Kaktusica i Mokvica ajmeee kako vrijeme ludjacki leti!!
Cestitammm 🥰🥳💕💞🍩🍩🍰🎂
Nego, nista ne pisete, jel se vi i dalje castite za pune tjedne??
Pepili, di si nam ti zeno? Gusti i Zora te sigurno drze budnom non stop pa ne stizes svratit, al evo ako procitas da znas da sam intenzivno mislila na tebe juce 🤭 napokon i ja docekala…https://ibb.co/Np4R9Q1
Mi slavili 11 velikih tjedana jucer, zene moje, stvarno sve brzo prodje, a oni rastu ko gljivice, ne ide mi u glavu koliko su maleni bili jos nedavno, heh kako ce itko vjerovat da su mi stali na dlan kad ja jucer drzim njihove glavice i meni je nepojmljivo da su mi stali cijelim tijelom na dlan, hej!!!
Dora ženo ovaj tiramisu ti je prekrasan!
Kaj se mene tiče ,muž i ja smo hodajući zombiji ,imali smo paklene dvije noći ,a kad imaš djecu s takvim razmakom od ni godine i pol je ko da imaš dvije male bebe😂😂😂 Mislim da sve znaš o tome 😂😚.
Gustić mi je ušao u pubertet, imam PTSP još od Zorinih prištića i fakat jake tjemenice/ kasnije atopijskog dermatitisa koja ju je oćelavila komplet... Mali je sav upaljenog lica, ušiju ,osut do pazuha, doktorica kaže ne treba reagirati da se to djeca čiste od hormona😒 a ja samo ne želim da mali dogura da ga moram mazati s tri različite kreme ... https://ibb.co/Zmbz6RN (ovo je kao bolja strana 😒)
Mali je još k tomu debeli mali žderonja i ima popriličan podbradak i ako nije mokar od mlijeka ,mokar je od znoja... Super za prištiće... Patronažna reka što manje mackati kremama ,puderima picebocama, samo ga umivam blazinicama i mlakom vodom / fiziološkom.. Zmyin mali je isto bio pubertetlija, Nadam se da se njemu to povuklo...
Sreća mamina
Dobrodošao
Ma kakvi Pepili moja, nije. Desna strana lica mu je vise manje ok al lijeva ih jma. Nisu skupine ko gljivice il lisajevi nego bas to ciscenje plus vjerojatno znojenje i on se izgrebe i sl. Sa fizioloskom sam ga tapkala a sad samo sa vodom i blazinicom umivam
Maaree bit ce on dobro, vec je velika stvar sto je bolje nego prvi dan! 🙏💙💕🥰
Za tebe isto bolje da si u bolnici ako vec imas neku uoalu, drzi se 😘😘
Pepili bas mi je zao, znam da je tempo ubitacan, bas sam se nekidan izjadala curama da rikavamo od umora 😒 tjesim se da ce bit lakse kad odrastu malo, tako i ti, kako su sad oboje mali tako ce bit oboje i veliki odjednom 😃
Koliko dugo je "normalno" da se ciste??
Meni malena ima nesto pristica unazad tjedan dana..
Tea!! Molim te mi se javi na krafnice2020@gmail.com, trebam te nesto 😬😘
Inače sam u zaostatku uvijek min 10 -15 stranica i dok vas ulovim krepana od umora i nikome niš ne napišem 😂. Čestitam svim krafnama koje su rodile svoje male krafnice ,ido ja dalje, paniran piletinu za pohanje sveki za ručak ( šogor kupio ,svekar proslijedio da smislimo nekaj za ručak a da nije saft, jadan ne stigne ,mora u ribolov 😒)
Sreća mamina
Dobrodošao
Obavili mi pregled.
Moj ima pristice manje sad po licu ali se spustilo na vrat i prsa i rukice, malo leda. Pitala za to, rekla je da nije to nista nego hormoni+znojenje dok doji. Jer inace mi se ne znoji.rekla je samo fizioloskom, i kupanje da ce polako to proc. A da bas dodu jako crveni ili kao oni debeli pristevi onda da se javimo.
Kod nje ima 5500g a dug je 57🥰za dojenje je rekla da vidim u nedj posto imam vagu. Ako bas bude stajao jos na tih 5500 ili bude padao da uvedem ad. 1-2x na dan nakon dojenja.
Ima vodena jajca, al to mi je bila i gin na 4d rekla. Pa cemo to pratiti.
Mislim da vam nisam ni rekla da ima dva spojena prstica na nogici.. Pa je rekla ako bude trebalo ta jajca rjesavati kiruski da ce onda napisati da mu i zarezu tu kozicu izmedu prstica cisto estetike radi. Nisu skroz spojeni ali vise od pola...
Uglavnom sve je u redu🥰🥰
Ivano je jos pod kisikom,ne moze samostalno disat al je bolje nego prvi dan kad je dosao.. Daju mu hranu kroz infuziju,pomalo da ne opterete pluca,kardiolog jos nije bio kao nema djecjeg.. kako su im dezure i godisnji..uzas.. ja tamo ne mogu zbog korone..
Meni evo crp preko 100 pa sam na antibioticima,neka upala.. necu kuci do ponedjeljka..
Draga drzi se i čuvaj! Maleni će ojačati i bit će jak dečko! 💪🙏💪🙏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Maree butno da i tebe to prode. Joooj ta korona pa da uz djecu ne mozete biti 😭😭
A maleni ce biti dobro 🥰🥰
Obavili mi pregled.
Moj ima pristice manje sad po licu ali se spustilo na vrat i prsa i rukice, malo leda. Pitala za to, rekla je da nije to nista nego hormoni+znojenje dok doji. Jer inace mi se ne znoji.rekla je samo fizioloskom, i kupanje da ce polako to proc. A da bas dodu jako crveni ili kao oni debeli pristevi onda da se javimo.
Kod nje ima 5500g a dug je 57🥰za dojenje je rekla da vidim u nedj posto imam vagu. Ako bas bude stajao jos na tih 5500 ili bude padao da uvedem ad. 1-2x na dan nakon dojenja.
Ima vodena jajca, al to mi je bila i gin na 4d rekla. Pa cemo to pratiti.
Mislim da vam nisam ni rekla da ima dva spojena prstica na nogici.. Pa je rekla ako bude trebalo ta jajca rjesavati kiruski da ce onda napisati da mu i zarezu tu kozicu izmedu prstica cisto estetike radi. Nisu skroz spojeni ali vise od pola…
Uglavnom sve je u redu🥰🥰
Super!! Bit ce on u nedjelju preko tih 5500, vidjet ces 😀
Joj tak i frendicina mala ima spojene prsteke, 2.i 3., onako od pola, na obje nogice, nisu je htjeli reckat, ako ce joj smetat nek sredi sama kad bude veca, bojali su se anestezije..ej, a meni tako simpa to jer je posebno i drugacije, hvala Bogu to je samo estetika! 😊
Mi iduci tjedan idemo na pregled bruhova, oboje imaju na pupku, to izgleda ko kuglica umjesto pupka, nadam se da nisu vec preveliki narasli (premda su puno veci iz tjedna u tjedan) pa da ce ih uspjet nekom neinvazivnom metofom s nekim flasterom rijesit jer se dadu gurnut nazad u trbuh posto trbusni zid jos nije zatvoren.
Jel imala koja od vas kakvo iskustvo s tim sa starijom djecom? Bas specificno pupkovni bruh mislim
Mare, bit ce Ivano dobro, nadam se da ce se ovi kardiolog vec oglasiti, ti samo papaj i odmaraj i masiraj i izdajaj, nadoci ce mlijeko 😘
Bebac sta su vodena jajca?
Kad ce te to ici rjesavati?
Kakvi su ti vasi pristici? Nasi su ovakvi https://ibb.co/7VSQTvV
https://ibb.co/bXDXZK4
Skroz je u pubertetu, po celu se izgrebao, turpijam mu nokte svaki/svaki drugi dan. Cekam da mu prodju pristici da ga mozemo za osobnu ic fotkati.
Dora ne znam kad to prodje, ciscenje, nadam se uskoro. Negdje sam citala ds ako ne prodje osip nakon dva tjedna da se treba javiti dr, pa sad... 😕
Mare, i poludila sam i ja zbog te korone i dvostrukih mjerila, a kamoli ne ti u ovoj situaciji. Jedino kako si mozes pomoci je da ti napraviš za sebe najbolje da maksimalno dođeš sebi tako da kad malac bude bolje, imaš svu snagi svijeta za njega❤❤❤
Koliko sam popratila, sve je vise manje ok😊
Bebac, evo vidim te male prištiće i kod Dore moje na pregibu lakta. Znači fizio i voda obična? E super, onda cu joj tako i dobro posušiti kasnije.
Nama je bila patronazna jutros, rekla da je sve ok s Dorom i sad u pon idemo dalje. Nije ju vagala vec ce idući tjedan, obzirom da smo tek jucer izašle iz bolnice🥰
Ljubim vas sve, a vama trudnicama šaljem pozitivne vibracije da izdržite ovo prekrasno godisnje doba (čitaj:mrzim ljeto, križam dane do jeseni😁😁).
Dora. Torta.😍😇😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji