Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    04. Srpanj 2020. 19:05

Pozdrav cure! Upadam sa proljetnih 😊
    Bebac procitala sam da tvoj malac ima hidrokelu. I moj takodjer. Reci mi molim te da li se vama dogodi da se u toku dana smanji pa poslije vrati na staro? Nemam s kim izmjeniti iskustvo...

Vucica
    04. Srpanj 2020. 19:13

Bebac24

Vucica

U kojim polozajima dojite vi koje dojite? Mi ili lezeci bocno ili kolijevka I u oba mi je on horizontalno, gledam kako bi ga dojila da bude malo uspravnije? Zbog tog bljucanja I svakih par dana mi povrati jednom u mlazu…

Joj mi svakako. Cak nekad ga stavim na trbuh na trbuh pa on cica 😊 kad je u rukama podigni mu vise glavu da je iznad razine kukova njegovih.

E to radim, tek smo poceli tako prije par dana. Na pocetku mi je bilo kao I Rose tesko sjedit, pa se navikli lezecki. A probali I to na trbuh samo ne pase mu bas tako cicat valjda teze ide :) hvala cure

• anav05
    04. Srpanj 2020. 19:15

Vucica

Bebac24

Vucica

U kojim polozajima dojite vi koje dojite? Mi ili lezeci bocno ili kolijevka I u oba mi je on horizontalno, gledam kako bi ga dojila da bude malo uspravnije? Zbog tog bljucanja I svakih par dana mi povrati jednom u mlazu…

Joj mi svakako. Cak nekad ga stavim na trbuh na trbuh pa on cica 😊 kad je u rukama podigni mu vise glavu da je iznad razine kukova njegovih.

E to radim, tek smo poceli tako prije par dana. Na pocetku mi je bilo kao I Rose tesko sjedit, pa se navikli lezecki. A probali I to na trbuh samo ne pase mu bas tako cicat valjda teze ide :) hvala cure

Mi ležečki ili sjedečki, kako dama odabere. Trenutno je lijeva ležećki, a desna sjedim😏😅

Zaraa
    04. Srpanj 2020. 19:37

Pozdrav cure, samo da se javim. Ziva sam jedva. Zavrsila sam na hitnu na kiretzu, ostalo posteljice. Jos dolazim sebi. 
    Sad osjecam bas pritisak doli, koda ce mi sve ispast, ima li ko slicno iskustvo? Pocinjen se plasit da nije opet sta.
    Ostalo je toga bas masu jer sam pored kiretaze dobila 2 puta uterotonike za izbacivanje krvi.
    Sad mi je krvarenje skroz stalo.
    Izgubila san puno krvi, doslovno jedva zivu glavu izvukla. Zna li ko kakav ekspresni recpet za dizanje zeljeza jer mi je hemoglobin pa ispod 80. Hvala.
    Ps curka je odlicno fala Bogu, to mi je najbitnije!

💞girl💞

• indy34
    04. Srpanj 2020. 19:44

Zaraa

Pozdrav cure, samo da se javim. Ziva sam jedva. Zavrsila sam na hitnu na kiretzu, ostalo posteljice. Jos dolazim sebi.
    Sad osjecam bas pritisak doli, koda ce mi sve ispast, ima li ko slicno iskustvo? Pocinjen se plasit da nije opet sta.
    Ostalo je toga bas masu jer sam pored kiretaze dobila 2 puta uterotonike za izbacivanje krvi.
    Izgubila san puno krvi, doslovno jedva zivu glavu izvukla. Zna li ko kakav ekspresni recpet za dizanje zeljeza jer mi je hemoglobin pa ispod 80. Hvala.

Zao mi je zbog komplikacije ..ja sam cula meninsu dali tu preporuku al nisam imala problem sa zeljezom da se pije kakao da on podize brzo zeljezo onaj gorki pravi za kolace dase napravi sa mlijekom i dase to pije ako ti ne ukusno mozes i sa zacerecis ..probaj mozda pomogne ...

Vucica
    04. Srpanj 2020. 19:54

Zaraa

Uhhh a nisu ti nista prepisali za zeljezo? Inace cikla imas u prahu u trgovinama zdrave hrane. Bas mi je zao da ti se to desilo, brz oporavak ti zelim!! 

Flo
    04. Srpanj 2020. 19:58

Pozdrav cure drage ❤️ Nikako se javiti, samo hodam po ikeama i salonima namjestaja, sredjujemo sve u stanu i sad cekamo samo kuhinju da nam montiraju, nadam se da hoce do poroda. Al ja bi se preselila i bez nje 😂😂
    Polly cestitke na maloj dusici ❤️
    Fenjer jesi slozila vec torbu, ja sam kupila sve samo jos nisam potrpala u torbu, mozda bi mogla sad. 
    Cure koje ste mame svaka vam cast, super se drzite i zavidim vam ☺️
    Jutros sam stogla tek poslusati ovaj tecaj od Roda, imam osjecaj ko da idem na godisnji a ne roditi, mantranje, glazba i to 🤷🏼‍♀️ Ne znam kako je vama koje ste poslusale bilo. Ima super savjeta ali ima nekih koje mi nisu primjerene za hrvatske bolnice ili sam ja zabrijal. 
    Ali kako mi ljudi govore da sam za 3 tjedna u terminu vec me pocinje lagano biti strah, tj ne znam jel iscekivanje ili strah. 
    Imam kao neke lagane menstrualne bolove, kao da sam se prehladila, nista strasno, mozda bi bilo dobro popiti caj od brusnice? 
    Zaraa  drzi se, nadam se sto brzem oporavku 😘

• indy34
    04. Srpanj 2020. 20:00

Cure koje sutra samnom slave prvi mjesec ??jel jos imate krvarenje ?ja jos uvjekk krvarim iskreno ocekivala sam nakon 3 nedelje stace al kod mene jos uvjek ...sve se nadam brzo ce prestati jel u petak imam prvu kontrolu kod dr.

Fenjer
    04. Srpanj 2020. 20:07

Zara zao mi je sto kroz to prolazis, nadam se da ce ti netko znati dati savjet, ja nezz nista o tome, drzi se, nadam se da ces biti dobro. 🥰 
    Flo ma kakvi, dosad sam kupila samo 2 spavacice, to ispitujem jer tek slazem popis sto cu kupiti 😅 ma daaj, pa imaaaa vremenaaa 😂🙈😂🙈😁😉 jesi otvorila porodiljni? I odakle su najbolje mrezaste? DM? 😂

• dacika
    04. Srpanj 2020. 20:08

Dobar dan vadila sam betu 2.7. iznosila je 966 danas opet vadila iznosila je 1236 dal' je to uredu kazu da treba da se dupla 2.6 sam vadila isto iznosila je 249.40 4.6 sam ponovo vadila iznosila je 618 2.7 uradim ponovo iznosila je 966 danas sam uradila u dvije labaratorije nije isto ova druga je iznosila 1236 jel to uredu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.