Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    14. Lipanj 2020. 17:58

Vrapčić123

Rose nisu bolne, ponekad zaboli to što kažeš nešto nisko dolje, al sve je to nekako ništa da bi bilo nešto. 🤦‍♀️🤣🤔 Uglavnom imam tih kontrakcija baš, jedna mi je trajala preko 10 minuta. Kako su kod tebe što se trajanja?

Meni su ti ful ceste, svskih 3 pa 6 pa 10 min...traju do minute max. Ujutro ih nije bilo kad sam ustala pa se ponadala, ali vrlo su brzo pocele

💙

Žuža
    14. Lipanj 2020. 18:09

Curly, Zmya i Bebac thx na odgovorima. Danas sam ga pokusala podici nakon svakog podoja ali bas jako place. Tak i stariji nije volio taj polozaj. Inace je stalno na boku. Tako sam nekako najsigurnija. Kad podrigne, samo lijepo iscuri sve van. 
    Hormoni su me nakon prvog poroda jako, jako oprali. Brijem da sam imala pravi baby blues. Sada je to puno manje, ali nisam izbjegla metak 🤦‍♀️ Kad sam dosla doma i skuzila kako je E velik, odmah mi doslo plakati. Kada je moja prva beba tako brzo narasla? I stalno ga gledam i toliko mi je predivan i stalno mi se place radi toga. Onda milijun pitanja u glavi kako cu uspjeti s dvoje djece, hocemo to financijski podnijeti, koliko cu sada izostati iz E zivota, hocu li se malom ikada moci toliko posvetiti. E milijardu pitanja a ni jedan odgovor koji mi dolazi na um me ne utjesi... I svjesna sam da su hormoni, ali tako ih je tesko sada iskontrolirati.
    Bebac i moj privlaci paznju, najvise vikanjem. Stalno ga moram stisavati jer se mali plasi. Sad se pitam jel E uvijek tako vikao pa mi je to bilo normalno ili sad stvarno vice eto da bude glavni. Al svaki put kad ga opomenem bude mi tako bed jer ne zelim da osjeca da nesto ne moze radi brace. Mah, jebote, valjda cu naci neki balans 😬

Rose1
    14. Lipanj 2020. 18:23

Ima li itko bolne kontrakcije? Nisu ko menstrualni, drugacije, ali ne znam kako bih to opisala. Skroz nisko boli, ko da mi netko taj dio jako pritisne, nekako tupo boli. Leđa ne bole. Sad ih mjerim. Zareda ih se nekoliko pravilnih pa  opet nepravilno pa pravilnih par...
    Meni do sada nisu bilne bolne, ali jucer sam bila akivna i ne znam jel se zbog toga nesto događa

💙

Rose1
    14. Lipanj 2020. 18:29

Žuža

Curly, Zmya i Bebacthx na odgovorima. Danas sam ga pokusala podici nakon svakog podoja ali bas jako place. Tak i stariji nije volio taj polozaj. Inace je stalno na boku. Tako sam nekako najsigurnija. Kad podrigne, samo lijepo iscuri sve van.
    Hormoni su me nakon prvog poroda jako, jako oprali. Brijem da sam imala pravi baby blues. Sada je to puno manje, ali nisam izbjegla metak 🤦‍♀️ Kad sam dosla doma i skuzila kako je E velik, odmah mi doslo plakati. Kada je moja prva beba tako brzo narasla? I stalno ga gledam i toliko mi je predivan i stalno mi se place radi toga. Onda milijun pitanja u glavi kako cu uspjeti s dvoje djece, hocemo to financijski podnijeti, koliko cu sada izostati iz E zivota, hocu li se malom ikada moci toliko posvetiti. E milijardu pitanja a ni jedan odgovor koji mi dolazi na um me ne utjesi… I svjesna sam da su hormoni, ali tako ih je tesko sada iskontrolirati.
    Bebac i moj privlaci paznju, najvise vikanjem. Stalno ga moram stisavati jer se mali plasi. Sad se pitam jel E uvijek tako vikao pa mi je to bilo normalno ili sad stvarno vice eto da bude glavni. Al svaki put kad ga opomenem bude mi tako bed jer ne zelim da osjeca da nesto ne moze radi brace. Mah, jebote, valjda cu naci neki balans 😬

A joj, bas mi je zao sto se tako osjecas. Vjerujem da ces pronaci balanas, ali svaki pocetak je tezak, a hormoni koji luduju jos sve dodatno otezavaju. Stariji su uglavnom ljubomorni jer sad mamicu moraju dijeliti i ne moze im se posvetiti kao i inace, ali ni to nece dugo trajati. Treba izdrzati

💙

14. Lipanj 2020. 18:31

Rose1

Ima li itko bolne kontrakcije? Nisu ko menstrualni, drugacije, ali ne znam kako bih to opisala. Skroz nisko boli, ko da mi netko taj dio jako pritisne, nekako tupo boli. Leđa ne bole. Sad ih mjerim. Zareda ih se nekoliko pravilnih pa opet nepravilno pa pravilnih par…
    Meni do sada nisu bilne bolne, ali jucer sam bila akivna i ne znam jel se zbog toga nesto događa

Meni su Rose od samoga početka bolne. Samo što se meni bol širi od leđa prema naprijed. Što trudnoća napreduje, bol je sve izraženija, a budući da nisam prvorotka usporedila bih ih s trudovima koji su počeli hvatati onaj dan kada sam rodila Davida. To je bio sam početak. Bez obzira na tu bolnost i menstrualne grčeve do sada me nisu otvarale, ali mislim da sada već jesu jer mi se javlja jako nepodnošljiva bol u cerviksu i stidnoj kosti.
    Prati, vidi jesu li pravile, smiruje li ih tuš. Meni su na hitnoj savjetovali da ako su blizu i baš jaki da popijem pola Normabela i ako on djeluje da to nisu pravi trudovi

• Bebac24
    14. Lipanj 2020. 18:47

Nije ljubomora, obozava brata, ukljucen u sve, sad smo se poceli i maziti kao prije trbuha, on sav sretan.. To ponasanje traje vec mj dana. Podemoni na faze, ja sve to znam. Ali brate sta je uporan to je nemoguce.
    Odspavali svi 3oje 2 sata. Sad obavili razgovor pa cemo viditi ako ce doci malo sebi. Ahahah. On je bas na faze. Faza milog fjeteta pa faza isprobavanja neceg. I to traje po 3tj... Muz pomaze tu ne mogu nista reci. Kad je doma obavi sta moze, zabavlja G.
    Aaah. Bit ce bolje da. Meni zao kad dode do tog da moram dignut ruku a toliko uporan i tvrdoglav da nis drugo ne cuje... 

Rose1
    14. Lipanj 2020. 18:47

mrvičak

Rose1

Ima li itko bolne kontrakcije? Nisu ko menstrualni, drugacije, ali ne znam kako bih to opisala. Skroz nisko boli, ko da mi netko taj dio jako pritisne, nekako tupo boli. Leđa ne bole. Sad ih mjerim. Zareda ih se nekoliko pravilnih pa opet nepravilno pa pravilnih par…

Meni su Rose od samoga početka bolne. Samo što se meni bol širi od leđa prema naprijed. Što trudnoća napreduje, bol je sve izraženija, a budući da nisam prvorotka usporedila bih ih s trudovima koji su počeli hvatati onaj dan kada sam rodila Davida. To je bio sam početak. Bez obzira na tu bolnost i menstrualne grčeve do sada me nisu otvarale, ali mislim da sada već jesu jer mi se javlja jako nepodnošljiva bol u cerviksu i stidnoj kosti.
    Prati, vidi jesu li pravile, smiruje li ih tuš. Meni su na hitnoj savjetovali da ako su blizu i baš jaki da popijem pola Normabela i ako on djeluje da to nisu pravi trudovi

Hvala ti puno na odgovoru...tus ih bas nije smirio, sad sam se otusirala. Pratim, mjerim pa vidim. Bile su na 3min pa na 5 sad opet na3. Bilo je i prije i na vise minuta.
    Decko otisao u 6na biciklu i briga njega. Kaze on meni pa stalno imas te kontrakcije, ubila bih ga😤

💙

mimoza
    14. Lipanj 2020. 18:48

Rose moje bh kontrakcije su neki tjedan do dva prije poroda postale bolne, ne bas da boli, ali su bile jako jako neugodne i drugacije od onih kaove me prate od pocetka. Moguce da se lagano maternica priprema za prave trudove. Iako ja takve kontrakcije nisam pratila, jer su mi se one prave mnogo razlikovale od bh, puno puno su bolnije i ne mozes ih zamijeniti s necim drugim, iako sam se ja bojala da li cu to znati razlikovati.
    Kaktusica evo cim sam rodila, sjetila sam se tebe. Zivot je tako lijep bez zgaravice. 😂
    Tonka i ja koristim sesirice, jer su mi uske bradavice, ali nisu od pomoci kad sam zaradila mastitis pa je to pretesko bebi za izvuci. Bila mi je patronazna i dobila sam antibiotik i pna je razbijala te kvrzice i preporodila sam se.
    Pcelica jesi rodila??? Nisam to nigdje procitala, ali vise ne mogu ni biti redovna kao nekad 😰
    Patronazna nam je sad bila i presretna sam, beba je u 2 dana dobila 120gr 💪🏼 Imamo sad 3800 i jos malo nam fali da dodjemo na porodjajnu tezinu. A juce sam plakala jer sam mislila da gubimo na kilazi 😰 
    Nije lako biti mama!!!

Rose1
    14. Lipanj 2020. 18:51

Mimoza bravooo, ide to vama, drago mi je da si bolje i da maleni lijepo napreduje
    Puno hvala na odgovoru

💙

mimoza
    14. Lipanj 2020. 18:51

Bebac zelim ti puno strpljenja i razumijevanja i da ostanes pribrana. Nemam neki pametan savjet da ti dam, ti najbolje poznas svog sina, ali sve je to dio privikavanja na novu sotuaciju u kuci. Drzi se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.