Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    08. Srpanj 2020. 20:50

Pepilli Nikita puno hvala pogledat cu!! 

yvette
    08. Srpanj 2020. 20:55

Rio13

Mene danasnji posjet Petrovoj toliko umorio da sam zaspala popodne 🙄 al ajde, malo sam pricorila i dobro mi je doslo bas.
    Znam da ce ispasti da je meni lako pricat jer jos nisam rodila, al previse se uzrujavate oko dojenja. Meni je isto zelja dojiti jer ono, imam sise i to im je namjena, al nekad jednostavno ne ide. NISTE KRIVE ZA TO. Znam curicu koja ce 3god napuniti 2 dana iza mog termina, dobila je samo kolostrum i dalje AD. Mama nije imala dovoljno mlijecnih zlijezda sto su joj ustanovili na UZV i mlijeko se nije moglo stvarati. Zdrava i prava curica 🤷🏻‍♀️ Nikakve razlike izmedju nje i djece koja su dojena. Daleko od toga da je MM najbolja solucija, al cisto sumnjam da ce nam bebe zamjeriti jer nisu dojene. Necakinje su dojene, necak nije, nikakve razlike u zdravlju, rastu i razvoju izmedju njih troje 🤷🏻‍♀️ Jednako napredovali. Isti roditelji, ista mama ih rodila i nikakve razlike nema. Dobre ste mame bez obzira papaju li vase bebe MM ili AD i zapamtite to ❤️ Vase bebe sigurno dijele moje misljenje ☺️

Nakon ovog iskustva nikad nebi zagovarala dojenje pred nekom novom ili buducom mamom, vidim sama koliko sam se namucila i s dojenjem i sada sa izdajanjem. Puna mi je kapa svega da bi najradije prestala. Ali toliko sam brainwashed da bi me pojela krivnja. Ne zelim nikom da se ovako osjeca. Na kraju se pitam ima li to sve smisla, kad nakon toliko muke opet dijete unosi 1/3 adaptiranog, a bojim se da ce se povecavati kako budu potrebe rasle.
    Izvinite sama sebi j mater sto sam ikad procitala pojam iskljucivo dojeno dijete i sto me to sad proganja. Znam da sam luda. 
    Shvacam sve sto si napisala na racionalnom nivou, ali emotivno me sludilo. Bojim se svoje reakcije ako me netko upita dojim li 😂
    Pcelice ❤

marmar
    08. Srpanj 2020. 21:04

Cure, di ste kupovale MAM bočice? Ja ne znam jesam li slijepa ili što ali još nigdje ih nisam vidjela. Nekako stalno mislim uzet ću ih kad naletim negdje i dnas sam skužila da mjesecima otkad bauljam okolo i gledam stvari za bebe, ni traga ni glasa MAM bočicama? 🤔

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

Fenjer
    08. Srpanj 2020. 21:13

marmar

Cure, di ste kupovale MAM bočice? Ja ne znam jesam li slijepa ili što ali još nigdje ih nisam vidjela. Nekako stalno mislim uzet ću ih kad naletim negdje i dnas sam skužila da mjesecima otkad bauljam okolo i gledam stvari za bebe, ni traga ni glasa MAM bočicama? 🤔

dm, to sam ja neki dan bas pitala jer ih nigdje nisam vidjela, kad su rekle dm bolje sam pogledala i nasla 🤷🤗

dana130
    08. Srpanj 2020. 21:15

Mimoza ja se nadam da ce tako i biti, da nije ovo, ne znam ni sama, nrka automatska reakcija.
    Rio ja se slazem s tobom ovo za dojenje, ali, me i strahbda ce to drugacije biti u praksi, kao sto jr yvette rekla, sve zbam al vjerojatno psih odradi svoje.
    Evo ja sluzbeno prijavljujem 5 strija. 1 ispod pupka i 4 iznad(sve skupa 3 prsta ccau visinu), jedna ide preko linee, a ostale 3 od linee na desno mozda 2 prsta. Sve sam pocela mjeriti u prstima 😂 nije ni cudo sto tu imam strije, kad me tu i najvise rasteze i bas me svrbe 😑

Baby girl 💜

Fenjer
    08. Srpanj 2020. 21:27

Fenjer

Cure, sad sam prilikom tusiranja primjetila neke kao smede krustice po areolama, izgledalo je kao suha koza pa sam ja pametna pokusala to sastrugati 😒 ali ne ide, bas je dio koze dojke.
    Imam mongolijevih zlijezdi puno, ali te smede su novost, ne znam kako bi to uopce opisala. Ne izgleda kao mong. zlijezda nego bas kao neka suha smeda krusta 🤷
    Jel imate i vi to? Jel to normalno? Namazala sam sad sa mamazeit masti.

Nitko nema iskustva? ☹️ Jel to za ic dr?

marmar
    08. Srpanj 2020. 21:37

Fenjer

marmar

dm, to sam ja neki dan bas pitala jer ih nigdje nisam vidjela, kad su rekle dm bolje sam pogledala i nasla 🤷🤗

Onda sam preskočila taj post 😅
    U kojem DM-u si našla? Jučer i danas sam bila u 3 različita i banana 🙈

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

• RitaM
    08. Srpanj 2020. 21:40

Nisam sve stigla procitat, ne zamjerite. 😊 Fenjer, ja to imam, ne djeluje mi problematicno... kao smeda suha koza. Nisam ni dirala ni mazala, negdje sam citala da koza u trudnoci moze postati suha pa sam zakljucila da je to. 🤔

• RitaM
    08. Srpanj 2020. 21:41

marmar

Fenjer

marmar

Onda sam preskočila taj post 😅
    U kojem DM-u si našla? Jučer i danas sam bila u 3 različita i banana 🙈

Ja nasla u Bipi 😊😊

Rose1
    08. Srpanj 2020. 22:02

Rio😘
    Fenjer dobro da si namazala, i ja bih ti to savjetovala, ali ne znsm sto je to
    Mocho tako je, trudimo se i radimo najbolje sto mozemo. Ja imam avent sesirice S i taman su mi S. 
    Marmar mum bocicr bubamara, bazar
    Yvette svi te tu razumijemo...vec mi dosta pitanja dojis li..pa zar je to jedino bitno😤😤😤

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.