Cure, nikako vas danas stići pročitati.
Javljam se jer me odjednom počela boljeti noga u zglobi. Pogledam dolje i imam što vidjeti, natečenost tolika da ga stopalo ne mogu saviti put gori bez boli na pregibu. Moram li se bojati?
Polly cestitke na maloj Neli! 🥳 ti si to ekspresno odradila, bravo!
Porod i rode- ja sam djelomicno poslusala savjete 😁 vecinu trudova sam prosla na pilates lopti u zamracenoj prostoriji i glazbu za meditaciju. I bilo mi je to super. Kad sam dosla u bolnicu mi vise nije bilo tako dobro jer mi je bilo tlaka prolazit cijelu onu obradu pa lezat na onom krevetu, uzas 😕 zao mi je sto nisam skroz otvorena dosla u bolnicu 😁
Zaraa ajme uzas, zao mi je sto se sve tako zakompliciralo. Meni nije bas tako spao hemoglobin, ali isto sam si uzela tu ciklu u prahu pa si stavim svako jutro u zobene.
Prehrana jedem apsolutno sve, i sirovo voce i povrce i salate i orasaste, pijem kavu jednu ujutro, pojedem i cokolade kad mi dodje. Ne vidim da ista izaziva neke reakcije kod Eugena pa nastavljam tako i dalje 😁
Dojenje dojimo uglavnom lezecki, tu i tamo sjedecki. S prvim sam isto tako, sjedecki samo kad bi isli nekud, doma uvijek horizontala. Dojili 14 mjeseci 😉
Ne znam jesam li jos jos htjela napisat jer sam zadnja 2 i pol sata u horizontali i rostiljam se s boka na bok 😎
Polly čestitam!! 🥳😍
Flo, Fenjer, evo ja sam jučer kupila valjda sve za bolnicu i sad to samo moram sortirati, spakirati...
.
I ja odgledala rodin tečaj, stalno mi u glavi odzvanja ono da je porod "orgazmično iskustvo" 🙈 nekako baš sumnjam da je tako 😂.
.
Flo, ja već 3 dana imam neke lagane menatrualne bolove, tumačim si to kao nekakvu fizičku polupripremu... Nemam pojma jel to ali sam si to tako prikazala 😅
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Zaraa draga prestrasno, to se dogodilo i mojoj prijateljici. Hvala Bogu da je i to proslo i zelim ti sto brzi oporavak
Mocho ja duda ili sisa
Vrapcic hvala na odgovoru
💙
Marmar haha ne bih to bas nazvala orgazmicko iskustvo🤣🤣🤣, ali drzim fige da tebi bude🤣🤣🤣
💙
Marmar haha ne bih to bas nazvala orgazmicko iskustvo🤣🤣🤣, ali drzim fige da tebi bude🤣🤣🤣
😂😂😂 Premotavala sam da vidim jesam li ja to dobro čula, al bome je to tako definirala 🤣
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Vucica ma da, mislim da je stvarno bitan taj odmor izmedju, naravno koliko si u mogucnosti 🥴
Panda bas to, sve je to super ako si u Kanadi ili otkud je vec jedna od njih, ali tu kod nas, s obzirom da radim u bolnici, i na guzve i na sve, nemoguce.
Marmar ja isto cekam staviti u torbu, pred kraj staviti pidzame koje ce mi se zguzvati, bas sam super razmisljala kad sam kupovala 🤦🏼
E daaa, to sam i zaboravil, da orgazam,pa ne znam zele li one da mi ikad vise dozivimo orgazam ili sto 😂😂
I ja isto koga god pitam kzu ma to se siris, sve je to normalno. Al mislim da moje vucaranje i seljenje ne pridonosi nekom psihickom i fizickom miru pred porod 😂😂
Al proci ce, to je za bolje dobro.
Flo, Marmar ja cu tek poslije komplikacija krenuti kupovati, sad jos sastavljam spisak. Marmar- imas neki popis sta si kupila da prepisem? Hahahahahah.. U cemu cete nositi stvari- kofer ili sportska torba?
Polly uopce ne znam jesam ti cestitala, ako nisam- cestitam ti od srca!! 🥳🥳🥳 Kako se slazete beba i ti?
Orgazmicno iskustvo je i meni ostalo u pamcenju, isto kao i izjava da plesemo u radaoni. Bas kao sto je Rio rekla- duge i jednorozi 😂 i iskreno nisam puno naucila, nit znam kad moram u bolnicu ako mi pukne vodenjak, nit su sta rekle sta s bebom kad dodemo doma, nis.. Bezveze! 🤷
Dojenje ja se imam potrebu izdojiti, kolostrum curi u potocima i bradavice me tako peku iznutra, ali neko sijevajuce peckanje, bas zivcira. Danas sam nosila grudnjak i bradavice su mi se skroz uvukle i bole ko vrag sad ako obucem ista preko njih. Sta ce tek biti kasnije 🙈
Pozdrav cure, samo da se javim. Ziva sam jedva. Zavrsila sam na hitnu na kiretzu, ostalo posteljice. Jos dolazim sebi.
Sad osjecam bas pritisak doli, koda ce mi sve ispast, ima li ko slicno iskustvo? Pocinjen se plasit da nije opet sta.
Ostalo je toga bas masu jer sam pored kiretaze dobila 2 puta uterotonike za izbacivanje krvi.
Sad mi je krvarenje skroz stalo.
Izgubila san puno krvi, doslovno jedva zivu glavu izvukla. Zna li ko kakav ekspresni recpet za dizanje zeljeza jer mi je hemoglobin pa ispod 80. Hvala.
Ps curka je odlicno fala Bogu, to mi je najbitnije!
Joj draga bas mi je zao sto si to morala proci. Od svih pripravaka meni je ipak najbolji Heferol koji ide na recept. A koje si simptome imala?
Sortiraj odgovore
Najstariji