Vrapcicdrago mi je da se svrbez malo smirio…a mene kontrakcije ubijaju, ne prestaju, jos mi danas i nekako bolne postale jer mi se jako grci sve pa mi pritisce
Bebacneka si se ti nama pojadala…vjerujem da ti nije lako. A njemu je isto cudno, sad nije u centru paznje, mora te dijeliti, trebat ce vremena da se privikne. A muz bi trebao pomoci maksimalno, ali i moj sav isprepadan i bas me strah kako ce to sve ici. Drzi se😘
Rose, hvala Bogu ne trebaš se zabrinjavati više zbog kontrakcija. Neka ih sada. Mene moja Dora isto danas jako udara, a dva puta me udarila u cerviks da sam skočila kao da sma na otvoreni plamen sjela. Kontrakcije su mi postale sve jače.
Curke jedno malo glupavo pitanje, no eto ne znam na to od odgovor.. Kako dolazi do pucanja vodenjaka? Pukne li ta opna spontano ili beba postane velika i snažna pa "probuši" vodenjak?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ena, sretno! Cekamo kvacicu 😁
Rose, draga cestitam na ulasku u termin 🎉
Zuza, mozes ga uspavanog podic u podrigivanje ili okrenut na bok i rucnikic iza leda pol sata, nakon toga nek spava kako zeli.
Mimoza, kod upale jedino razbijat kvrge i izdajat. Pomazu oblozi od kupusa ili tusiranje vrucom vodom uz tiskanje kvrgi. Boli ko vrag, al treba uprijet. Zamoli nekog da ti ih tiska, sama ne mozes toliko stisnut. I naravno da se poslije ad moze ponovno na dojenje 😉
Bebac, osjecaj zapostavljenosti je u pitanju, sto je normalna reakcija za starije dijete. Pricat o situaciji, o emociji koja ga preplavljuje i ukljucit u brigu oko bebe, no odvojit i vrijeme samo za njega, npr dok beba spava.
Ako beba pije m. mlijeko kazu da ne treba vode davati ni cajeve, ako je na ad dohrani, da treba. A ako je na dohrani I m. mlijeku izdojenom treba davati vodu ili ne?
Joj sto cekam sutra da probam ulovit patronaznu makar joj platila da dodje…
Ne treba vodu
Rose da izgleda da je ovo sa svrbežom malo bolje, no bojim se hvaliti. Joj i mene ubiše kontrakcije danas… 🙄🙄🙄
A jesu ti bolne? Mene ful nisko zaboli cca15ak sek. Uh, do jucer nisu bile bolne
💙
Ena, sretno! Cekamo kvacicu 😁Rose, draga cestitam na ulasku u termin 🎉
Zuza, mozes ga uspavanog podic u podrigivanje ili okrenut na bok i rucnikic iza leda pol sata, nakon toga nek spava kako zeli.
Mimoza, kod upale jedino razbijat kvrge i izdajat. Pomazu oblozi od kupusa ili tusiranje vrucom vodom uz tiskanje kvrgi. Boli ko vrag, al treba uprijet. Zamoli nekog da ti ih tiska, sama ne mozes toliko stisnut. I naravno da se poslije ad moze ponovno na dojenje 😉
Bebac, osjecaj zapostavljenosti je u pitanju, sto je normalna reakcija za starije dijete. Pricat o situaciji, o emociji koja ga preplavljuje i ukljucit u brigu oko bebe, no odvojit i vrijeme samo za njega, npr dok beba spava.
Hvsla ti draga😘kako ste vi?
💙
Hvala puno Rio I Curly 😘😘
Vrapcic ni meni zvala sam I poslala mail, al sutra cu je naci makar tamo otisla
Rose nisu bolne, ponekad zaboli to što kažeš nešto nisko dolje, al sve je to nekako ništa da bi bilo nešto. 🤦♀️🤣🤔 Uglavnom imam tih kontrakcija baš, jedna mi je trajala preko 10 minuta. Kako su kod tebe što se trajanja?
Ima li koja od vas doma one vrčeve za filtriranje vode, tipa Britta?
Kupila bi to, ali nisam ni sama pametna koje, koliko uopce novi filteri kostaju...odnosno neki best buy?
___
38
Anavo i mene to zanima. Prijateljica ima taj od Brite, al oni piju jako puno vode. I mislim da je rekla da filter košta oko 200 kn, možda malo više... No ne sjećam se baš koliko često se taj filter mora mijenjati, nešto kao da mi je ostalo da je to filter za mjesec dana... Kao ovisi koliko se koristi. Možda će netko ovdje bolje znati. Nemoj me držati za riječ...
Sortiraj odgovore
Najstariji