Bebac bome svaka ti cast, imas malu bebu i jos malo dijete. Kapa do poda! Koliko ima stariji? Treba ti puno zivaca, pogotovo ako si sama s njima, vjerojatno ne stignes posvetiti paznje starijem pa ima ispade. Nadam se da ce proci 🤞 Ja inace imam kratak fitilj, a za tu djecu bas treba imati strpljenja.
Ja sam se danas uspjela posvadati sa svojom bebom u trbuhu 😂 Tako me iznenada odjednom jako udarila, nekako vodoravno, uglavnom zaboljelo me i lijevo i desno da sam sve zvijezde vidjela, cak sam i jauknula. Jel vas nekad tako jako udare? Nije nikad dosad, ne znam jel se prepala ili sta se dogodilo, ali bas je bilo neugodno i bolno. Onda nakon toga je bila mirna i nije se javljala, ja zovem, vicem, nista. Uhvatila me panika, dode muz, dvije rijeci je rekao trbuhu i javi se beba normalno. Pa reko p* ti materina, mlatis me, boli me, neces mi se javit, a njemu se javis 😂😂
I tako, ne znam, hormoni nadam se. Valjda necu biti tako luda kad rodim 🤷🙈😁
Bebac, i ja mislim da je to reakcija na bebicu. Mislim da ljubomora dosta utjece jer kao sto cure kazu posvecenija si malenom normalno i onda si vjv stariji misli da je zapostavljen.
..
Te reakcije se i sama bojim, iako moj maleni ima tek 3godine ali pokusat cu ga nekako maksimalno ukljucit u sve oko bebe i svo vrijeme koje budem imala slobodno posvetit njemu.
Nek nosi pelene, robicu, svasta nesto samo da se ne osjeca zapostavljeno..
Bas sam i muzu rekla da ce vise on morati oko bebe, ja cu normalno hranit a on moze sve ostalo.
Vrapcic drago mi je da se svrbez malo smirio...a mene kontrakcije ubijaju, ne prestaju, jos mi danas i nekako bolne postale jer mi se jako grci sve pa mi pritisce
Bebac neka si se ti nama pojadala...vjerujem da ti nije lako. A njemu je isto cudno, sad nije u centru paznje, mora te dijeliti, trebat ce vremena da se privikne. A muz bi trebao pomoci maksimalno, ali i moj sav isprepadan i bas me strah kako ce to sve ici. Drzi se😘
💙
Fenjer i mene u zadnje vrijeme bas zna udariti da jauknem, pogotovo u rebra
Rio neka si se ti sredila, vjerujem da se odmah super osjecas
💙
Bebač, ja sam imala 7 godina kad se rodila mlada sestra. Taman sam krenula u školu i bila sama sebi glavna faca kad eto nje. Sjećam se mamine kazne kad sam rekla da je mrzim i da ne želim sestru. Uh. Vjerujem da se G sad sve skupa malo smirilo i sad i on pronalazi neki svoj nacin i novo mjesto koje je u obitelji dobio. Vjerujem i da je tebi uz malu bebu to sve skupa tesko, ali mislim da se on mora sam nekako pronaci... Sigurna sam, a iz svog primjera govorim, da ce biti sve u redu. Samo malo vremena.
❤❤
___
38
Bebac bome svaka ti cast, imas malu bebu i jos malo dijete. Kapa do poda! Koliko ima stariji? Treba ti puno zivaca, pogotovo ako si sama s njima, vjerojatno ne stignes posvetiti paznje starijem pa ima ispade. Nadam se da ce proci 🤞 Ja inace imam kratak fitilj, a za tu djecu bas treba imati strpljenja.
Ja sam se danas uspjela posvadati sa svojom bebom u trbuhu 😂 Tako me iznenada odjednom jako udarila, nekako vodoravno, uglavnom zaboljelo me i lijevo i desno da sam sve zvijezde vidjela, cak sam i jauknula. Jel vas nekad tako jako udare? Nije nikad dosad, ne znam jel se prepala ili sta se dogodilo, ali bas je bilo neugodno i bolno. Onda nakon toga je bila mirna i nije se javljala, ja zovem, vicem, nista. Uhvatila me panika, dode muz, dvije rijeci je rekao trbuhu i javi se beba normalno. Pa reko p* ti materina, mlatis me, boli me, neces mi se javit, a njemu se javis 😂😂
Moja ti je takva vec par tjedana, u biti otkad se okrenula, toliko boli pod desnim rebrima da duze od 20ak min ne mogu normalno sjediti vec se sva izvitoperim ili moram leci na bok🤓
___
38
Fenjer meni je sinoć došlo da zaplačen kako me izudarala, livo desno gore pod rebra, a spustila mi se već dosta nisko u zdjelicu tako da mi je pritisak na mjehur ajme. Hvala Bogu drago mi je šta je redovito osjetin, al stvarno zna bit baš neugodno.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ako beba pije m. mlijeko kazu da ne treba vode davati ni cajeve, ako je na ad dohrani, da treba. A ako je na dohrani I m. mlijeku izdojenom treba davati vodu ili ne?
Joj sto cekam sutra da probam ulovit patronaznu makar joj platila da dodje...
Rose da izgleda da je ovo sa svrbežom malo bolje, no bojim se hvaliti. Joj i mene ubiše kontrakcije danas... 🙄🙄🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vučica za vodu će ti cure bolje znati. A ja cijeli prosli tjedan lovim patronažnu i nitko se ne javlja... 🤷♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji