Vrapcic, Bebac hvala sto pitate za nas 😘 Dobrp smo, guramo dan po dan, nekad lakse nekad teze, puno razgovora, strpljenja, i treba vremena malo da se on privikne na sve novo. Poceo je raditi pa nam je malo.lakse, ne razgovara se vise toliko o proslosti…treba gledati u buducnost i da smo zivi i zdravi ❤
Bebac drzim fige da pregled prodje super 😘🍀
Vrapcic uzivaj u toj idili bas lijepo 💞
Trudy super za Eugena, pao i kupanac! I bravo za bracu starijeg 🥰
Dora vec 11 tjedana?! Kako vrijeme leti 💕
Nadam se da ce nam se Polly uskoro javiti s lijepim vijestima!
Dana znaci i tebe to muci s prstima i sakama? Jesu li tebi nateceni prsti? Meni jesu ali minimalno, jos ivijek mi se vide i zile i kosti ali nekako kao da su ukoceni pa malo trnu i ne nogu ih stisnuti kako spada. Tlak mi je dobar…
Meni su nateknuti, isto ne previse ali vidim da jesu. I, doslovno me cijeli dan tako drzi 😑 evo ni sad ih ne mogu stisnuti do lraja jer me bas zglobovi bole kod stiskanja.
Da li ti oticu noge ili ista, ili samo prsti?
Baby girl 💜
Dora, Vrapcic daaa, i ja imam malu Gretu :)
Mare samo hrabro, bit ce sve ok!
Mrvicak mislim da je u prosjeku minimalni tjedni prinos 140g tak da ne brini, obzirom na cijelu situaciju s bolnicom…
I Pavel je krasno ime. ❤️ Jučer sam pitala u matičnom uredu ima li Greta u Zg, kaže da ih bude tu i tamo, dosta rijetko. 🙂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Grozno je ovo citati da patronazne otkazuju posjete zbog korone, pa kako onda pratiti razvoj bebe, gdje pitati za direktne savjete??! Katastrofa! 😲
Ja se evo napokon pripremam prati robicu, pa imam pitanje, na vecini robice pise da prati na max 40, pa cak i 30 stupnjeva (bas evo gledam jedan bodic iz Pepca).
Da li ce se sto desiti ako stavim sve na 60? Barem bi taj prvi put oprala na malo visoj temperaturi, stavit cu i onu krpicu za skupljanje boje i neki sensitive detrdzent. Na kojoj temperaturi ste vi prale bebinu robicu?
Ja sam za prvi put odvojila svijetlije i tamnije, okrenula na drugu stranu i oprala na 40° s duplim ispiranjem i susenjem (frosch baby tekuci deterdzent). Opeglala na pari s obje strane.
Sad perem njezino posebno uvijek, ali ne odvajam i sve bude ok - a opeglam samo iznutra nabrzaka
Vrapcic, Bebac hvala sto pitate za nas 😘 Dobrp smo, guramo dan po dan, nekad lakse nekad teze, puno razgovora, strpljenja, i treba vremena malo da se on privikne na sve novo. Poceo je raditi pa nam je malo.lakse, ne razgovara se vise toliko o proslosti…treba gledati u buducnost i da smo zivi i zdravi ❤
Bebac drzim fige da pregled prodje super 😘🍀
Vrapcic uzivaj u toj idili bas lijepo 💞
Trudy super za Eugena, pao i kupanac! I bravo za bracu starijeg 🥰
Dora vec 11 tjedana?! Kako vrijeme leti 💕
Nadam se da ce nam se Polly uskoro javiti s lijepim vijestima!
Dana znaci i tebe to muci s prstima i sakama? Jesu li tebi nateceni prsti? Meni jesu ali minimalno, jos ivijek mi se vide i zile i kosti ali nekako kao da su ukoceni pa malo trnu i ne nogu ih stisnuti kako spada. Tlak mi je dobar…
Tako je draga, samo pozitivno naprijed. I bit će sve super. Velike su to promijene, tako da i morate korak po korak, sva sreća pa je barem ljeto, pa ćete možda nekako lakse te promjene prihvatiti. 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora, Vrapcic daaa, i ja imam malu Gretu :)
Mare samo hrabro, bit ce sve ok!
Mrvicak mislim da je u prosjeku minimalni tjedni prinos 140g tak da ne brini, obzirom na cijelu situaciju s bolnicom…
I Pavel je krasno ime. ❤️ Jučer sam pitala u matičnom uredu ima li Greta u Zg, kaže da ih bude tu i tamo, dosta rijetko. 🙂
Kad me netko pita kak se mala zove, svi se bas ugodno iznenade i bas su super reakcije :) cak i u rodilistu, i kad sam imala carski pod spinalnom anestezilogica bila odusevljena imenom
Omg cure, ja kuham ručak, mala spava, stan uredan, sve me strah kako će noć proteći. 🤣🤣🤣
Bebac draga čestitam na punih mjesec dana! 💙💙
Haha, moja zadnje dvije noci super spava, a dns je tak dobra da me sve strah kak ce proci noc
Cure, dobar vam dan💖 ja se nisam jucer javila nakon pregleda jer smo odmah nakon njega otišli na rodjendan i nakon toga sam samo ušla u krevet 🤣 na pregledu je bilo ok, zatvorena, doktorica kaže da je glavicom dole i sad samo čekamo da naša Dalia odluči doći. 😍 Dobili smo uputnicu za bolnicu. Ja od danas počinjem prati njenu odjecu i završiti parkiranje torbe za rodiliste. Sve vas punooo ljubim.
Drage naše mamice, stvarno sam ponosna na sve vas kak dobro hendlate s bebicama.
Nadam se da je naš Ivano dobro i da će brzo biti sa svojom mamicom ❣️
Drage mame, nemojte nam ici na drugu temu pliiiz😂. Onda cu morat citat dvije teme da vidim kako ste. Ne spamate, dapace, puno naucim od vas. ❤
Betahemoliticki - evo citam kako se preporucuje sto duze ostati doma pa ici u bolnicu kad trudovi pocnu biti na 4-5 minuta. Vrijedi li to i za one koji trebaju primiti antibiotik za betahemoliticki? Ili mi moramo sto prije u bolnicu da stigne djelovati? 🤔
Kaktusice, cestitam na ulasku u termin! 🎉 zaboravila sam tko je jos usao u termin, ali cestitam!! I svima koji pune tjedne. 💕
Hej cure, imam pitanje..
Danas me sa desne strane probode nesto, tamo negdje gdje je jajnik.. Znaci probode 2x pa nista pola sata i tako.. Da je upala neka to onda cesto bude ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji