Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    07. Srpanj 2020. 20:19

Vrapčić123

Pozdrav curke evo mi bili kod pedijatra. Sve je ok. 😊
    Bila također u savjetovalistu za dojenje. Isto prošlo super. 👍
    Kolačić uf dobro si se izrezala. 😐
    Curke koje ste rodile je li vama vruće? Meni vjecito fali zraka i više mi je vruće sada nego u trudnoći. 🥴

Ooo vi vec bili kod pedijatra, mi tek 21.7.i bas me strah...drago mi je da je sve dobro😊
    Meni vruce, ali zato sto mi 10000stupnjeva gore na katu

💙

Fenjer
    07. Srpanj 2020. 20:28

Flo

Fenjer bila u kingcrossubu farmacii 89 kn na popustu mam komprese

E super! Uzela si jedan paket samo? 😂

zmya
    07. Srpanj 2020. 20:39

Bok curke, cestitke vam na dobrim pregledima! Ajmo nove kvacice, di smo stalo? :) 
    Mila mi idemo u Sabol nauzv kukova slj tjedan, mozes mi javiti dojmove kad zavrsite? Hvala ti :) 
    Rose, Amneris, nakon carskog 3 mj ne smije se aktivno vjezbati. Ranije sam pisala, nadjite TVA vjezbe disanja to mozete raditi bez obzira na dijastazu, osim tih polutrbusnjaka jako je bitno nauciti disati i vracati misice prema kicmi. Ima video neki od Heidi Powell bacite look ja nikako da krenem lijena sam. I to je preporuke trenerice s kojom sam radila u trudnoci vjezbe za ledja. 
    Mene to iznad reza sve jos jako boli, pece iznutra i nesigurna sam za bilo sta 😕 rez sad ima neku rozo crvenkastu boju, nije vise ljubicasto. Ne znam kako vama ostalima sto ste na CR bile..
    Hvala Zuza na linku za grupu! Bacim look 😎
    ♥️ Ostalo ne stizem komentirati, dezuram na sisi nakon kupanjca, cekam da pojedem veceru, gladna sam. 
    I meni je ostalo 3 ipo kile do prije trudnoce al me uopce nije brige. Kad budem mogla se oporavit krenit cu sa vjezbicama a sad sam posvecena bebinju i sebi na nacin da se oporavim i dobijem a to je najbitnije. 
    Puseeee 😘

Vrapčić123
    07. Srpanj 2020. 20:56

Rose ma bit će sve super, sigurna sam. Samo hrabro! 😘❤️😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    07. Srpanj 2020. 21:06

zmya

Bok curke, cestitke vam na dobrim pregledima! Ajmo nove kvacice, di smo stalo? :)
    Mila mi idemo u Sabol nauzv kukova slj tjedan, mozes mi javiti dojmove kad zavrsite? Hvala ti :)
    Rose, Amneris, nakon carskog 3 mj ne smije se aktivno vjezbati. Ranije sam pisala, nadjite TVA vjezbe disanja to mozete raditi bez obzira na dijastazu, osim tih polutrbusnjaka jako je bitno nauciti disati i vracati misice prema kicmi. Ima video neki od Heidi Powell bacite look ja nikako da krenem lijena sam. I to je preporuke trenerice s kojom sam radila u trudnoci vjezbe za ledja.
    Mene to iznad reza sve jos jako boli, pece iznutra i nesigurna sam za bilo sta 😕 rez sad ima neku rozo crvenkastu boju, nije vise ljubicasto. Ne znam kako vama ostalima sto ste na CR bile..
    Hvala Zuza na linku za grupu! Bacim look 😎
    ♥️ Ostalo ne stizem komentirati, dezuram na sisi nakon kupanjca, cekam da pojedem veceru, gladna sam.
    I meni je ostalo 3 ipo kile do prije trudnoce al me uopce nije brige. Kad budem mogla se oporavit krenit cu sa vjezbicama a sad sam posvecena bebinju i sebi na nacin da se oporavim i dobijem a to je najbitnije.
    Puseeee 😘

Ja iskreno stomak rez nista nisam osjecala do prije par dana kad je i pocelo da zarasta ..i kod mene je bilo jarko crveno nateceno i sad je splasnulo i nije vise tako crveno ..Moram da kazem da me jako bas svrbi i iskreno sve nesto unutra boli kao da sam dobila menstruaciju e takav imam osjecaj ..pa se sve tjesim da je to jel zarasta i dolazi opet osjecaj jel sad vec osjecam i stomak pomalo ..Sto se tice vjezbanja ja nisam nikad vjezbala nemam ni sad namjeru 😂 al zene drage cuvajte se sacekajte malo sa vjezbanjem ..svi mi zelimo da budemo fit al tjelo nam se mjenjalo 9 mjeseci ne moze odmah da se vrati u formu mada oni koji su i pre vjezbali sigurna sam dace brzo dase vrate ..pustimo sad kile stomak koji visi sad je vazno da su nam bebice dobro i da napreduju 😘😘😘

Vrapčić123
    07. Srpanj 2020. 21:11

Jel se meni to čini ili su curke stale s rađanjem? Ajmoo cure, hoćemo još malih bebica! 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Flo
    07. Srpanj 2020. 21:12

Fenjer da, kazu frendice da bi prerezale po pola pa duze traje, lako kupi neko u ljekarni. Ovo je za bolnicu 😂😂

kaktusica
    07. Srpanj 2020. 21:18

Rio13

Pcelica potpisujem svaku tvoju rijec za pratnju, od A do Ž. Bas si lipo ovo slozila i ja se apsolutno slazem s tobom. Meni je muka jer muz nece malog vidit dok ne izadjemo 😞 doslovno ce mu prvi susret sa sinom biti na vratima bolnice. To me toliko boli da sam se vec nekoliko puta rasplakala zbog tog

Nemoj da se tako osjecas zbog toga... imate cijeli zivot pred sobom i more zajednickih buducih trenutaka, moj je nas vidio tek 4. dan kad smo vec bili doma ali nikada ne pomislim da smo nesto ne znam kako bitno propustili, najvaznije je ono sto cete graditi zajedno 7 buducnosti i uspomene koje cete zajedno stvarati ❤

dana130
    07. Srpanj 2020. 21:19

Pcelice hvala na lijepom komentaru ❤️kao sto kaze rio, zbilja si sve lijepo napisala i bas si dotaknula bit svega. Ma kakav dugi post, bas mi je drago da i druge cure znaju sta prozivljavamo. A ovo sam bas mislila da ceno prozivjeti skuoa, jer zbilja nije mala stvar. Cak sam danas nakon tog silnog plakanja pomislila je sa mnom sve okej. Jos sam na fejsu nasla neke komentare sta izmisljamo, necemo umrijet ako budemo same i prije su zene same radale, sad smo mi ove moderne mame. Neka je pusala kako ih je rodila 3 il 4 sve sama, da sta uopce idemo imati djecu ako ne mozemo same roditi 😢 
    Rio, ma ja sam do danas zivjela u nekoj nadi da ce ipak biti nesto od te pratnje, a i prije nisam o tome previse razmisljala jer kao imamo vremena, bilo, mi je zao, ali bas sam se nadala dok dodem na red da ce biti sve ok, i evo ne znam koji put vec placem danas. Vidim ni muzu nije svejedno, vec me 5 puta pitao da li je to provjerena info, vidim da i on guta knedle, on tjesi mene, ja njega. Cak mi je spomenuo i podobnika ako moze tamo pratnja, da jeves sve pare. Tako da te razumijem i za plakanje i sve.
    Rose ma da dvije djelatnice su zarazene, potvrdio kbc 😑

Baby girl 💜

kaktusica
    07. Srpanj 2020. 21:22

Vrapčić123

Jel se meni to čini ili su curke stale s rađanjem? Ajmoo cure, hoćemo još malih bebica! 😍

Mislim da.smo tek zakoracile u neki 38.tt,ima vremena cureee 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.