Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    07. Srpanj 2020. 22:08

Tea draga, sretno i hrabro sutra. 💪♥️

Rose1
    07. Srpanj 2020. 22:23

tea1401

Pozdrav curke.
    Evo i mene da se javim,nezz jel koja izdrzala dulje osim nas par s liste kojima je jos uvijek 1.7. bez kvacice😂😂
    Ja sutra imam inducirani,ma da sam se iskreno nadala u ovih tj. Dana da ce krenuti prirodno al nista od toga..
    Drzite mi fige, ja sam spremna psihicki,fizicki cemo vidjeti koliko ce sve skupa trajati..na to se bas i ne mogu pripremiti haha
    😘😘

Sretno, mislit cemo na tebe❤samo hrabro i da bude brz i lak porod🍀

💙

Vrapčić123
    07. Srpanj 2020. 22:29

kaktusica

Vrapčić123

Jel se meni to čini ili su curke stale s rađanjem? Ajmoo cure, hoćemo još malih bebica! 😍

Mislim da.smo tek zakoracile u neki 38.tt,ima vremena cureee 😁

kaktusica

Vrapčić123

Jel se meni to čini ili su curke stale s rađanjem? Ajmoo cure, hoćemo još malih bebica! 😍

Mislim da.smo tek zakoracile u neki 38.tt,ima vremena cureee 😁

Strpljivo čekamo sa vama curke vaše male ljepotice i ljepotane! 😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zvonkica
    07. Srpanj 2020. 22:30

Dana, Rio i ja sam bas zalosna zbog zabrane pratnje, nadala sam se kako ce biti sve ok i moci cemo imati pratnju kad ono...tolko sam jadna zbog toga da cak muzu nista ni ne govorim jer znam da nema pomoci, tako je kako je..a zajedno smo docekali nasa dva deckica i sad necemo moci trecega 🥺 pokusavam se sama tjesiti bas ovako kako je Kaktusica napisala ali ne ide mi bas svaki put...nego vidim sta je i Mila sad napisala, ali imate li mozda druge info o Podobniku da sad mozda dozvoljavaju pratnju ili kako? Iako sumnjam da bi muz samo zbog toga pristao da idem tamo roditi..ni sama ni sam sigurna..
    Anavo koliko se sjecam ti si na sv.duhu rodila..je li forsiraju maske na porodu ili su ipak u stanju smilovat se zeni u tom stanju?
    Flo vama je bas veselo, drzim fige da uspijete sve kako ste zamislili 😊
    Tea sretno sutra i cekamo lijepe vijesti 💪🤞😊

Bezzo1991
    07. Srpanj 2020. 22:36

Tea, sretno ti bilo, bit će sve u redu, barem znaš da ćeš se sutra riješit toga i nema više ovog ludog iščekivanja. Drži se i javi nam se kad nam dođe nova krafnica ♥️😘 

Vrapčić123
    07. Srpanj 2020. 22:36

Eovyn drago mi je da si se riješila mastitisa. 💪 Ja izdajam zbog istog razloga kao i ti. Skupljam svoje izdojeno jer mi ide sporo tako da ga stavim u frižider i tako rundu po rundu dodajem dok ne dođem do neke normalne mikimitraže.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Bezzo1991
    07. Srpanj 2020. 22:43

Moram priznat da zavidim vama koje ste rodile prije termina makar dan... Mene su danas baš istraumatizirali gledanjem plodne vode i "pokušajem" širenja ručno. Prokrvarila sam momentalno, a da ne govorim da su me dvije držale koliko sam se ritala od boli. Grozno nešto. Sljedeći pregled mi je u četvrtak i nadam se da ću rodit do tad jer psihički ne znam hoću podnijet gledanje te plodne vode opet. Cijeli dan sam preležala koliko sam se loše osjećala nakon tog. Eto malo da se požalim, takav je dan valjda 🙄
    Puse vama i vašim krafnicama 😘😘

Nikita206
    07. Srpanj 2020. 22:53

Tea, sretno sutra!

Bezzo, baš mi je žao da su te tako izmučili :(

Evo da i ja javim kako je prošao pregled. Ja sam još uvijek zatvorena, ali se bebolina smjestila u savršenu poziciju za porod. Čak su se i mjere poboljšale, sve je nekako savršeno, e sad samo da krene  Može sutra, a možemo i čekati još neko vrijeme. Sljedeći tjedan imam prvi pregled u trudničkoj ambulanti, osim ako ne rodim prije 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Fenjer
    07. Srpanj 2020. 22:59

Bezzo1991

Moram priznat da zavidim vama koje ste rodile prije termina makar dan… Mene su danas baš istraumatizirali gledanjem plodne vode i "pokušajem" širenja ručno. Prokrvarila sam momentalno, a da ne govorim da su me dvije držale koliko sam se ritala od boli. Grozno nešto. Sljedeći pregled mi je u četvrtak i nadam se da ću rodit do tad jer psihički ne znam hoću podnijet gledanje te plodne vode opet. Cijeli dan sam preležala koliko sam se loše osjećala nakon tog. Eto malo da se požalim, takav je dan valjda 🙄
    Puse vama i vašim krafnicama 😘😘

Molim? Pa sta smiju to tako siriti ako nisi otvorena?? Ajme sva sam se najezila!! Grozno! U kojoj to bolnici? 
    Bas mi je zao sto si to dozivjela, to je bas grozno ☹️

tea1401
    07. Srpanj 2020. 23:05

Hvala od ❤ svimaa.
    Javim se kad cu moci obavezno..😊
    Bezzo jel moguce da su to tako isli raditi..komaa..zelim ti stvarno da sto prije krene prirodno jer ovako je samo mucenje..drzi se.
    Cujemo se🤗

Anja🌸🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.