Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    14. Lipanj 2020. 14:59

Ivcy 4.5h ajme užasss!! Ako će to toliko biti, ja ne znam kako ću sa svojim nogama 🙁 Očito je koliki mi problem zadaju haha samo o njima pišem, čak se žgaravica smanjila, ali mora biti nešto 😑

Polly
    14. Lipanj 2020. 15:00

Cure gdje ima Aventovih šeširića za kupiti? Drže li ih ljekarne? 

Vrapčić123
    14. Lipanj 2020. 15:01

Mimoza ma super si ti, vrlo skoro od stare kilaze, svaka čast. Ma vidjet ćeš kako to ide brzo, naporan tempo uz bebu i sve će to otići. 💪 Joj vjerujem, i ja ću se 100% sva stisnuti nakon poroda. Nadam se da ću ubrzo uspjeti sve obavljati kako treba. 🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zvonkica
    14. Lipanj 2020. 15:05

Ena sretnooo 😊🐞🍀
    Kaktusica vjerujem da vam je ovo cijelo razdoblje prestresno ali bas mi je drago kad citam kako si uvjerena da ce to sve proci i kockice se posloziti..ja sam isto generalno optimisticna osoba i volim tak nacin razmisljanja 👍😊🤗
    Kolacic sretan roskas s malim zakasnjenjem 😘😘🎊🎉
    Yvette i ostale mamice ma placite koliko god treba..ja i sad znam imat sa ovim svojima krizne trenutke al prode to, a i isto sam svjesna da sad kad rodim, samo je pitanje dana kad ce suze poteci...najgore je drzati to sve u sebi....ono sto je meni bila jedna od najtezih stvari s prvim djetetom je ta sto nikako si nisam mogla predociti da ce svaka od tih uzasnih faza proci ali prode i onda opet dode nesto novo, ali generalno je lakse sto su sve veci...i valjda onda kad udu u pubertet opet zelimo da budu mali..to zakljucujem kad gledam sogoricu koja ima vece klince i isto zna biti na rubu 🤣 a opet, nikad ih ne bi mijenjali i volimo ih najvise na svijetu 😊😇👶

Tonka341
    14. Lipanj 2020. 15:09

Polly

Ima ih u ljekarni za kupiti, i mi smo ih tamo kupili.

Ante 💙 Maro 💙

• anav05
    14. Lipanj 2020. 15:11

Polly

Imaš u ljekarnama, da. Tamo je moja frendica kupila.
    ___
    38

Flo
    14. Lipanj 2020. 15:13

Polly mislim da sam ih vidjela i u bubamari, bude utorkom 10 posto za trudnice ☺️

Polly
    14. Lipanj 2020. 15:14

Tonka, Ana, Flo supeeer hvala!! 😊

DanijelaBB
    14. Lipanj 2020. 15:15

mrvičak

Svea, bolje da si kući. Barem nećeš biti gladna. 😉
    .
    Roseeee pa sutra si u terminu! Svaka čast ženo! Eto dogurala ti do cilja koji si nisi ni zadavala. Sada radi sve i uživaj koliko možeš još malo.
    .
    Ja sam isto prestala s Mg, pijem i dalje Elebaby, počela čaj od Malinovog lista koji mi je preukusan (oko pola litre), datulje zaboravlja kupit, kao i ananas. A veliki S u četvrtak hahhaha, eh to ne mogu dočekati ali ne isto strah da će me boljeti.
    .
    Dojenje - najgori je početak, kasnije je to sve lakše. Bit će to sve super cure 😊 savjete ste već podijelile pa se ne bih ponavljala
    .
    Ja ne mogu dočekati svoju lutkicu 🌸🌸🌸
    .
    Polly, jako mi je žao zbog natečenosti ali po iskustvu mojih prijateljica, nema tu velike pomoći. Malo pomažu gladni oblozi, noge u zrak, lagana obuća, ne umarati stopala previše i oblačiti široku odjeću zbog cirkulacije i što manje začinjenu i soljenu hranu konzumirati.
    .
    Ja prijavljujem užasnu noć. U pola noći sam se digla i plakala. Muž mislio rađam. Glavobolja, reagiranja sa jakim otkucajem srca na svaki šum, zvuk, vrućina… Na kraju se digla u 4, popila 2 Lekadol i Normabel i napokon se umirila i zaspala. Najviše me strah tih mojih trzaja na svaki zvuk i uznemirenosti. Valjda taj stres ne utječe na nju. 🙄😔

Mrvičak daj molin te reci mi di si kupila čaj od maline i ako možeš stavit sliku, please.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    14. Lipanj 2020. 15:16

Pozdrav cure
    Ena nadan se da će brzo ići i da ćete se ti i bebica do kraja dana mazit 😊

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.