Ženskice hvala na objašnjenju za wayu i plivit. Probat ću s tom Wayom D3. Se to može promijeniti ovako od dana do sutra, ne treba nešto postepeno?
Ima li toga u svim ljekarnama ili nekim specijaliziranim?
Mila koliko Waye daješ Theu? Onih 7 kapi?
Ja dajem ujutro7kapi. Js kupila u prvoj ljekarni
💙
Upadam malo ali zanima me ima netko preporuku za malo jeftiniju klokanicu da je dobra?
Vucica, na web stranici Minigreeny si pogledajte Love&Carry ako želite baš kopčajuću, ili Mei tai i Love tie ako bi neku kombinaciju između nosiljke i marame. Super su sve
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Mene danasnji posjet Petrovoj toliko umorio da sam zaspala popodne 🙄 al ajde, malo sam pricorila i dobro mi je doslo bas.
Znam da ce ispasti da je meni lako pricat jer jos nisam rodila, al previse se uzrujavate oko dojenja. Meni je isto zelja dojiti jer ono, imam sise i to im je namjena, al nekad jednostavno ne ide. NISTE KRIVE ZA TO. Znam curicu koja ce 3god napuniti 2 dana iza mog termina, dobila je samo kolostrum i dalje AD. Mama nije imala dovoljno mlijecnih zlijezda sto su joj ustanovili na UZV i mlijeko se nije moglo stvarati. Zdrava i prava curica 🤷🏻♀️ Nikakve razlike izmedju nje i djece koja su dojena. Daleko od toga da je MM najbolja solucija, al cisto sumnjam da ce nam bebe zamjeriti jer nisu dojene. Necakinje su dojene, necak nije, nikakve razlike u zdravlju, rastu i razvoju izmedju njih troje 🤷🏻♀️ Jednako napredovali. Isti roditelji, ista mama ih rodila i nikakve razlike nema. Dobre ste mame bez obzira papaju li vase bebe MM ili AD i zapamtite to ❤️ Vase bebe sigurno dijele moje misljenje ☺️
U potpunosti se slazem. Ja si uopce ne stvaram pritisak, dok bude islo, islo...js sam u bolnici mislila da nista od dojenja, odmah dobio dohranu na bocu pa ipak krenulo...jedan dan su me pucali hormoni i plakala jer nije htio cicati, slabasan bio...ali taj dan sam zbog svega plakala
💙
Ženskice hvala na objašnjenju za wayu i plivit. Probat ću s tom Wayom D3. Se to može promijeniti ovako od dana do sutra, ne treba nešto postepeno?
Waya D3 je super stvar ,nju smo davali Zori, a sada mali uzima kombinaciju obične BioGaie i Oleovit D3 kapi. Razlike u probioticima su uglavnom u probiotičkim kulturama i njihovoj koncentraciji u suspenziji, a Espumisan i San Simplex su koliko znam ista djelatna tvar (simetikon) pod drugim trgovačkim nazivima.
Sreća mamina
Dobrodošao
A Rosa zasto dajes ujutro ???tako ti lakse ili tako treba ..ja dajem mojima biogaja al navece predvece ..ili mislis da je bolje ujutro ?
A Rosa zasto dajes ujutro ???tako ti lakse ili tako treba ..ja dajem mojima biogaja al navece predvece ..ili mislis da je bolje ujutro ?
Netko mi tu tako savjetovao, mislim Curly…mislim da je svejedno kada. Neka me netko ispravi ako nije tako
💙
Amneris, Indy dajem ujutro 7 kapi prije obroka. Takve sam upute dobila od tete u apoteci i patronazne
Amneris, Indydajem ujutro 7 kapi prije obroka. Takve sam upute dobila od tete u apoteci i patronazne
E hvala promjenicu onda jel sam vidjela vise vas daje ujutro mozda bude bolje djelovalo ..svakako mislim da djeluje jel sam bila pametna prekinula 2 dana pa je ispalo jos gore
Cure, sad sam prilikom tusiranja primjetila neke kao smede krustice po areolama, izgledalo je kao suha koza pa sam ja pametna pokusala to sastrugati 😒 ali ne ide, bas je dio koze dojke.
Imam mongolijevih zlijezdi puno, ali te smede su novost, ne znam kako bi to uopce opisala. Ne izgleda kao mong. zlijezda nego bas kao neka suha smeda krusta 🤷
Jel imate i vi to? Jel to normalno? Namazala sam sad sa mamazeit masti.
Yvette, Svea, Vrapcic, Rose - evo i mene bas danas opet tuzna jer se temperatura vratila, dobila i groznicu po usnama. Mlijeka imam i previse, a mala nece cicu... ali isto kao i vi, ide dokle ide i radimo najbolje sto mozemo ma sto rekli ostali. Vjerujem da je vama jos i teze taj hod po rubu jel oce biti dosta mlijeka 😔 Jedino je bitno da se trudimo koliko ide i ako se ne osjecamo isto je okej stati. Mama zna najbolje na kraju dana 🥰 💪
.
Ja kad skupim snage moram isprobati tu metodu sa cijevcicama, a i ako imate preporuku marke za sesirice? Moji su neki kaubojskog oblika pa padaju...
.
Citam vas dalje, samo sam dala podrasku kolegicama iz kluba mucim se s dojenjem 😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji