukla), bar mi se čini, menstrualna nije.

Vrapčić kod mene ista stvar, jedan dan bude slabije drugi dan jače, nadam se da će uskoro stati. 

dana130
    09. Srpanj 2020. 06:58

Jutro krafnice. Evo i nas, cec obavili dorucak 😂 meni nocnopet kaoticna, ne mogu se okrenut, uzasno me sve boli, od trbuha, prepona, zdjelice, ni sama ne znam. Od ponoc do 4 sam ustajala 9 puta 😮 ne mogu vise ni funkcionirat, tako mi se spava, a na konu god stranu legnem sve boli 🤦‍♀️
    Cestitke svima na punim tjednima😘
     kaktusice i ostale sretno na pregledima.
    Napokon, ja sam oprala robu s nekih 35 i nesto, sa 36 +koji dan sam ispeglala i poslozila. Jaje sam oprala prosli tjedan,a kosaru za kolica cu mislim kad dodemo iz bolnice. Za pranje kolica kojima se ne skida navlaka ti nemam bas neki prijedlog kak oprati, mozda se javi netko. Eventualno ako imas parni cistac oa mozda cisto s njim malo proci.
    Kolacic, sobica je preslatka 🥰 laura ce uzivati 💜

Baby girl 💜

• Bebac24
    09. Srpanj 2020. 07:17

Vrapčić123

Meni ide jos, znaci 3-4 dana nista pa 1 kao 3 dan menge. Narancasto, smede, crveno svih nijansi 😊

• Bebac24
    09. Srpanj 2020. 07:19

Kolacic soba je preeeedivnaaa 🥰🥰

Trancie
    09. Srpanj 2020. 07:45

Jutro krafnice drage 💜💙💜💙
    Čestitke mojim četvrtkasicama,  napokom 36 🤭😍🤭 sad se vec pitam kad je prije proslo....
    Mam boce i dude ja isto u Dm vidila , ali sam ipak avwnt uzela pa cemo vidjeti , a poslje bi bips dude... predobre su mi
    Dojenje - slazem se s Rio i Kaktusicom potpuno, vaznije je zdrava majka i veselo i sretno dijete nego ista.... ja dojila jesam.... iskreno nisam sad bas imala problema sa upalama, ranama i sl. , ali sam imala problema sa kolicinom koju mala nije tila navlacit, ona bi dojila 10-15 min dok ima i odustala i onda bi sama jos iza toga navlacila ti mlijeko izdajalicom... u dan sam jw odvikla jer joj je to doslovno hrana bila.... a bolesna non stop godinu dana bila.... zene drage nemojte se grist ako ne ide.... uzivajte u svojim krafnicama 💙💜
    Tea se nije javila ??? 
    Robica i to- jucer zavrsila pranje 90% robice i svega, sad imam jos peglat dio robice , posteljinu... ostalo mi je jaje jos skinut i oprat... 
    Kolica di se ne dize roba... ( meni se na sjedecem djelu ne dize) to cu naknadno, pisala sam icandy oni mi vratili cak tamo di se peru sicevi od auta da odnese..... pa cu tako
    Kaktusice i ostale sretno na pregledima!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.