Rose, po nekakvim uputama je zapravo dosta da samo okrenes glavicu ulijevo ili udesno dok lezi na ledima, ne treba cijelu bebu na bok…ali moj savjet je da probas na oba nacina i vidis sta ti je jednostavnije..najbolje ces sama shvatiti. Bitno je da te kapljice dodu u nosic i malo prociste. Onda kasnije pobrises visak kad je ispravis 😃
Jel se glavica okrece naa onu stranu koja nosnica je nakapana ili kontra?
Sorry sto sto se ubacujem, educiram se 🙈
Blago vama koje ste u tim 'zdravstvenim' vodama, ja kao da sam s kruske pala sa svojom ekonomskom po pitanju bilo cega sto se medicine tice 😂
Fenjer, okrene se bebici glavica u desno, i onda imas pristup lijevoj nosnici u koju ukapas...nakon par sekundi isti postupak ponoviti s lijeve strane 😀 ma vjeruj mi iako znam sve te stvari u teoriju, da opet osjecam veliki stres i strah oko svega, jer jedno je teorija drugo je praksa. Mislim stvarno da svaka mama najbolje nauci sve na svojoj bebi. Jedino mozda sta sam upucenija u stvari/ situacije koje me cekaju i kako se nositi s tim...bilo da se radi o zubicima, grcicima temperaturi ili proljevu. Mene jos uvijek panika kako cu ja bebu presvuci, ocu se snaci...iako sam isla i ja taj tecaj primalja i sve gledala😅
Kolacic, hahah stvarno si se izmasakrirala😅 ja sad doslovno svaki dan prodem u tusu noge i nju, jer ne znam kad moze krenuti 😂 pa da budem spremna. Koristim muzevu pjenu za brijanje 😂😂
Inace danas mi je bas nekako mantavo u glavi i dize mi se kiselina cijeli dan. U pokusaju depiliranja nogu sam si napravila masakar samo takav. Krv je curila u potocima kad sam izasla iz tusa i primjetila kolko sam si koze obrijala 😬😖. Jednostavno mi se vec tesko sagnuti, nemam dobar pregled i samo mislim :"Hvala bogu da su samo noge, a ne i 🍑 u pitanju!" 😖
Upozorenje, nije za one koje ne podnose da vide tockice krvi. Plakala sam ko mala beba 15 minuta nakon toga. 😭
https://ibb.co/6mmzLsL
O je bas si se udesila 😭 najbolje da furas dlake posle neces stici od bebe .mi zene sebi same pravimo cesto pritisak i moramo sve bez obzira na situaciju al ne moramo ..moramo samo na sebe da pazimo
Ajme Kolacic, ovo je baš klanje bilo..
Dana u potpunosti se slažem s tobom vezano za pratnju😡
Cure koje ste bile fizički aktivne prije trudnoće, kad planirate početi vježbati?💪🏻
Ja ću još malo biti sposobna jer se osjećam dobro, samo da se još malo priviknem na nespavanje.. a baš mi fali vježbanje..
Fluffy aha sad kuzim, mislila sam da izade na drugu nosnicu van ili tako neka fora. Gledala sam par videa na youtube o ispiranju nosica i meni to izgleda gore nego noge od Kolacic 😂🙈
https://drive.google.com/file/d/1LGO0DeLJetzW6SWokZBLm9biB31xo8i7/view
Dobila sam na mail od sudocrema nekakvu knjizicu, ono sto me zanima je da tu pise da je normalna bebina temp mjerena rektalno 38,2 a kao da mi je u pamcenju s tecaja ostalo da je 37,5 (samo pola stupnja vise nego pod pazuhom)?
Kolacic ajme koji masakr, uh😥
Ja sam ti isto takva da se pripremim na njagore pa se ne razocaram nego razveselim...tako mi lakse
Dana skroz te razumijem, moja cimerica rađala s maskicom, srecom da je meni nisu dali...luđaci
Fluffy😘
Amneris blago tebi, meni taj glupi rez jos zacjeljuje...ja sam prije trudnoce trcala, bicikla, teretana...planiram prvo puno setati i mozda prvo u teretanu ojacati misice, a onda se vratiti trcanju❤i ubaciti bike...fali mi trcanje jako. Mislila s 3,4.mj ako bude sve ok
💙
Kolacic posteno si se zadesila 🤦♀️🤣🤣
Ja sam jedva preksinoc za pregled, 🍑napamet... ko zna na sta to lici... rado bi ih otisla pocupat ali mk grozno urastaju pa mi se ne da... jos pogotovo ovo ljeto kad necu na more se kupat da smeksa kozu....
Koristi li ko ono tipa Philips lumea... to mi bas hvale da je super kad urastaju dosta...
Babymonitor koji ste uzimali? Ja sam si mislila sada sa kamerom uzeti ( ali ne sa ebay/ally) jer tu kameru imam, pa gledam motoroline, vitech pa sam se pogubila u moru toga...
Rose to je dobar plan.. ja ću sigurno isto pričekati još bar mjesec dana. Možda o tome danas razmišljam jer mi je danas dobar dan, ima dana kad sam ko zombi pa mi ove teme ne padaju na pamet haha
Rose, mislim da bi se s maskicom onesvijestila. Evo danas na pregledu m ije doslo lose, em cim legnem n leda ostajem bez zraka em ta maskica 😑 pa mi, je gin rekao d skinem slobodno
Baby girl 💜
Amneris ja se bas gledala u ogledalo i grozno si izgledam. Ostale su mi 4 kile viska al na meni se to bas jako vidi jer sam niska. Tako da planiram nakon onih 40 dana babinjace pocet vozit sobni bicikl barem 15 minuta dnevno dok ne udjem malo u formu. A dalje cu vidjeti. A sada inace vec vjezbam vjezbe zbig dijastaze. I to malo sto radim sam si bas sretna 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji