Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    07. Srpanj 2020. 13:47

zmya

Vrapcic mi streberi volimo ove grafove, saljem za prirast tezine. Nisam apdejtala jer ne znam koliko kila ima budem se sad vagala s njim i bez njega bas da vidim.https://ibb.co/fvTnsHb
    Rose, ja svom kapam bademovo ulje u kupku s jednom tjedno mu stavim mustelu za kupanje. Malo mu se celo posusilo pa sam stavila pola zrna mlijeka za tijelo. Nisam ga nicim jos mazala po tijelu.
    Nista nisam spavala nocas. Sinoc sam zaboravila da sam ostavila dudu da se sterilizira. Od nje ostao samo silikon. Jos sve smrdi u stanu uzas. 🤯
    Lijepo nam je zahladilo! E pa dobro jutro svima, uzivajte u lijepom danu!🙂

Hvala draga. Ljubim te. 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    07. Srpanj 2020. 13:48

Fluffy

Rose, taj Sinomarin je slican tom Uriageu..to je isto ok. Da da nakapas u svaku nosnicu po par kapi..dosta ti je ta ampulica za obe nosnice…kad ukapas ostavit dijete tako par sekundi s glavom udesno ili ulijevo, ovisno koju nosnicu kapas i onda nakon toga visak samo pobrisati kad uspravis bebu, ili ako je nosic pun slinice, sa aspiratorom izvuci 😊

Hvalaaa😘ali kapam na leđima pa ga okrenem lijevo pa opet na leđima nakapam u desnu nosnicu pa ga prebacim desno? Tako?

💙

Vrapčić123
    07. Srpanj 2020. 13:50

dana130

Curke evo nas s pregleda. Kaze gin i dalje zatvorena, malo omekasano. Da joj se ocito ne zuri. Iako sad vidim u trudnickoj nesto pise 2cm,zatvoreno.sto god mu znacilo. Ctg uredu, nosila mu sestra da ocita, ona mi samo rekla da je u redu sve i sad vidim da pise u trudnickoj 140/min,jos nesto pise ali ne mogu ja njegov rukopis bas desifrirati 🙈 kaze da je lijepo dobila u zadnjih 7 dana, da je sigurno na 3100-3200g ❤️ kontrola kod njegove kolegice 13.7.,ako ne rodim u meduvremenu.
    A ona je ludovala i prije ctg i nakon, a dok smo bile spojene, doslovno nista 😂
    Fenjer ove navlake za wc u dm. Nisam na prvu nasla pa pitala tetu. https://ibb.co/YZRsyPp
    Dosta je naleni paketic, doslovno manje od dlana.
    Rio ja sam uzela obican novaalac, bas sam tetu pitala koja rsdi pa je rekla po njenom da probam prvo s obicnim pa ako budu grcevi onda ac 🤷‍♀️
    Kaktusice hvala 😘 da 38 😮 nevjerojatno mi djeluje. da li ti znas info, s obzirom da ti muz dolje dezurni, da li je jos dozvoljrna pratnja? Nema nikakve obavijesti za pratnju, osim da su, posjete zabranjene.
    Rose s obzirom da ti frendica rodila, da li ti imas info jel moze pratnja?
    Bebac, joj premeden je 🥰💙
    Trudy 😘
    Ja sam fiziolosku za nosic uzela u dm, ampulice od nivee.

Drago mi je da je sve ok. 😘😘😘

Vrapčić123
    07. Srpanj 2020. 13:52

Mila hvala draga. 😘😘

dana130
    07. Srpanj 2020. 14:08

Rose, kaktusice hvala na info. Bas mi je zbilja to nevjerojatno i bas sam ljuta. Znaci divest ce me ispred, cijelo vrijeme je sa mnom doma i onda ne moze biti tih par sati tamo 😑 a samim time mi odpada i porod u vodi 😑 ma mislim uzas sve skupa. Bitno da mozemo imat izbore i oni svoje festice, a nama kroje pravila. 😠 I nek se pirevi odrzavaju i sve 😠 sorry curke al bas sam ljuta. 
    Fluffy i ja sam se nadala bar nekoj promjeni 😂
    Marmar, a ocito cu morati, jedna porcije neku vecer nije bila dovoljna 😂
    Vrapcic 😘

Baby girl 💜

Rose1
    07. Srpanj 2020. 14:29

Napisals Fenjer, mislila Fluffy
    Dana slazem sw s tobom, nije mi to nikako jasno...da, izbori najvazniji

💙

Fluffy
    07. Srpanj 2020. 14:36

Rose, po nekakvim uputama je zapravo dosta da samo okrenes glavicu ulijevo ili udesno dok lezi na ledima, ne treba cijelu bebu na bok...ali moj savjet je da probas na oba nacina i vidis sta ti je jednostavnije..najbolje ces sama shvatiti. Bitno je da te kapljice dodu u nosic i malo prociste. Onda kasnije pobrises visak kad je ispravis 😃 

dana130
    07. Srpanj 2020. 14:43

Rose, ma bas sam luda. Jos me peru ti ludi hornoni, sad sam se opet isolakala oko svega 😑 bitno mi, da je s njom sve u redu, al opet, ne mogu protiv sebe. Ne daju pratnju, ne daju porod u vodi. Dobro pa ce nas i porodit 😠

Baby girl 💜

Kolacic
    07. Srpanj 2020. 15:05

Rio nije mojemu uopce problem da nam bebica bude i na AD da mora tj.da ja ne bi mogla dojiti ili da ona ne bi prihvacala cicu. Dapace, on je tolko flegma oko svega, a tolko samouvjeren. Njega mama nije ni dan dojila jer se rodio kao palcic i bio skoro cijela prva dva mjeseca odvojen od nje..pa tvrdi ako je on prezivio i njegovo dijete ce. Meni on sam uopce ne radi pritisak, nego me zna iznervirati u mojoj glavi sa tom samouvjerenoscu ko da je dojenje pice of cake. U smislu: "Ma kaj je to za tebe" 😁. A dojenje definitivno nije samo tak. Ja sam tip da se ipak unaprijed psihicki pripremam za najgore moguce pa onda uzivam i kad je sve savrseno i kad su neki problemceki u pitanju. Cak i ako ne uspijem u necemu, zbog toga se lako s tim pomirim. Ali kad sad za to dojenje slusam njega, ne znam...odmazu mi trenutno takvi nonsalantni samouvjereni komentari. 🤷‍♀️

Kolacic
    07. Srpanj 2020. 15:10

Inace danas mi je bas nekako mantavo u glavi i dize mi se kiselina cijeli dan. U pokusaju depiliranja nogu sam si napravila masakar samo takav. Krv je curila u potocima kad sam izasla iz tusa i primjetila kolko sam si koze obrijala 😬😖. Jednostavno mi se vec tesko sagnuti, nemam dobar pregled i samo mislim :"Hvala bogu da su samo noge, a ne i 🍑 u pitanju!" 😖
    Upozorenje, nije za one koje ne podnose da vide tockice krvi. Plakala sam ko mala beba 15 minuta nakon toga. 😭
    https://ibb.co/6mmzLsL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.