Yvette bome cu ga reklamirati jer ovako zaista monitor ne sluzi svrsi.
Zuza mojem malom su davali Rojazol gel u bolnici, imao je 3mj,nitko nije nista oko gusenja spomenuo niti sam ja ista sumnjivo primijetila. Mozda da ipak pitas pedicu 🤷♀️.
Dora oprosti sto se petljam ali Violeta water maramice ne bih preporucila. Istina je da imaju 99% vode ali u onih 1% ostalih ima sintetičkih emulgatora i konzervansa. Najbolje su bile Watee wipes ali ih vise nema na trzistu. Ja za setnju koristim Hipp ultra sensitiv vl maramice. Isto su 99% vode ali je bolji sastav od Violete. Eto jos jednom sorry sto se petljam 😘
Maree vjerujem da je sve dobro, javi draga
Dora😘
Bebac nadam se da je faza, ali nemoj si raditi pritisak, puno je bebica na dohrani i nis im ne fali
💙
Ja za setnju koristim Trudi maramice, a sad ne znam kolko su dobre. Meni se svidja miris i sto nisu jako mokre jer mi mala ne voli jako hladno i mokro kod brisanja.
Mila ja kupila u DM water wipes. To su ove, jel tak- https://ibb.co/nj4dJfg. Ja ih koristim za noc i kad idemo nekamo.
Pitanje odmah za nocno presvlacenje- jel presvlacite nocu bebe ako se nisu ukakile? Ja jos uvijek presvlacim. Uopce se ne sjecam kad sam prestala starijeg presvlacit po noci 🤔
Yvette hvala za info! Bas cu prouciti to. Da, kao imamo soor. Uopce ni ne znam kak se to dobije 🤦♀️
Bebac da te utjesim, moj nekad uopce ne spava po danu. Prekjucer nije htio zaspati od podne do 2 ujutro, bio je ok samo kad bi ga drzala na sebi ali cim bi ga pustila on bi plakao. Tako cijeli dan. I ja sam se isplakala, bas sam bila jadna, u 2 ujutro me uhvatio bijes sto muz spava u drugoj sobi zbog posla, ima taj "luksuz". Doslo mi je da mu dam malog, skupim sve svoje stvari i odem u mame.
Onda je srecom zaspao. Drzi se. Proci ce 😘
Zuza daaaa to su te maramice, savrsene su. Meni su rekli da ih vise nema. Di si ih nabavila? Kamion njih cu kupiti 😅
Bebac ja sam pitala za grceve od caja, moze onda od njega biti... Prestajem. Hvala!!
Dora hvala ti, nije Hipp nego neki eko ali ocito isti efekt 🙄
Trudi maramice su mi odlicne 😍najbolje sto sam probala..
Zuza ja malu nisam nikad noci presvlačila osim.kad bi se ukakila a to je bilo skoro nikad i kad bi bas procurilo od mokrace... nema potrebe...
Curke jel vi sve imate izdajalice? Po citanjima vidim da vecona vas ima? Do sad o tome nisam razmisljala, al cak razmisljam ovu uzeti za svaki slucaj. Sjecam se da su medelu hvalile i mimoza i ena, ali mislim da one imaju, elektricne.
https://ibb.co/Jjx8JT0
Da li netko ima ovu?
Baby girl 💜
Pozdrav curke.
Htjela sam vam javiti bila na pregledu danas..otvorena i dalje za jedan prst, plodna voda mlijecna,ctg uredan..i dogovorena hospitalizacija u iducu srijedu i indukcija poroda balonom😱akoo se nesto ne dogodi u meduvremenu🙈🙈sto bi bilo najbolje,ali eto..
Curki se bas neide van😂
Puse svima😘😘
Anja🌸🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji