VeÄera curke!Ā
Mene opako Äopilo ÄiÅ”Äenje. Cijeli dan briÅ”em, usisavam, perem prozore, mora sve biti tip top kad nam Petrica doÄe. š
DanaĀ nasmijala si me svojim nezgodama, baÅ” te ide. šš
Fenjer tuu siii. š¤ Gledam neki dan "deleted user", a prije toga si neÅ”to normalno komentirala, reko Å”to se sad desilo. šš Je, je evo i nas u terminu. š VeÄina je spremna, joÅ” torbe trebam spakirati, sutra uzeti joÅ” uložaka i par stvari za u torbu i onda je to to. Äak smo danas i kinderbetiÄ sastavili. š
Kaktusice Äija Äe Petrica prije stiÄi?! Ili Äe nas iznenaditi isti dan. š
Dora slažem se s curama, ne napuÅ”tajte nas, dobro nam doÄu vaÅ”i savjeti. Znam da Äu i kasnije imati joÅ” 100 pitanja, ali ovako veÄ unaprijed dobijem odgovor na neke nedoumice. Ja sam prestala sa ÄaÅ”Äenjem, valjda zato Å”to se svaki dan poÄastim neÄim slatkim pa ne Äekam posebno petak. š Tvoj tiramisu bih baÅ” s guÅ”tom smazala, izgleda odliÄno.Ā Ivici i Marici veÄ 11 tjedana?! Kao da si prije mjesec dana rodila, stvarno vrijeme leti.
Indy drago mi je da rana zacjeljuje i da momÄiÄi tako dobro napreduju šš
Panda ja sam sve prala na 60° bez obzira Ŕto je pisalo max 40
PÄelice ja sam naruÄila drvenuĀ sa "fancy li", žena je jako draga, vezice brzo gotove i povoljne. Kasnije Äu uzeti silikonsku, rekli su da su za manje bebice bolje drvene jer su lakÅ”e.
Mokvica slazem se za vezice da su bolje drvene za pocetak... silikonske su zbilja teze od njih ... joooj ja to jos nisan niti gledala, doduse ni ime nismo definirali... mada je seka prozvala i svima govoriĀ Ā š¤š¤£š¤£š¤£
Indy super ste vi to uskladili sve... neka.ide nabolje rana š„°
Ja nekako kontam.da mi je porod jos jako daleko... mada ce izletit ti dani..
Cure koje ste rodile kakve su sad preporuke za siroko povijanje kukova ???? Ide ili ne ide? S malom sam do mjesec dana pa smo prestali, ali sad kontam.8 mjesec, temperatura visoka , a beba peleni, pa tetra, pa trokut pa provrit ce š„°š¤£š¤£š¤£
Mokvica slazem se za vezice da su bolje drvene za pocetak⦠silikonske su zbilja teze od njih ⦠joooj ja to jos nisan niti gledala, doduse ni ime nismo definirali⦠mada je seka prozvala i svima govori š¤š¤£š¤£š¤£
Indy super ste vi to uskladili sve⦠neka.ide nabolje rana š„°
Ja nekako kontam.da mi je porod jos jako daleko⦠mada ce izletit ti dani..
Cure koje ste rodile kakve su sad preporuke za siroko povijanje kukova ???? Ide ili ne ide? S malom sam do mjesec dana pa smo prestali, ali sad kontam.8 mjesec, temperatura visoka , a beba peleni, pa tetra, pa trokut pa provrit ce š„°š¤£š¤£š¤£
Mi ne povijamo. A i da povijam stavila bi ako da onu platnenu pelenu debelu za to. Ne te tetre i trokut. Prvom malom sam bila kupila 2 te pelene i super su bile, em komotne em se stavljaju kao i obicna pelena.
Eto baÅ” me zanima hoÄe li se proroÄanstvo punog mjeseca ostvarit. š
Vi koje ste Å”ivane i imale epiziotomiju kako ste se brisale u bolnici? Äime se prebrisati nakon mokrenja i tuÅ”iranja, buduÄi da je dolje sve osjetljivo, a mora bit suho? Možda gaze one sterilne da uzmem ili neÅ”to.
Povijanje - ja sam rodila u OB Zabok i tamo su mi na izlasku iz bolnice rekli da povijam do UZV kukova. Kupila sam onu platnenu pelenu na cicak jer je puno prakticnija od ovih tetra. UZV imamo 17.7.
Pedijatrica veli da joj sad kroz dan kad je vruce mogu maknuti, a po noci opet staviti
Mokvica slazem se za vezice da su bolje drvene za pocetak⦠silikonske su zbilja teze od njih ⦠joooj ja to jos nisan niti gledala, doduse ni ime nismo definirali⦠mada je seka prozvala i svima govori š¤š¤£š¤£š¤£
Indy super ste vi to uskladili sve⦠neka.ide nabolje rana š„°
Ja nekako kontam.da mi je porod jos jako daleko⦠mada ce izletit ti dani..
Meni su rekli da ne treba...
Rose nemam osip nego bas isto te sitne pristice. Znam da ce proc al me bas zivciraju.
Siroko povijanje ne povijam. U bolnici su mi rekli da sam bebe rodjene na zadak siroko povijaju. A i planiram krenut s platnenim pelenama uskoro, one su i onako malo deblje od obicnih..
Epiziotomija u bolnici si mozes uzet neku bocu pa isprat nakon nuzde i posusit s rucnikom/toalet papirom. Doma odem pod tus. I razmisljam kako bi bilo dobro imat bide š i spricnem malo octaniseptom ujutro i navecer..
Znam da sam jos nesto htjela napisat, al evo, sustigao me ovaj kasni sat i ode mozak baj baj š
MimozaĀ draga moja vjeruj da te se skoro svaki dan sjetim i fkt sam ponosna na tebe kako hendlas sve. Na kraju smo se odluÄili za Sana klinikum Offenbach.. U Hanau su posjete zabranjenje, a otac smije biti samo na izgonu. Imamo termin u ponedjeljak u bolnici, baÅ” me zanima da li Äe me pregledati doktor ili hebamma, ili na sto Äe to liÄiti 𤣠ljubim te puno
Bokic u ove jutarnje sate š¬
Mi se ne povijamo siroko. Nit su u bolnici ista rekli, nema preporuke na otpusnom pismu i pedica nije nista rekla na sistematskom. Rekla mi je samo da mu vjezbam
kukice pa to radim kad je dobre volje i da nije bas da se tek najeo i kad ne spava. Znaci, lutrija kada to mozemo raditi š Mi cemo privatno odraditi pregled. Moram bas zvati da nas narucim. Bas je nezgodno to s tim godisnjima sad ljeti. A jos i fucking korona š¤¦āāļø
Vucice pa bas sam citala da je kod vas novo zariste š³ Ali opet nam uzimaju ono na sto imam faking pravo- osnovnu zdravstvenu skrb. Eto, mene tog vise strah i strah me
da nas opet ne zatvore nego jeb* korone. Vise mi je pun k korone!!
Jutro, evo mene opet kao zombi.Ā
Cijeli dan dobra, lijepo spava i papi, a onda doÄe veÄer i 9 sati, a ona stalno visi na sisi. Pravi cluster feeding. InaÄe je u periodu od 22:00-00:00, a noÄas ju je uhvatilo od 21:00-2:00. Stalno otvara usta, bori se sa sisom, a nema viÅ”e Å”to izvuÄi iz nje. Ne znam ima li koja iskustva s tim cluster f. jer ga ja nemam s Davidom, on je bio blaženi mirno dijete.
.Ā
Å iroki povoj - koristim samo pelene na ÄiÄak i mogu reÄi da su spas. S Davidom sma se naprala i napeglala trokuta i tetri za klasiÄni Å”iroki povoj. U bolnici niÅ”ta ne koriste i govore da nema potrebe ako i otpusnom nije navedena potreba.
.Ā
Sada vas idem Äitati gdje sam stala prije njezinog tuluma na sisamaĀ
Sortiraj odgovore
Najstariji