Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    03. Srpanj 2020. 17:19

Bebac super za kilazu, ja sam isto sigurna da ce sve bit ok s vasim prirastom. Za ova vodena jajca prvi put cujem 😲 ah, stalno nesto s tim jajcima 😁
    Dojenacke akne imamo i mi, imao ih je i prvi. Ne sjecam se koliko je trajalo, moram po slikama potrazit malo. Savjeti patronaznih i pedijatrice su bili: samo voda, fizioloska i ova koja voli rublje gledat je rekla da kupim cvijet kamilice pa da to kuham i prolazim mu s tim preko pristica.. prvom sam samo s vodom, nakon nekog vremena se povuklo pa cu tako i sad, valjda ce proc.
    Je se koja od vas osula? Meni isto puna ledja, ramena, vrat 🙄 isto mi je bilo i nakon prve trudnoce 🙄

Bezzo1991
    03. Srpanj 2020. 17:20

Mare, bit će sve dobro, ali ne mogu vjerovat da im toliko treba da kardiolog dode i pogleda bebi srce. Nisu normalni eto. Nadam se da je to tako jer nije ništa strašno i može čekat, ali svejedno takve stvari ne bi smjele čekat. 
    Dora, čestitam na veelikih 11 tjedana. Nećeš se ni okrenut eto ih u vrtić 😀
    Polly, sretno ti bilo i da se pokrene šta prije to 👍🤞
    Tea, dakle danas šou hahah. Do prije tjedan dana sam bila otvorena prst, danas došla, a ono skroz zatvorena i nisu mi ni mogli pogledat plodnu vodu jer nema smisla, kaže samo ćeš krvarit, a ništa postić neće. Napravljen ctg i uzv, on je ekstra živahan da su ga jedva izmjerili, sutra opet moram na ctg, a prekosutra pokušaj plodne vode i ctg opet. Pitala sam i ja koliko se max još može čekat, rekla je do nekih 41 +3/4 dana. Kao neće ništa forsirat ako je sve ok. Dobro je šta je on već dosta nisko spušten, bar nešto...idem se danas penjat ko divokoza po brdu da ga pokrenem malo 😂

mrs.p
    03. Srpanj 2020. 17:41

Mi smo probali drBrowns jer je jako hlapljivo jela i gutala zrak, ali se je s njom i dalje zagrcnula i mlijeko je curilo sastrane. Sad imamo MAM i super ju je prihvatila. Taman joj sjedne u usta, nis ne curi i ne guta tolko zrak. I super je kaj je u dijelovima pa ju lako operes i samo stavis u mikrovalnu na sterilizaciju. Ima ih u Bipi za kupit.
    Takodjer pazi da je glavica Greti povisena od tijela, i kontroliraj gutanje, ako jako naglo krene, izvadi bocicu van pa stavi opet. I obavezno mora podrignut nakon. Ak nece podrignut, drzi ju na ramenu barem 10min da joj se slegne i da ne bljucne.
    Avent bocice imaju jaki otpust pa se ne preporucuju bebama koje hlapljivo jedu i imaju grceve. Ima i ostalih bocica koje su anticolic npr tommee tippee, twistshake... Al dr browns i mam su naj

tea1401
    03. Srpanj 2020. 17:43

Bezzo1991

Mare, bit će sve dobro, ali ne mogu vjerovat da im toliko treba da kardiolog dode i pogleda bebi srce. Nisu normalni eto. Nadam se da je to tako jer nije ništa strašno i može čekat, ali svejedno takve stvari ne bi smjele čekat.
    Tea, dakle danas šou hahah. Do prije tjedan dana sam bila otvorena prst, danas došla, a ono skroz zatvorena i nisu mi ni mogli pogledat plodnu vodu jer nema smisla, kaže samo ćeš krvarit, a ništa postić neće. Napravljen ctg i uzv, on je ekstra živahan da su ga jedva izmjerili, sutra opet moram na ctg, a prekosutra pokušaj plodne vode i ctg opet. Pitala sam i ja koliko se max još može čekat, rekla je do nekih 41 +3/4 dana. Kao neće ništa forsirat ako je sve ok. Dobro je šta je on već dosta nisko spušten, bar nešto…idem se danas penjat ko divokoza po brdu da ga pokrenem malo 😂

Bezzo, znaci šou program😂😂
    Zezaju nas te nase bebe🙈 a nis moramo bit strpljive iduci tj.budu izasli kako god😂

Anja🌸🌸

Polly
    03. Srpanj 2020. 17:58

Hvala vam cure, imala sam pauzu za spavanje od 2 sata i baš mi je to značilo, samo me začudilo kako sam uspjela zaspati, prije toga dosta bolne kontrakcije i evo sad nastavak.. Mislim čak da mi sluzni i dalje ispada već ne znam koji dan.. Tako da mi se čini da će potrajati 😏

kaktusica
    03. Srpanj 2020. 17:59

Maree drzite se, sve ce biti u redu 💕😘
    Pristici moj ih je imao nekih mjesec dana, nisam nicim mazala, pediatrica rekla da je to hormonsko ciscenje.
    Bocice po preporuci nekih vas ovdje i citajuci po netu vidim da dosta hvale MAM pa sam kupila jednu za svaki slucaj. Kupila sam i Novalac nek se nadje. S malim sam u pocetku koristila Nuk a poslije Avent, druge nisu tad ni postojale 😄
    Bruh/kila moj je imao preponsku kilicu i kad bi jako plakao i nparezao se tocno bi mu kvrzica izasla, ja bi onda zadignula nogice i vratila prstom. Jednom usred noci mu je tako izasla i nikako ju nisam uspjela vratiti,zavrsili na pedijatriji jer sno se bojali da se ne uklijesti, to je onda jako opasno i mora se operirati sto hitnije ali kirurg ju je vratio i otad da kucnem nikad nikakvih problema. Doduse, pazili smo ga jako da se ne napreze, da ne nosi niskada nista tesko i na svim kontrolama je ispalo da je ta stijenka ocvrsnula. Ali geni su s te strane losi, moja sestra, muz i moj tata su operirali tu kilu...
    Mene tako glava boli, cim bura puse meni katastrofa, sva sam nikakva...

• indy34
    03. Srpanj 2020. 18:06

Vrapčić123

Bočice za bebe: curke molim preporuku neke bočice. Moja zna jako halapljivo jesti i nagnuta se zraka. I puno bljucka. Imamo Aventovu neku anti colic.

I ja sam imala par ti avent al sam iskreno odmah presla na mam ..meni su se pokazale mnogo bolje..kod avent mi se desavalo da nekako onu cuclu uvuce skroz .uglavnom ja sam jako zadovoljna sa mam..pokusaj kupi sebi 2 komada pa isprobaj 

Bezzo1991
    03. Srpanj 2020. 18:10

tea1401

Bezzo1991

Tea, dakle danas šou hahah. Do prije tjedan dana sam bila otvorena prst, danas došla, a ono skroz zatvorena i nisu mi ni mogli pogledat plodnu vodu jer nema smisla, kaže samo ćeš krvarit, a ništa postić neće. Napravljen ctg i uzv, on je ekstra živahan da su ga jedva izmjerili, sutra opet moram na ctg, a prekosutra pokušaj plodne vode i ctg opet. Pitala sam i ja koliko se max još može čekat, rekla je do nekih 41 +3/4 dana. Kao neće ništa forsirat ako je sve ok. Dobro je šta je on već dosta nisko spušten, bar nešto…idem se danas penjat ko divokoza po brdu da ga pokrenem malo 😂
    Zezaju nas te nase bebe🙈 a nis moramo bit strpljive iduci tj.budu izasli kako god😂

A eto, nije problem čekat stvarno (barem još jedem šta me volja) ali eto malo me prpa lovi jer ne bi volila da induciraju to sve, ali nekako se nadam da će to sve skupa bit kako treba i da im samo treba još vremena. Čekaju sad zahlađenje i kišu narednih dana 😀 Ne znam kako tebi, ali meni svi govore da ću rodit 5.7. jer je tad mijena mjeseca i da tad žene najčešće rađaju hahaha. E baš neću tad za dišpet bapskim pričama. 😂

Vrapčić123
    03. Srpanj 2020. 18:20

mrs.p

Mi smo probali drBrowns jer je jako hlapljivo jela i gutala zrak, ali se je s njom i dalje zagrcnula i mlijeko je curilo sastrane. Sad imamo MAM i super ju je prihvatila. Taman joj sjedne u usta, nis ne curi i ne guta tolko zrak. I super je kaj je u dijelovima pa ju lako operes i samo stavis u mikrovalnu na sterilizaciju. Ima ih u Bipi za kupit.
    Takodjer pazi da je glavica Greti povisena od tijela, i kontroliraj gutanje, ako jako naglo krene, izvadi bocicu van pa stavi opet. I obavezno mora podrignut nakon. Ak nece podrignut, drzi ju na ramenu barem 10min da joj se slegne i da ne bljucne.
    Avent bocice imaju jaki otpust pa se ne preporucuju bebama koje hlapljivo jedu i imaju grceve. Ima i ostalih bocica koje su anticolic npr tommee tippee, twistshake… Al dr browns i mam su naj

Hvala draga. Pokušat ću s tom bočicom. 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    03. Srpanj 2020. 18:21

Bezzo1991

tea1401

Bezzo1991

A eto, nije problem čekat stvarno (barem još jedem šta me volja) ali eto malo me prpa lovi jer ne bi volila da induciraju to sve, ali nekako se nadam da će to sve skupa bit kako treba i da im samo treba još vremena. Čekaju sad zahlađenje i kišu narednih dana 😀 Ne znam kako tebi, ali meni svi govore da ću rodit 5.7. jer je tad mijena mjeseca i da tad žene najčešće rađaju hahaha. E baš neću tad za dišpet bapskim pričama. 😂

Haha i meni jedna susjeda rekla: bit će to na sljedeći puni mjesec 😂 eh, da bar, al meni sigurno neće, ti bi mogla 😉

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.