Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    08. Srpanj 2020. 22:04

Cure znate li sto u otpusnom pismu bebe znaci OG na otpustu33?

💙

Fenjer
    08. Srpanj 2020. 22:07

marmar

Fenjer

marmar

Cure, di ste kupovale MAM bočice? Ja ne znam jesam li slijepa ili što ali još nigdje ih nisam vidjela. Nekako stalno mislim uzet ću ih kad naletim negdje i dnas sam skužila da mjesecima otkad bauljam okolo i gledam stvari za bebe, ni traga ni glasa MAM bočicama? 🤔

dm, to sam ja neki dan bas pitala jer ih nigdje nisam vidjela, kad su rekle dm bolje sam pogledala i nasla 🤷🤗

Onda sam preskočila taj post 😅
    U kojem DM-u si našla? Jučer i danas sam bila u 3 različita i banana 🙈

I u city east i u dubravi vidjela u dm, nisam jos uzela, ali budem 😊

Fenjer
    08. Srpanj 2020. 22:08

RitaM

Nisam sve stigla procitat, ne zamjerite. 😊Fenjer, ja to imam, ne djeluje mi problematicno… kao smeda suha koza. Nisam ni dirala ni mazala, negdje sam citala da koza u trudnoci moze postati suha pa sam zakljucila da je to. 🤔

Joj ja sam isla google-at i spominju se karcinomi i ne znam ni ja sta, samo sam se bezveze nazivcirala sad. Onda dobro ako je to normalno. Al bas ruzno izgleda

Lordy
    08. Srpanj 2020. 22:11

Fenjer ja sam imala,izgledalo je kao točkice stare kože.Kad sam počela dojit mazala sam bradavice i okolo nje purelan masti i otpalo je samo.Sad je sve glatko.

URL = https: //lilypie.com]

Fenjer
    08. Srpanj 2020. 22:15

Lordy

Fenjerja sam imala,izgledalo je kao točkice stare kože.Kad sam počela dojit mazala sam bradavice i okolo nje purelan masti i otpalo je samo.Sad je sve glatko.

Hvala ti 🤗

• RitaM
    08. Srpanj 2020. 22:17

Fenjer

RitaM

Nisam sve stigla procitat, ne zamjerite. 😊Fenjer, ja to imam, ne djeluje mi problematicno… kao smeda suha koza. Nisam ni dirala ni mazala, negdje sam citala da koza u trudnoci moze postati suha pa sam zakljucila da je to. 🤔

Joj ja sam isla google-at i spominju se karcinomi i ne znam ni ja sta, samo sam se bezveze nazivcirala sad. Onda dobro ako je to normalno. Al bas ruzno izgleda

Joj i ja sam naišla na to. Ali meni se čini ko sasušena koža, pročitala sam i da se javlja u trudnoći. Možda i ja malo namažem... ne želim puno prtljat po tome 😂. Ako sumnjaš na nešto drugo, svakako pitaj dr.

marmar
    08. Srpanj 2020. 22:22

Fenjer

marmar

Fenjer

marmar

Cure, di ste kupovale MAM bočice? Ja ne znam jesam li slijepa ili što ali još nigdje ih nisam vidjela. Nekako stalno mislim uzet ću ih kad naletim negdje i dnas sam skužila da mjesecima otkad bauljam okolo i gledam stvari za bebe, ni traga ni glasa MAM bočicama? 🤔

dm, to sam ja neki dan bas pitala jer ih nigdje nisam vidjela, kad su rekle dm bolje sam pogledala i nasla 🤷🤗

Onda sam preskočila taj post 😅
    U kojem DM-u si našla? Jučer i danas sam bila u 3 različita i banana 🙈

I u city east i u dubravi vidjela u dm, nisam jos uzela, ali budem 😊

Nadam se da neću morat potegnut na istok grada 😅
    Btw, nemam pojma o tome na bradavici al ako sam nešto naučila u trudnoći je da je puno toga normalno i prolazno. Ja npr po nogama imama neke bijele fleke, izgleda kao vitiligo a nije, tako da...
    .
    Btw, poučena vašim iskustvima s dojenjem plan mi je nabavit odmah sve potrebno pa ako ne ide dojenje - šta sad. Mene mama nije dojila pa nit sam bolesna nit kržljava nit imam ikakve alergije. Nema smisla patit se i bedirati....

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

kaktusica
    08. Srpanj 2020. 22:24

Rose OG je opseg glave.

Fenjer
    08. Srpanj 2020. 22:32

RitaM

Fenjer

RitaM

Joj i ja sam naišla na to. Ali meni se čini ko sasušena koža, pročitala sam i da se javlja u trudnoći. Možda i ja malo namažem… ne želim puno prtljat po tome 😂. Ako sumnjaš na nešto drugo, svakako pitaj dr.

Meni je izgledalo kao sasusena koza dok nisam pocela noktom grebati i vidjela da ne ide i da nije sausena koza 🙈 namazala sam sa masti, ak se pocne siriti ili nesto poduzimat cu mjere. I definitivno vise nista ne googlam! 
    .
    Marmar ja cu isto uzeti preventivno, mislis samo jednu bocicu uzeti? I neki AD? Super su mi te MAM, procitala sam na kutiji da se mogu sterilizirati u mikrovalnoj, ne znam jel sve mogu tako hahah 
    A za ovo na areoli ne znam ni sama, kad je na tak tim nekim mjestima onda odmah 100 pitanja. Ali da, svasta je normalno.. 

kaktusica
    08. Srpanj 2020. 22:36

Sto se tice dojenja...dakle malog sam rodila u doba kad su Rode bila fakat jako aktivne i progresivne u tim svojim idejama i nastojanjima da priblize sve to prirodno. Nema sto nisam znala o dojenju, prirodnom porodu, nosiljkama, autosjedalicama, attachment parentingu, dohrani, platnenim pelenama, uloscima, mooncupu it itd... Kad sam isla roditi naravno da sam htjela sto prirodnije pa sam izabrala stolcic... Nisam ni kupila bocicu ni adaptirano mlijeko jer nisam ni pomislila kako necu nedojiti. Dakle ta njihova kampanja mi je toliko usprala mozak da nisam uopce mama ako ne dojim. Pa kad su naisle prve poteskoce s dojenjem osjecala sam se tako lose, tako nemocno,jadno, pitala se u cemu grijesim, kako drugim mamama uspijeva a meni ide tako tesko. Onda sam se ono bila onesvjestila pa mi je muz poludio i rekao nek malome dam bocu adaptiranog jer cu zavrsiti u bolnici. I tako sam teska srca kupila adaptirano i osjecala se kao zadnja nemajka na svijetu kad bi mu nakon podoja ili prije spavanja davala tu bocu. Jos sam glupaca bila na forumu od Rode cijelo to vrijeme a od njih sam dobila samo jos gori osjecaj da sam najgora mater...
    Ono sto je zanimljivo je da sam ja u biti uglavnom dojila osim tih 60ml koje bi dnevno dala, oslije binse naizdajala pa zamrzavala ali sveukupno 2 god staza smo imali. 
    Ono sto sad znam je da si necu dopustiti takve osjecaje kao prvi put. Nista nije vrednije od sretne i ispavane mame a ne frustriranog zombija opterecenog mililitrima, gramima, pokakanim pelenama i sl. Koliko sam se samo trudila a sto, dijetw teski bronhiticar, svaku virozu koju je mogao pobrati u vrticu i skoli pokupio je... 
    Zato se slazem s Rio, dajte se opustite, ako ide ide, ako ne ide niste manje mame, vasoj djeci treba sretna i odmorna mama a ne zombij.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.