Vucica moja kiše isto par puta na dan.
Mila evo isto smo napisale..nas je naručila 10.8., kao bilo bi i ranije, ali idu na godišnji..
Zmya ja jedem jaja, doduse samo 2put, malo mlijecnog, ne sirovo voce, samo banane, juhe, piletinu, teletinu, krumpir, tikvice, mrkvu, rizu, pastu, malo purece sunkr…
Zasto ne svježe voće?
Ja sam u bolnici dobivala svaki dan krušku, breskvu, jabuku u zobenoj kaši... Ne jedem samo citruse jer su me na to uputili, drugo sve da, pogotovo vlaknasto voce zbog probave🤷♀️
Jucer mi je patronažna rekla da mogu sve, ali jednu namirnicu dnevno pa viditi Dorinu reakciju. To ne planiram jos svakako tjedan dana pa cu onda po malo, jer i meni jos paše ovako lagana hrana...
___
Tjedan dana imamo🤗
Ja jedem jaja normalno, nista nisam primjetila.
.
Jel vasi kisu? Meni on od rodilista par puta na dan kihne
I moja kihne par puta, još je u rodilištu počela.
I tako hlapljivo jede da štuca često nakon obroka. Proždrljivica🤷♀️😏
___
Tjedan dana imamo🤗
Mila vjerujem ti u potpunosti. Svaka faza njihova života nosi nešto svoje i zasebno. 😊 E htjedoh te pitati kako si ti? Kako rez? Jel smiješ dizati Thea?
Pedijatrijski pregled: naručeni u utorak prvi put, a ne bih se iznenadila da nas naruči tek na jesen drugi put, osobito sada jer kreću godišnji odmori. 🤔
Kihanje: moja Greta kiše par puta na dan. U bolnici rekli da je to normalno, također i patronažna. I da nije nikakva prehlada u pitanju, nego oni reagiraju na čestice iz zraka.
Štucanje: štucaji li vaši nakon svakog obroka? Moja štuca non stop... To je kao normalno, no čini mi se pre često, skoro za svaki obrok. 🥴🥴🥴
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mila vjerujem ti u potpunosti. Svaka faza njihova života nosi nešto svoje i zasebno. 😊 E htjedoh te pitati kako si ti? Kako rez? Jel smiješ dizati Thea?
Pedijatrijski pregled: naručeni u utorak prvi put, a ne bih se iznenadila da nas naruči tek na jesen drugi put, osobito sada jer kreću godišnji odmori. 🤔
Kihanje: moja Greta kiše par puta na dan. U bolnici rekli da je to normalno, također i patronažna. I da nije nikakva prehlada u pitanju, nego oni reagiraju na čestice iz zraka.
Štucanje: štucaji li vaši nakon svakog obroka? Moja štuca non stop… To je kao normalno, no čini mi se pre često, skoro za svaki obrok. 🥴🥴🥴
Bas sam napisala maloprije, moja štuca. Čitala sam da im je to nekako neuro povezano s razvojem i da im nista ne smeta, samo nama odraslima izgleda kao da ih muci to🤓
___
Tjedan dana imamo🤗
Cure i moja je halapljivica koja štuca skoro poslije svakog obroka..a slatkići mali naši proždrljivi
Mila,Amneris hvala na odgovoru❤
Vucica i moj kise jos od rodilista
Stucanje-stuca, dam mrvicu mlijrka i prestane
Anavo ja kompot od jabuka, krusaka, sljiva, tresanja...
Pitat cu u uto patronaznu mogu li poceti sirovo. Da ti budem iskrena, ne znsm zasto, tako mi rekli🤷♀️
💙
Jel ih uvijek podizete da podrignu? Mog to frajera razbudi cesto...jao
💙
Aaa hvala cure sve si mislim nije nista Al draze mi je da pitam :) moj I kise I stuca cesto I halapljivac je :)
.
Sirovo ja sam isto dobila u bolnici jabuku jedan put ostalo kompot. Patronazna mi je rekla da prvih mjesec dana ne jedem sirovo zbog njegove probave, onda sa mjesec dana da pocnem malo po malo. Ja sam dosad pojela par puta mini rajcice par komada, tresnje I po koji griz salate ali sve u malim kolicinama, nisam nikakvu reakciju primjetila. I bademe jedem od orasastih
Jel ih uvijek podizete da podrignu? Mog to frajera razbudi cesto…jao
Nekad preskocim bas iz tog razloga... Evo sad sam ga podrignula stavila u krevetic I bas mi je jako bljucnuo onako u mlazu... Ne znam vise
Sortiraj odgovore
Najstariji