Polly cestitam vam dragaaaa! Skolski bome, za pozeljeti! Zelim vam brz oporavak 🥰
Siroko povijanje u bilnici rekli ne, patronazna da, ja mu po noci stavim siroki povoj sa tetrom, onda na ovom mijenjanju oko 3,4,5 ujutro skinem i bok. Em je vruce s i kazu da sa tim nepravilnim povijanjrm mos samo jos vece s..nje napraviti. Napravim mu vjezbice za kukice kad je opusten na mjenjanju pelene-koliko cesto vi to radite?
Fenjer-mi nemamo bocice, samo dojimo. Tako da steriliziram trenutno samo dude i zlicice iz kojih mu dajem kapi. Al na isti nacin sam izdajalicu tako i bocicu ds je imam kad sam mu vodu davala nekidan. Tecica, cjedilo, poklopac, koristim ju samo za to i tako 5,6 minuta koliko bi se i inace prokuhavalo ili parilo u sterilizatoru. U ekspres loncu isto mos stavit, ko da kuhas na pari, a sistem je isti kao sa sterilizatorom. Olus ne treba bebama predugo sterilizirsti stvari tako da smo od kupnje sterilizatora odustali.
Anavo krvarenje pupka je normalno. Nama je krv isla jos par dana nakon sto je otpao. Kompresu stavi ds ga zastitis i pelenicu preko da drzi. Octaniseptom malo to pobrisat ako je skoravljena krv, samo dobro prasit i to je to. Kad nestane krvi i pocnete se kupati, pupak jos nastaviti susiti i dalje.
Opet prehrana- ja nisam jaja pojela otkad sam u rodiliste otisla. (A od tad nisam ni cevape ha ha) Da li vi Mame jedete jaja? Kako vam izgleda prehrana mjesec dana kasnije? Ja pojedem malo sladoleda od vanilije tu i tamo, samo po ugljicima rokam, sve ovo ostalo nemam pojma kako kad sta jos ovi njegovi pristici strah me da mu nr pojacam jos vise.
Termini poroda i bebice:
SVIBANJ:
LOLA – 22.5. Curica🌸✔️ (23.5.)
IRIS - 26.5. Curica🌸 ✔️ (8.6.)
PEPILLI - 30.5. decko 💙 ✔️ (2.6.)
LIPANJ:
MIMOZA - 4.6. DEČKO💙 ✔️ (10.6.)
TONKA341 - 3.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
YVETTE - 6.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
Zmya - 8.6. Dečko 💙 ✔️ (5.6.)
Žuža - 9.6. Dečko💙 ✔️(8.6.)
Vucica - 9.6. Dečko💙 ✔️ (9.6.)
Mila7 - 10.6. Dečko 💙 ✔️(2.6.)
BackInBlack - 11.6.curica 🌸 ✔️ (4.6.)
Avokado - 12.6. Dečko 💙✔️ (14.5.)
Ena - 13.6. Dečko 💙 ✔️ (15.6.)
bebac24 - 14.6. DEČKO💙 ✔️ (5.6.)
eovyn - 15.6. CURICA🌸✔(23.6.)
Svea – 16.6. CURICA🌸 ✔️ (16.6.)
TRUDY – 18.6. DEČKO💙 ✔️(19.6.)
Pčelica06 - 20.6.decko💙✔️(13.6.)
Zara - 20.6.curica🌸✔(19.6.)
Maggy - 22.6.curica🌸✔️ (18.6.)
Amneris - 22.6.curica🌸 ✔️ (1.6.)
Indy - 23.6.💙💙 ✔️✔️ (5.6.)
DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️✔️ (16.4.)
ELENA 26– 26.6. – CURICA🌸✔(02.07.)
VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸 ✔️ (18.6.)
ivcy1306 - 28.6.dečko💙✔(23.6.)
ANAV05 - 28.6. Curica🌸✔(27.6.)
Ninnek-28.6.curica🌸✔(01.07.)
ELY - 30.6. DEČKO💙✔(28.6.)
SRPANJ:
tea1401 - 1.7. Curica 🌸
alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
BEZZO1991 - 1.7. DEČKO💙
LORDY -. 2.7. CURICA🌸✔(26.06)
Mocho - 2.7.curica🌸✔(23.6.)
Rose1 – 5.7. DEČKO💙 ✔️(15.6.)
POLLY - 6.7. Curica 🌸✔(04.07.)
CurlySue - 6.7. Dečko 💙✔️ (29.4.)
Danijela BB - 8.7. Curica 🌸✔(21.6.)
MRVIČAK - 10.7. Curica 🌸 ✔️(19.6.)
LINA27 – 10.7. curica🌸 ✔️ (14.5.)
NIKITA206 – 16.7.curica🌸
RIO13 – 18.7 Dečko💙
LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙✔(01.07.)
DANA130 – 22.7. Curica 🌸
FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
Mokvica - 24.7. Curica 🌸
Snoopy - 27.7. Dečko 💙
BARBY82 – 28.7.curica🌸
Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
Panda - 30.7. Curica 🌸
MissyR-31.7. Curica 🌸
KOLOVOZ:
Renata92- 2.8. Curica 🌸
Amber – 3.8.curica🌸
TRANCIC – 6.8.curica🌸
lollypop - 6.8. decko💙
BLACKLIONESS - 14.8.
Marmar - 16. 8.decko💙
Flo - 20.8. Dečko 💙
Lenija - 21.8. Curica 🌸
Fenjer - 23.8. currica🌸
Slonić - 24.8.
Kolacic - 2.9. curica🌸
Selena - 2.9. 🌸💙
Polly čestitam! Porod ti zvuči super, sučeljavanje znači potaknulo trudove🤣
Trudy sretna godišnjica, ti si supermama!
Zmya ja jedem sve već, jaja, čak sam i jagode i kikiriki jela kao alergene pa je sve bilo ok.
Mi smo bili na pregledu isto jučer, naša Ančica se udebljala 1400 g od otpusne težine, pedijatrica jako zadovoljna. Jedino moramo pratiti trzanje nogicama, ako se to nastavi i nakon 2 mjeseca, morat ćemo neuropedijatru. U 15 minuta pregleda je pokazala sve što zna, dva puta se pokakala i popiškila🤣
Dobili smo Plivit D3 kapi, to se daje na žličicu?
Vrapčić naša i dalje jede svaka 3 sata, jedva čekam malo dulje noćno spavanje.
Po noći dajem Ad jer sam od zamrzavanja mlijeka spala na manje nego što ona želi pojesti pa kombiniram moje izdojeno i ad. Ali nisam primjetila da ju adaptirano više uspava nego moje, nažalost🙈
Hvala Zuza i Anavo, a koliko je dovoljno ponijeti? Jedan paket Chicco, 2 Vira? Ili je to previse? Vlazni wc papir koristim i doma, sretnica sam koja ima hemeroide i prije poroda, to ce negdje biti kaos poslije poroda 😢
Trudy sretna godisnjica! 🥰
Maare kako je Ivano danas?
Polly jesi rodila? 😅
Ma ništa🙂
Ja sam imala pola paketa Chico i sva paketa nekih alla Vir iz Mullera ulozaka. Nisam fan Vira zbog te mrežice, a ovi su neki fini mekani.
I bilo mi je dosta.
Pozdrav krafnice. Sinoć/jutros u 2:21 nam je stigla naša Neli. Muž i ja gledali na kauču sučeljavanje, ja prodisavala trudove, tamaan osušila i ispeglala kosu 😅 Kad pukne vodenjak u 21h, nisam znala da se to iznutra tako jako osjeti, kao balon. U bolnicu došla u pola 10 znajući da je rano i da kad pukne, pogotovo kod prvorotki ima tu vremena za roditi, ali moramo reagirati na oticanje plodne vode. Na ctgu trudovi od prije postaju 3x jači, tu sam bila otvorena 2 cm, već ih nakon ctga i sat vremena hodanja ne mogu podnijeti i tu su me otvorili na 5cm. U 12 idem u box, spajaju drip i primam neku injekciju za umirivanje, ošamuti samo između trudova.. Tu je krenulo jako bolno, otvorilo me do 2h svih 10cm i stigla mi je moja duša teška 3520g i dugačka 49cm 🥰 Niti popucala niti rezana, gadan ali brz porod za poželjeti!!!
Čestitam od srca, dobrodošla Neli i sretan život ti želim😊❤
Ti si dobro?
Polly cestitam vam dragaaaa! Skolski bome, za pozeljeti! Zelim vam brz oporavak 🥰
Siroko povijanje u bilnici rekli ne, patronazna da, ja mu po noci stavim siroki povoj sa tetrom, onda na ovom mijenjanju oko 3,4,5 ujutro skinem i bok. Em je vruce s i kazu da sa tim nepravilnim povijanjrm mos samo jos vece s..nje napraviti. Napravim mu vjezbice za kukice kad je opusten na mjenjanju pelene-koliko cesto vi to radite?
Fenjer-mi nemamo bocice, samo dojimo. Tako da steriliziram trenutno samo dude i zlicice iz kojih mu dajem kapi. Al na isti nacin sam izdajalicu tako i bocicu ds je imam kad sam mu vodu davala nekidan. Tecica, cjedilo, poklopac, koristim ju samo za to i tako 5,6 minuta koliko bi se i inace prokuhavalo ili parilo u sterilizatoru. U ekspres loncu isto mos stavit, ko da kuhas na pari, a sistem je isti kao sa sterilizatorom. Olus ne treba bebama predugo sterilizirsti stvari tako da smo od kupnje sterilizatora odustali.
Anavo krvarenje pupka je normalno. Nama je krv isla jos par dana nakon sto je otpao. Kompresu stavi ds ga zastitis i pelenicu preko da drzi. Octaniseptom malo to pobrisat ako je skoravljena krv, samo dobro prasit i to je to. Kad nestane krvi i pocnete se kupati, pupak jos nastaviti susiti i dalje.
Opet prehrana- ja nisam jaja pojela otkad sam u rodiliste otisla. (A od tad nisam ni cevape ha ha) Da li vi Mame jedete jaja? Kako vam izgleda prehrana mjesec dana kasnije? Ja pojedem malo sladoleda od vanilije tu i tamo, samo po ugljicima rokam, sve ovo ostalo nemam pojma kako kad sta jos ovi njegovi pristici strah me da mu nr pojacam jos vise.
Hvala ti😊😊
Polly cestitke 😊dobrodosla Neli 😊😊
Mare kako je maleni? Dali ga je pregledao kardiolog napokon?
Trudy sretna godisnjica braka. 🥰
Rose nisam na carski, nego sam puno popucala pa su me šivali 🙆♀️
Da,da, kao i ja, samo sam js rezana, ms uzas
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji