Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.p
    03. Srpanj 2020. 20:19

Vezice za dude i dude opcenito - prvo sam kupila Bibs, ali Greta je bila tolko mala da joj nisu odgovarale. Onds kupili nekakve Avent, isto je pljuvala. Na kraju koristi Twistshake i obozava ih, duda ju bas utjesi... E sad planiram kupit TS vezice jer dok ju nosam na trbuhu kad se grci, dude na ispadaju po stanu. Em ne znam di padne em imam psa koji ih se moze docepati

Rose1
    03. Srpanj 2020. 20:27

Dude imam Mum 0-2mj, odmah ju je prihvatio neki dan i smiri ga kad krene prduckanje i izvijanje. Kupit cu i za vece, a dobila sam i Nuk dude za starije, ali s Mum bas zadivoljna. 

💙

dana130
    03. Srpanj 2020. 20:32

Pcelice, takoder preporuke za heli. Odlicne su vezice.
    Mimoza samo ti chillaj 😘
    Super za dobre preglede u kako momcici sbi napreduju 🥰

Baby girl 💜

mrs.p
    03. Srpanj 2020. 20:39

Komarci - kaj koristite u stanu? 

ena0206
    03. Srpanj 2020. 21:03

Cure hvala svima na odgovorima za zagrcavanje, stvarno nije svejedno kad krene. 🙈

ena0206
    03. Srpanj 2020. 21:04

Moj je najbolje prihvatio Nuk dude. A flašica Mam, najbolje suu.. 
    Avent Anti kolik nama nisu dobre jer halapljivo jede

Trancie
    03. Srpanj 2020. 21:19

Evo planiram uzeti od aventa sterilizator , ima akcija u babycentru pa dodje 450 kn ... tj to ce mi uzeti rodica ... pa cemo.vidjeti 🤭
    Dude, boce i to sam isto Avent mislila jer mi je izdajalica elektricna od njih pa da mogu koristiti bocu, jer valjda cu dojit ko i malu... a ao poslje te bibs uzet prefora su mi.... 

zmya
    03. Srpanj 2020. 21:27

Ja nisam kupovala sterilizator. A i ne prokuhavam u vodi. Kupila sam tecicu i cjediljku i na pari drzim poklopljeno. Nema kamenca a ista stvar je ko sterilizator. Ako hocete hermeticki zatvoreno, ima nastavak za kuhanje na pari za ekspres lonac i ubacite u to, gotovo za cas. Nema ostatka kamenca. 

• Bebac24
    03. Srpanj 2020. 21:29

mrs.p

Komarci - kaj koristite u stanu?

Tablete ta komarce. A za kolica chiccov apararic kad smo vani. 
    Smatram da je manje stete od tablete nego da ga grizu. I u sobi isto imamo. Upalim malo prije nego udemo u sobu... 

Vucica
    03. Srpanj 2020. 21:45

Mi koristimo Avent natural bocicu, zagrcava se pa bljucka, al meni on to radi I na cici 😅 kad krene ono prvo mlijeko zvukovi ko mladi tuljan 🙊 mislila sam prvo da je do bocice ali eto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.