Evo cure ovako je to kod nas, poslikam prsa kad ga budem presvlacila jer sam ga upravo presvukla
https://ibb.co/vH6Fzxd
https://ibb.co/W5VNCWd
Za jajca iskreno neznam. Povuce se to samo od sebe u vecini a ponekad treba kirurski a kako neznam, nisam jos to googlala.
Samo vidim da sam imala neku neiskusnu patronaznu sta sam i skuzila sama odmah nakon 2 posjeta... Jer ona to skuzila nije, rekla da mali ima gljivice u ustima sta ih nije imao, guza ajde mozda je... Ah...
Maree drži se ,Nadam se da će ti upala brzo proći i da ćete se i ti i maleni Ivek brzo oporaviti :)
Kaj su to vodena jajca ? Moj mali ima nespuštena jajčeka ,el to slično ?
Vaganje - ja si stanem na vagu sa klincem ,pa sama i oduzmemo razliku, s nabiranjem težine nemamo problema...
Nezz koje su se teme još vrtile, al ugl. Svim mamama što lakše da vam prolaze dani , svim trudnicama slatko iščekivanje , a svima nama što manje briga 😚😚🥰
Sreća mamina
Dobrodošao
Cure hvala za sterilizator.... Pepilli imala sam ja za mikrovalni, ali je crkla pa je sad nemam.... pa se mislim ima aventov za 450 kn mozda uzet.... ne bi otkuhavala pobjeli sve..
Ma ta djecica su Vam preslatka 🤗🤭🥰🥰🥰proce to do mjesec, dva cini mi se....
Mare drzi se i ti i Ivanooo .. neka je bolje nego jucer, bit ce to svaki dan bolje i bolje 💜
Dora sretno 11 tjedana, torta njamiiiiii
Mrs P
Nama je isto dolazila 2x sad bi trebala 1x tjedno, al nije nam nikad vagu ostavljala. A tezinu smo trebali provjeriti danas da budem sigurna da moze samo na mom mlijeku. Nadam se da ce tvoja doci! Tjesi me sto 9.7.imamo pregled kod pedijatrice pa bar to, osim ako i ona ne otkaze.
Meni polako stalo krvarenje jos bude samo malo smeckasti iscjedak ponekad, nekad ni to. Inace imam PCOS uvijek su govorili da ce mi se menstruacije srediti nakon trudnoce E pa sad da vidimo!! 😅
E. Da vas pitam mame, malo mi je patronažna bila zbunjena. Babytol je rekla da pocnemo koristiti od 8.dana Dorinog života.
Rodjena je u subotu, u bolnici su to racunali kao nulti dan. Onda po toj logici krećem s kapima u nedjelju ovu?🤷♀️
Kako su vasi malci na te kapi regirali?
Hvala puno😁
Pristici da da tako je I nama malo po licu,
Zmya tako smo I mi cijele dane 😅😅 mazenje ili cicanje... Jedino navecer ide u svoj krevet I mozda jednom po danu
Dan curke.
Dora, draga javila sam se na mail :)
Polly, sretnoo bolje da si doma pa neka samo krene, drzim fige..😊
Neznam jel se Bezzo javljala poslije pregleda..mozda i je a ja nisam skuzilaa🙈
Fenjer, ako saznas detalje za Vinogradsku appartman i pratnju javi pliz :)
Ja sam danas zvrcnula patronaznu po mj.prebivalista jer su mi rekli zbog korone da je dobro da je nazz ranije pa kao cisto informativno,a ona se najavila za pon.sad,a ja kazem al ja nisam jos rodilaaa haha,nisam znala da dolaze i prije..pa me malo zacudilo..
Pozz za sve mamicee,vasa iskustva su nama uvijek dobrodosla ne odlazite jos😊
Anja🌸🌸
Obavili mi pregled.
Moj ima pristice manje sad po licu ali se spustilo na vrat i prsa i rukice, malo leda. Pitala za to, rekla je da nije to nista nego hormoni+znojenje dok doji. Jer inace mi se ne znoji.rekla je samo fizioloskom, i kupanje da ce polako to proc. A da bas dodu jako crveni ili kao oni debeli pristevi onda da se javimo.
Kod nje ima 5500g a dug je 57🥰za dojenje je rekla da vidim u nedj posto imam vagu. Ako bas bude stajao jos na tih 5500 ili bude padao da uvedem ad. 1-2x na dan nakon dojenja.
Ima vodena jajca, al to mi je bila i gin na 4d rekla. Pa cemo to pratiti.
Mislim da vam nisam ni rekla da ima dva spojena prstica na nogici.. Pa je rekla ako bude trebalo ta jajca rjesavati kiruski da ce onda napisati da mu i zarezu tu kozicu izmedu prstica cisto estetike radi. Nisu skroz spojeni ali vise od pola…
Uglavnom sve je u redu🥰🥰
Draga moja, jako mi je drago čuti da je sve ok. Nadam se da će i dalje dobivati na težini. 💪💪💪
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bočice za bebe: curke molim preporuku neke bočice. Moja zna jako halapljivo jesti i nagnuta se zraka. I puno bljucka. Imamo Aventovu neku anti colic.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebac super za pregled.evo i nas sa pregleda porasli smo na 53 cm visoki momci moji 😂😂😂 i udebljali po kilogram svaki ..dr.je zadovoljna ja isto razlika izmedju njih 2 je u 200 gr.tezine ...iduci pregled imamo u o .mjesecu ..ja pitala za vodu caj..kaze nista nema potrebe ne treba ...ovde oni tako tako da ja sam sve u svemu zadovoljna
Sortiraj odgovore
Najstariji