Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    14. Lipanj 2020. 14:08

Curke imam pitanje za čepiće koje da pripremim ako će nedaj Bože zatrebati... I kako i kada se oni koriste? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Ivcy1306
    14. Lipanj 2020. 14:13

Vrapcic i ja sam primjetila da se Faustina ne javlja. Nadam se da je sve ok s njom i bebicom. 
    ..
    Ne znam jel se sierrav javila isto, mozda sam i prekocila! Puno nas je pa je to sve tesko pohvatati a cim jedan dan ne iscitad vec nemozes uhvatit sve. Hehe

Vrapčić123
    14. Lipanj 2020. 14:26

Ivcy da, čim malo površnije pročitam odmah sam malo pogubljena. Hehe, slažem se! 

Vrapčić123
    14. Lipanj 2020. 14:29

Ivcy da Sierrav se isto nije javljala? Ili i ja nisam pohvatala... 

14. Lipanj 2020. 14:32

Ne javljaju se ni Faustina ni Sierrav. Ali eto ipak su ostale na listi 😌

mimoza
    14. Lipanj 2020. 14:33

Yvette izgleda da sve prolazimo kroz isto. I meni je zao sto ne stignem muza ni poljubiti, ali sve se tjesim da ce to sve doci na svoje. Ovo je ogromna promjena u nasim zivotima. Uspjet cemo. Moramo i imamo za koga 🤗
    Kolacic sretan put draga i sretan ti rodjendan sa zakasnjenjem 🥰 Kada je bio?
    Eovyn ja sam se vec zalila na te pozive i glupa pitanja, tako da te potpuno razumijem, jos sam ja 6 dana prenijela 😬
    Trancie eto i ja sam ti imala slican porod, kao sto si mi i govorila. Cijeli noc bolovi i onda sutra u podne rodila. Ali kad bih opet mogla birati porod, izabrala bih isti. Istina da se izgubi tonu snage i da nisam jela 24 sata, ali opet sam sve izdrazala bez ilakvog lijeka i anestezije.
    Svea kad god krene, neka ti bude sretno i sa sto manje boli 🤗

mimoza
    14. Lipanj 2020. 14:36

Vrapcic ja nisam nikakve cepice koristila i evo tek danas obavila br 2. Bas sam imala neku glupu prepreku u glavi, iako je bilo mnogo gore piskiti. Samo treba u glavi posloziti da se nista ne moze desiti, sve je u glavi.
    Odmah sam laksa danas 1kg 😂 Inace trenutno sam na 9kg do svoje stare kilaze. Znaci pola sam izgubila do sad i ja sam zadovoljna.

Kolacic
    14. Lipanj 2020. 14:40

mimoza

Vrapcic ja nisam nikakve cepice koristila i evo tek danas obavila br 2. Bas sam imala neku glupu prepreku u glavi, iako je bilo mnogo gore piskiti. Samo treba u glavi posloziti da se nista ne moze desiti, sve je u glavi.
    Odmah sam laksa danas 1kg 😂 Inace trenutno sam na 9kg do svoje stare kilaze. Znaci pola sam izgubila do sad i ja sam zadovoljna.

Joj ovo me jako tjesi, a i kako su druge pisale da su malte ne u prvih tjedan dana pola dobivenog izgubile. 👍👍
    Rockas mi je bio 12.6...u petak 😊. Hvala 😘
    Btw, voznja se pokrenula i ispisala sam valjda 3l tekucine iz sebe 🙈🙈.
    Ena, nadam se da do sada drzis bebaca u rukama i da se mazite 🥰

zmya
    14. Lipanj 2020. 14:41

Vrapcic eva qu cepice. Meni su to i u bolnici dali prije nego sam isla u boks a imala sam dva spremna za slucaj ako zatreba. 

Tonka341
    14. Lipanj 2020. 14:41

Vidim da je vec i 3.dio otvoren pa evo da se i ja konacno malo javim :)
    Prvo Mimoza i Pcelica cestitam na bebicama 💙👶🏼
    Pcelica i ja imam maloga Maru 😍💙
    Ena sretno i javljaj kako napreduje ☺
    Svea vidim da si zadrzana zbog ctga, nadam se da ce te pustiti prije poroda da se naspavas malo jer u bolnici je to nemoguce..., nas su proslu subotu napokon pustili doma (zbog tlaka su nas duze zadrzali i vjerojatno nas ni tad nebi pustili da je netko drugi bio na viziti🤭), ali evo od kad smo doma je veselo, sad nam ide sve bolje i bolje ali u pocetku je bilo teze dok se nismo uhodali a muz mi je ko i tebi Mimoza stvarno zlatan, koliko se on trudi oko nas dvoje i toliko pomaze u svemu da mislim da bez njega nebi sigurno uspjela sve sama...a sto se tice dojenja u pocetku nam je islo i onda sve teze, bas je vristao na bradavice pa mi je patronazna savjetovala da se izdojim malo prije jer mu je bilo tesko zahvatiti, a meni su na kraju pomogli sesirici pa Mimoza probaj i ti s time, navodno imam i uvucene bradavice i plus to sta mu je bilo tvrdo nije nikako mogao zahvatit i izvuci van , a evo od danas uspjevamo bez sesirica i icega :).., ali znam kako ti je, i ja sam plakala i bas mi je tesko bilo a tu su jos i hormoni pa je veselo, malo nas i nosic muci i od danas mu je i oko krmeljavo pa cemo mu s kamilicom probat cistit. 
    Nadam se da ste ostale cure dobro :)

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.