Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    04. Srpanj 2020. 16:34

Polly

Pozdrav krafnice. Sinoć/jutros u 2:21 nam je stigla naša Neli. Muž i ja gledali na kauču sučeljavanje, ja prodisavala trudove, tamaan osušila i ispeglala kosu 😅 Kad pukne vodenjak u 21h, nisam znala da se to iznutra tako jako osjeti, kao balon. U bolnicu došla u pola 10 znajući da je rano i da kad pukne, pogotovo kod prvorotki ima tu vremena za roditi, ali moramo reagirati na oticanje plodne vode. Na ctgu trudovi od prije postaju 3x jači, tu sam bila otvorena 2 cm, već ih nakon ctga i sat vremena hodanja ne mogu podnijeti i tu su me otvorili na 5cm. U 12 idem u box, spajaju drip i primam neku injekciju za umirivanje, ošamuti samo između trudova.. Tu je krenulo jako bolno, otvorilo me do 2h svih 10cm i stigla mi je moja duša teška 3520g i dugačka 49cm 🥰 Niti popucala niti rezana, gadan ali brz porod za poželjeti!!!

Čestitam🥳🥳🥳dobro nam dosla Neli!!! Odlicno za super porod. Sretnica si draga sto nisi sivana, mazite se, uzivajte

💙

Rose1
    04. Srpanj 2020. 16:37

Zmya ja jedem jaja, doduse samo 2put, malo mlijecnog, ne sirovo voce, samo banane, juhe, piletinu, teletinu, krumpir, tikvice, mrkvu, rizu, pastu, malo purece sunkr...

💙

Rose1
    04. Srpanj 2020. 16:40

Trudy opala bravo🥳ide to tebi
    Fenjer ja sam u bolnicu uzela 1vir i pola chicca, a koristila samo chicco

💙

Rose1
    04. Srpanj 2020. 16:43

Amneris bome je lijepo dobila💪nadam se da ce preststi trzati nogicams, moj pak zabacuje glavu...ma joj.

mene tako strah tog pregleda

💙

Vrapčić123
    04. Srpanj 2020. 17:07

Polly draga čestitam od srca! ❤️❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    04. Srpanj 2020. 17:23

Polly cestitam na brzom i lijepom porodu, Neli dobrodosla 💕🥳💐

Amneris
    04. Srpanj 2020. 17:24

Svea i ja sam mislila da je normalno, ustvari i je i tolerira se svim bebama prva 2 mjeseca, a ako se javlja i poslije treba pratiti pa se eventualno ide na vježbe, ništa strašno..tako mi je rekla dokica
    Rose i moja izvija glavicu na nazad, ja sam mislila da je to sve normalno, a na kraju ispada da i to treba pratiti jer može ukazivati na hipertonus..

Mila7
    04. Srpanj 2020. 17:28

Polly draga cestitam na kcerkici i bas super da je porod prosao bez savova 👍🥰🎉💐💞
    Vrapcic kako vrijeme ide i bebonjice budi vece, biti ce fizicki lakse... Al mi se cini da je psihicki teze kad su veci. Kad krene separacijska tuga, pa prva razocarenja, pa djecje bolesti, pa ozljede... 🤦‍♀️
    Al da, lakse je 😅
    Amneris, Svea, Rose bas sam pitala pedicu na pregledu jer moj ponekad trza nogicom al sjecam se da mi je to stariji sir radio sa rucicama. Kaze da se tolerira prvih mjesec, dva kao i zabacivanje glavice. Jos su neuroloski nezreli pa bude tih ispada. A ako i potraje ima razvojna gimnastika 🤷‍♀️
    Kada su vas narucili za 2.pregled kod pedijatra? Mi smo tek picwtkom 9.mj pa mi se cini predugo 🤔

Vucica
    04. Srpanj 2020. 17:31

Ja jedem jaja normalno, nista nisam primjetila. 

Jel vasi kisu? Meni on od rodilista par puta na dan kihne

04. Srpanj 2020. 17:36

Polly cestitam na malenoj, Neli dobrodosla 💗
    Trudy cestitke na godisnjici braka 💑
    Nikita jesi ti vidjela zadnji popis s kvacicama 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.