Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    14. Lipanj 2020. 19:12

Ma nema sanse da ne prepoznate prave trudove, vjerujte. Ja sam se isto toga bojala i to bas iz razloga sto sam od 17.tt imala bh i vremenom su se mijenjale, ali taj bol od pravih kontrakcija se ne moze ni s cim uporediti. Ja nisam imala neke posebne menstrualne bolove, tako da s tim ne bih poredila, ali taj bol iz donjeg dijela ledja koji ide u cijeli trbuh i prepone se ne moze ignorisati. Kod mene au trajale od 45 sekundi do onih jacih 1:20 otprilike.
    Kolacic super si ti podnijela taj put. Sad sve cetiri u zrak i uzivaj.

Vrapčić123
    14. Lipanj 2020. 19:15

Rose tebe zadesila još i glupa bakterija. Žao mi je. 🤦‍♀️
    Mene pak suprotno brine, meni su užasno bolne menge uvijek, ako su trudnovi blaži onda ću ih ja prespavati... Jer ovi blagi menga bolovi su meni pljuga. Joj, svi u nekim brigama. A nis draga, prati ih. Ja se idem tuširati, hvala Bogu pa mi je barem taj pregled sutra, a prekosutra ctg... Bar mi se to poklopilo. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    14. Lipanj 2020. 19:18

Mimoza hvala draga. Malo si me smirila. A najradije bih sjela i plakala, ne znam koji mi je vrag. 🙄 Stvarno sam neubrojiva.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    14. Lipanj 2020. 19:25

Mimoza hvalaaa ti, nadam se da ce i kod mene biti tako
    Vrapcic super da ti je sutra pregled, meni tek drugu sri
    Dosta sam vas utlacila, javim ako dođe do promjene. Pratim, zadnje nisu pravilne iako se zna potrefiti da su neke zaredom iste, ali to onda nije to...valjda

💙

Rose1
    14. Lipanj 2020. 19:37

Daaaa, cekamo Enu!!!
    Svea opala, nesto se znaci događa, mozda uskoro krene!!!! Sretnoooo🍀😘

💙

14. Lipanj 2020. 19:45

Rose opa kuha se nesto! Mozda da stvarno popijes normabel pa taman ce se smiriti dok dragi dode i znat ces na cemu si, a ako se ne smiri pravac bolnica. Razumijem te jer se ljutis, ali razumijem i njega jer je oglusio na te nase panike. Tako i moj, bude flegma i onda kad mene prode napadaj panike shvatim da je dobro da netko od nas bude flegma 😂 Jer da se oboje svaki put preplasimo ne bi bilo dobro 🙈 
    Svea opaaa, imas kakve kontrakcije? 🤞 
    Ena nam je ono u Njemackoj? Sigurno odmara ako je satima bila u trudovima 😉 
    Mimoza imam osjecaj da ti rasturas doma s bebom, bas si nekako opustena, stignes i na forum! Neka raste mali mis 🥰 
    i Bebac isto, ali za nju znamo da je iskusna mama koja sije 😎 
    MELEM proizdvode koristite? Jeste probale nove dezice i one kreme/losione? Mozda baby kozmetiku? Stalno mi iskacu na reklamama tu pa me vuce 😂🙈

14. Lipanj 2020. 19:48

Rose1

Mimoza hvalaaa ti, nadam se da ce i kod mene biti tako
    Vrapcic super da ti je sutra pregled, meni tek drugu sri
    Dosta sam vas utlacila, javim ako dođe do promjene. Pratim, zadnje nisu pravilne iako se zna potrefiti da su neke zaredom iste, ali to onda nije to…valjda

Ja linex najnormalnije pila u ovoj trudnoći. To je prirodni probiotik, ne brini. 😉

14. Lipanj 2020. 19:50

Rose1

mrvičak

Rose1

Ima li itko bolne kontrakcije? Nisu ko menstrualni, drugacije, ali ne znam kako bih to opisala. Skroz nisko boli, ko da mi netko taj dio jako pritisne, nekako tupo boli. Leđa ne bole. Sad ih mjerim. Zareda ih se nekoliko pravilnih pa opet nepravilno pa pravilnih par…
    Meni do sada nisu bilne bolne, ali jucer sam bila akivna i ne znam jel se zbog toga nesto događa

Meni su Rose od samoga početka bolne. Samo što se meni bol širi od leđa prema naprijed. Što trudnoća napreduje, bol je sve izraženija, a budući da nisam prvorotka usporedila bih ih s trudovima koji su počeli hvatati onaj dan kada sam rodila Davida. To je bio sam početak. Bez obzira na tu bolnost i menstrualne grčeve do sada me nisu otvarale, ali mislim da sada već jesu jer mi se javlja jako nepodnošljiva bol u cerviksu i stidnoj kosti.
    Prati, vidi jesu li pravile, smiruje li ih tuš. Meni su na hitnoj savjetovali da ako su blizu i baš jaki da popijem pola Normabela i ako on djeluje da to nisu pravi trudovi

Hvala ti puno na odgovoru…tus ih bas nije smirio, sad sam se otusirala. Pratim, mjerim pa vidim. Bile su na 3min pa na 5 sad opet na3. Bilo je i prije i na vise minuta.
    Decko otisao u 6na biciklu i briga njega. Kaze on meni pa stalno imas te kontrakcije, ubila bih ga😤

Hahha svi su isti. Moj je jučer, na moje kukanje da me nikada ne pita treba li što napraviti i kako sam, rekao isto: Boli te svaki dan nešto, pa kako ću ja više znati što trebam, što ne... Iskreno, prije bi se naljutila, a sada se samo nasmijala. 

Rose1
    14. Lipanj 2020. 19:57

Mrvicak, Fenjer  hahaha, a i to sto kazete, a sta cemo s njima, vise ne znaju od naseg kukanja jel nesto ili nije iako ja vecinu i pokusam zadrzati za sebe
    Mrvicak hvala na odgovoru za linex
    Fenjer ja koristim samo melem za usta

💙

Leonie90
    14. Lipanj 2020. 20:03

Cure, da vas pozdravim.. iscitala cijelu novu temu, vidim da je ena sljedeca, ako vec i nije..
    Ja moram priznati da sam izbjegavala forum zadnjih par dana. Jednostavno me uhvatila panika, da nisam spremna, pa kao da cu odgoditi sve ako vas ne citam.. 
    hormoni me peru zadnjih par dana vise nego ikad u zivotu. Stalno sam negdje isla. Ne znam sto bi vam rekla, nocas sam pak cistila od 3 do 6 ujutro, pa onda otisla spavat jos malo. Imam osjecaj da cu prosvikat 🙈🙈
    Pozdravljam vas sve i nadam se da su to sve neke “normalne” koliko toliko faze 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.