Anavo bas olaksanje za cuti, ja imam oba puta pozitivno iskustvo sa sv.duha, nadam se da ce tako biti i ovaj put.
Ivana, hvala, ja cu potpisati sigurno, a bome i proslijediti dalje 😁
Zene, ja docekala sluzbeno termin s nekom alergijskom reakcijom na ubod nekog kukca..ne znam ni sama dal da idem dr ili ne..sad sam to isprala i stavila octenisept..onako je veci crveni krug na nozi, tvrdo je a u sredini veli muz da su kao tri mjehurica mala, tu me valjda ugrizlo, nemam pojma..a zaboravila sam se pohvaliti da mi je vec jedno 10ak dana i oteceno oko gleznjeva, tj lijevi mozda malo ali desni je natecen.. 😔
Ne znam jel to praksa ili šta, ali samo sam prst otvorena već dugo vremena. I kaže doktorica: pregledat ćemo plodnu vodu i malo raširit jače, možda se šta pokrene, najprije prstima, onda onim metalnim kljunom...pokrenula se samo krv i bol i ništa više. Najradije bi odbila sljedeći pregled plodne vode i napravila samo ctg, ali opet ne želim sama donosit takve odluke da šta bude pa da požalim poslije. Nisam pametna šta napravit sutra.
Baš sam napeta radi Tee, nadam se brzo lijepim vijestima 🤞🌹
Jutro krafnice moje ❤️ ja se kao malo za promjenu naspavala.mene uzasno boli zdjelica i dolje oko jajnika, znaci inace mi je bilo bolno okretanje bok/leda/bok, sad to ni ne mogu, vec ako sam na boku, moram sjest pa se onda namjestiti na sljedeci bok :(
Zvonkice dobrodosla u termin 🥰i ako jos netko puni tjedne, cestitam.
Rio, flo sretno na pregledima.
Kaktusice, meni je najvaznije da s njom bude sve okej, ali ljute me ta pravila koja donose, a ni sami se ne pridrzavaju. A nakraju tko meni garantira da me neki doktor ili sestra nece zarazuti s obzirom da svako malo neki zdr. Djelatnik oboli.
Muslim nemam izbora, moram prihvatiti. I prezivjet cu al opet.
Rio bas kako si napisala, tjesi mene, a vidim da i on puca. I ja sam se premisljala oko podobnika i ista stvar. I evo kaze mila pitanje onda da li ce i tamo bit dopusteno. Sto se tice trbuha i moj je na nogama dok sjedim, tj. Moram rasiriti noge, ali kad stojim djeluje mi i dalje da je dosta visoko 🤷♀️
Tea sretno, cekamo vijesti ❤️
Svea ❤️ bravo kako lijepo napreduje,🥰
Zvonkice vidim da smo svi u banani oko pratnje nazalost.
Bezzo bas mi zao za takav pregled. A jesu tebi sta spominjali indukciju s obzirom na tjedne?
Nikita suoer za pregled ❤️ tu nam je negdje. I ja sam zatvorena, moze krenut svaki cas, a i ne mora.
Trudy a i to mi je uzas da su ga tako otkantali u zadnji tren 🤦♀️
Baby girl 💜
Bezzo Ma bas mi je zao da su te tako izmucili. Nisu normalni😤Drzim figice da krene i drzis svoju bebicu u rukama😘
Nikita odlicno za pregled🥳
Kaktusica pa bilo bi bas lijepo da ides roditi kad ti je dragi dezuran😉
Trudy pa grozno, ne kuzim sto su ga na kraju tako otkantali, to ne mogu shvatiti...ja bih si isto odmah zabrijala da nesto nije dobro
Rio, Flo sretno na pregledu🍀
💙
Dora, Curly kako ste nam?
Mare kakva je situacija?
Mi upisali malenog, ajme koliko nisam bila u gradu...
💙
Mare kakva je situacija?
Mi upisali malenog, ajme koliko nisam bila u gradu…
Mi cekamo prijavu bolnice, ali isto razmisljam kako bi rado prosetala gradom i popila kavu. Jedva cekam da odemo na more s njom😊
Osim osobne nas dvoje i biljega (40 kn), treba li nam jos sto za prijavu?
Pozdrav svima 🥰
Uzv kukova smo obavili u Sabolu. Pregled trajao cca 15min,objasni detaljno sve, odgovori na pitanja i sve je bilo dobro.
E sad ono sto mene zanima, dal su vama preporucili kontrolni pregled za 3mj? Naime rekao je da se tada moze provjeriti jel doslo do okostavanja casice kuka. Ne znam ima li zaista potrebe ici na taj kontrolni pregled ili samo njima prilika za dodatnom zaradom 🤷♀️.
Ajde pliz javite jel jos kome to preporuceno 😘
Dana, Rio, baš se veselim iščekivanju kojoj će prvo krenuti 🤗🤭
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Mare kakva je situacija?
Mi upisali malenog, ajme koliko nisam bila u gradu…
Jesu trebali biljezi na kraju i koliko? Jel znas mozda ako jos nesto u hzzo treba javit?
.
Ma da, bas su ga otkantali bili u zadnji tren. I nama je bilo bezveze jer smo mislili da idemo zajedno i onda figa. Kao bila im je guzva tada 🙄
Sad sam vidjela da je peticija krenula i za pratnju na porodu👍
Sortiraj odgovore
Najstariji