Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Lipanj 2020. 16:27

Bebac bome svaka ti cast, imas malu bebu i jos malo dijete. Kapa do poda! Koliko ima stariji? Treba ti puno zivaca, pogotovo ako si sama s njima, vjerojatno ne stignes posvetiti paznje starijem pa ima ispade. Nadam se da ce proci 🤞 Ja inace imam kratak fitilj, a za tu djecu bas treba imati strpljenja. 
    Ja sam se danas uspjela posvadati sa svojom bebom u trbuhu 😂 Tako me iznenada odjednom jako udarila, nekako vodoravno, uglavnom zaboljelo me i lijevo i desno da sam sve zvijezde vidjela, cak sam i jauknula. Jel vas nekad tako jako udare? Nije nikad dosad, ne znam jel se prepala ili sta se dogodilo, ali bas je bilo neugodno i bolno. Onda nakon toga je bila mirna i nije se javljala, ja zovem, vicem, nista. Uhvatila me panika, dode muz, dvije rijeci je rekao trbuhu i javi se beba normalno. Pa reko p* ti materina, mlatis me, boli me, neces mi se javit, a njemu se javis 😂😂 
    I tako, ne znam, hormoni nadam se. Valjda necu biti tako luda kad rodim 🤷🙈😁

Ivcy1306
    14. Lipanj 2020. 16:38

Bebac, i ja mislim da je to reakcija na bebicu. Mislim da ljubomora dosta utjece jer kao sto cure kazu posvecenija si malenom normalno i onda si vjv stariji misli da je zapostavljen. 
    ..
    Te reakcije se i sama bojim, iako moj maleni ima tek 3godine ali pokusat cu ga nekako maksimalno ukljucit u sve oko bebe i svo vrijeme koje budem imala slobodno posvetit njemu. 
    Nek nosi pelene, robicu, svasta nesto samo da se ne osjeca zapostavljeno..
    Bas sam i muzu rekla da ce vise on morati oko bebe, ja cu normalno hranit a on moze sve ostalo. 

Rose1
    14. Lipanj 2020. 17:01

Vrapcic drago mi je da se svrbez malo smirio...a mene kontrakcije ubijaju, ne prestaju, jos mi danas i nekako bolne postale jer mi se jako grci sve pa mi pritisce
    Bebac neka si se ti nama pojadala...vjerujem da ti nije lako. A njemu je isto cudno, sad nije u centru paznje, mora te dijeliti, trebat ce vremena da se privikne. A muz bi trebao pomoci maksimalno, ali i moj sav isprepadan i bas me strah kako ce to sve ici. Drzi se😘

💙

Rose1
    14. Lipanj 2020. 17:05

Fenjer i mene u zadnje vrijeme bas zna udariti da jauknem, pogotovo u rebra
    Rio neka si se ti sredila, vjerujem da se odmah super osjecas

💙

• anav05
    14. Lipanj 2020. 17:05

Bebač, ja sam imala 7 godina kad se rodila mlada sestra. Taman sam krenula u školu i bila sama sebi glavna faca kad eto nje. Sjećam se mamine kazne kad sam rekla da je mrzim i da ne želim sestru. Uh. Vjerujem da se G sad sve skupa malo smirilo i sad i on pronalazi neki svoj nacin i novo mjesto koje je u obitelji dobio. Vjerujem i da je tebi uz malu bebu to sve skupa tesko, ali mislim da se on mora sam nekako pronaci... Sigurna sam, a iz svog primjera govorim, da ce biti sve u redu. Samo malo vremena.
    ❤❤
    ___
    38

• anav05
    14. Lipanj 2020. 17:08

fenjer

Bebac bome svaka ti cast, imas malu bebu i jos malo dijete. Kapa do poda! Koliko ima stariji? Treba ti puno zivaca, pogotovo ako si sama s njima, vjerojatno ne stignes posvetiti paznje starijem pa ima ispade. Nadam se da ce proci 🤞 Ja inace imam kratak fitilj, a za tu djecu bas treba imati strpljenja.
    Ja sam se danas uspjela posvadati sa svojom bebom u trbuhu 😂 Tako me iznenada odjednom jako udarila, nekako vodoravno, uglavnom zaboljelo me i lijevo i desno da sam sve zvijezde vidjela, cak sam i jauknula. Jel vas nekad tako jako udare? Nije nikad dosad, ne znam jel se prepala ili sta se dogodilo, ali bas je bilo neugodno i bolno. Onda nakon toga je bila mirna i nije se javljala, ja zovem, vicem, nista. Uhvatila me panika, dode muz, dvije rijeci je rekao trbuhu i javi se beba normalno. Pa reko p* ti materina, mlatis me, boli me, neces mi se javit, a njemu se javis 😂😂

Moja ti je takva vec par tjedana, u biti otkad se okrenula, toliko boli pod desnim rebrima da duze od 20ak min ne mogu normalno sjediti vec se sva izvitoperim ili moram leci na bok🤓
    ___
    38

DanijelaBB
    14. Lipanj 2020. 17:09

fenjer

Fenjer meni je sinoć došlo da zaplačen kako me izudarala, livo desno gore pod rebra, a spustila mi se već dosta nisko u zdjelicu tako da mi je pritisak na mjehur ajme. Hvala Bogu drago mi je šta je redovito osjetin, al stvarno zna bit baš neugodno.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Vucica
    14. Lipanj 2020. 17:12

Ako beba pije m. mlijeko kazu da ne treba vode davati ni cajeve, ako je na ad dohrani, da treba. A ako je na dohrani I m. mlijeku izdojenom treba davati vodu ili ne?
    Joj sto cekam sutra da probam ulovit patronaznu makar joj platila da dodje... 

Vrapčić123
    14. Lipanj 2020. 17:13

Rose da izgleda da je ovo sa svrbežom malo bolje, no bojim se hvaliti. Joj i mene ubiše kontrakcije danas... 🙄🙄🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    14. Lipanj 2020. 17:15

Vučica za vodu će ti cure bolje znati. A ja cijeli prosli tjedan lovim patronažnu i nitko se ne javlja... 🤷‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.