Hahaha Rio, pa stvarno mi je do danas tako i bilo, nisam ni znala da sam trudna 😁 al izgleda da je to blaženo stanje od danas gotovo, leđa mi otpadaju, baš razmišljam kako da se dignem s kauča i idem u krevet, imam osjećaj da mi treba dizalica
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Fenjer, Snoopy, hvala, cure. Fenjer, zbog cega si pila ako ti nije problem reci i koju dozu? Meni je 3x dnevno od 500mg, to mi djeluje kao puno. Strah me tih antibiotika stalno :(.
Rio neces o tome mislit i ja sam takva da nisan od nekih kontakata i pipkanja i grljenja i ljubljena... jednostavno tamo izgubis svaki sram 🤣🤣sise su vanka stalno... sve je oko bebe... bar je meni tako bilo.... ali steta da ukidaju te pratnje, pogotovo u velikim rodilistima puno bolji budu prema rodilji kad je muz s njom...
Fenjer, Snoopy, hvala, cure. Fenjer, zbog cega si pila ako ti nije problem reci i koju dozu? Meni je 3x dnevno od 500mg, to mi djeluje kao puno. Strah me tih antibiotika stalno :(.
Zbog zuba, upalili su mi se svi moguci korijeni i kanali, pisala sam tu tad o tome, isto me bilo jako strah, ali sam pitala i svoju soc gin i u bolnici gin i obje su rekle da slobodno pijem, da se izbjegava samo u fazi organogeneze, ali i tad se piju jer je veca korist nego steta. Pila sam 2x2 tablete od 500mg, a Klavocine tipicno 2x dnevno.
Bebac 😂😂😂 Bog dragi zna sta sam ja procitala ..oprosti al sam ocigledno krivo razumjela ..Vrapcic drago mi je da ate kuci i da je Greta dobro ta zutica me kostala zivaca al najbolje sto sam ja to saznala nakon 5 dana u bolnici nisam ni znala srecom momci su dobro sve podnjeli i moram da vam se pohvalim ..danas nam je pune 3 nedelje stariji ima vec 3.5 kg.a mladji 3.300 kg ..posto imamo kuci vagu 🤗..slucajno su nam ponudili i mi smo prihvatili vagu tako da sad ne moramo da cekamo kontrolu da znamo koliko smo teski jel nama ne dolazi patronazna mi smo sami . .laku noc ...😘😘😘
Rose,puno puta sam rekla da sam presretna što smo se našle ovako sve🥰🥰Vrapčić,neka ste vi doma na svom, miša mu i spletu svih tih okolnosti. Sad polako dan po dan, vjerujem ja da ćeš ti to sve super uspjeti❤
Cure, čitam da su sve Zg bolnice ponovno zabranile pratnju…ste čule i vi što? Znam da Petrova i Merkur jesu, šta su i Vinog. i Sv.Duh? Baš sa full tužna… Nakon onih glupih potresa i korone i novog normalnog ili kako god se vec to zvalo, radovala sam se toj pratnji. I sad ovo. I da moraš rađati s maskom. Jesu oni normalni? Nemam zraka ispod nje ni inače… Evo plačem već neko vrijeme.
___
39+5
Skroz te razumijem. Makar kod nas u Ka nisu zabranili jer nema ni jednog slučaja valjda, ali nakon pnog vraćanja pratnji u bolnice, trebalo im je punih mjesec dana nakon Zga i drugih gradova da dozvole pa sad samoo čekam kad će zabraniti 😐😔 I ja sam jako ogorčena na to, ovaj Plenković je bio u blizini par zaraženih osoba i ne mora čovjek u samoizolaciju, a nama pratnje zabrane na temelju čega??? Užas užas, taj stožer i njihove odluke i sve to je teški teški cirkus… A masku ako i uvale, završit će nekome od njih u glavi, nisu normlani stvarno
Pa baš to. Ne znam koja sila će me natjerati da ju nosim. Mislim moze, pa se s ovim svojim bijesnim trudnickim tlakom od 100/60 još srušim u nesvjest.
Ma baš sam tužna.
Znam da je najvažnije da je ona dobro i da će sve to proći, samo od tih dvostrukih mjerila i jednakijih od jednakih mi je muka.
__
39+5
Ne mogu ti reći da ne budeš tužna kad te skroz kužim, frustrirajuća mi je pomisao na to da se u prvoj trudnoći ovakva sranja dešavaju, a trebala je biti najljepša godina u životu. I bit će, ali da je moglo biti sve normalnije kao prije, baš je moglo 😔 Barem smo si mi žene tu podrška i sve smo u istoj banani pa bude lakše kad se pojadamo.. Dođi roditi u Karlovac, stigneš za pola sata 😅
Hahahaha, hvala na pozivu❤
Ma ovaj forum mi stvarno pomaže sačuvati hladnu glavu u nekim trenutcima.
Dobro, uz koju suzu, ali kaži da treba izbaciti sve loše iz sebe😅
___
39+5
Rose 😘 mislim da nam svima znaci ova gruoica nego sto smo mislile. I kad se napokon upoznamo, vjerujem da ce ostati ovdjr lijepa prijateljstva ❤️
Rio zadnji put mi je malo smanjila terapiju pa me bas bilo strah da ne skoci jer prije toga kad sam pila 50 mi skocilo sa 2 i nesto na 3.5 pa sam naizmkenicno pila 50,75 i zadnji put doslo na 1.32 pa mi, vratila samo na 50 i evo sad opet palo 💪
Bitno da se tebi svida. I ja sam jucer sigurno dobrih 5 cm odrezala ako ne i vise, moj je komentirao da uopce nisam puno osisala 😂
Vrapcic ❤️ drago mi je da ste doma i da je sve u redu ❤️
Trancie odlicna fotka 🥰
Nikita ista stvar, ali ja mislim da se moja nekako okrenula pa zato imam taj osjecaj tezine, jer i mjehur osjetim i kad sjednem bas osjetim da mi smeta trbuh.
Snoopy 😘
Baby girl 💜
Zbog zuba, upalili su mi se svi moguci korijeni i kanali, pisala sam tu tad o tome, isto me bilo jako strah, ali sam pitala i svoju soc gin i u bolnici gin i obje su rekle da slobodno pijem, da se izbjegava samo u fazi organogeneze, ali i tad se piju jer je veca korist nego steta. Pila sam 2x2 tablete od 500mg, a Klavocine tipicno 2x dnevno.
Hvala ti puno na iskustvu 🤗. Racunam i ja da je bolje popiti, cinilo mi se puno 3 tablete dnevno, ali ocito daju i vise bez straha. Nadam se da ti je pomogao antibiotik 😊
Rose saljem zagrljaj 🥰
Bebac evo ovako smo danas isli vani i inao je jos carspicd i cijela kosica pozadi mu se oznojila https://ibb.co/gzPkgjj bas je mali znojko 😁
Hvala ti puno na iskustvu 🤗. Racunam i ja da je bolje popiti, cinilo mi se puno 3 tablete dnevno, ali ocito daju i vise bez straha. Nadam se da ti je pomogao antibiotik 😊
Da, srecom je, ali eto nakon sto sam popila sve antibiotike ljekarne 🙄🙈 Nadam se da ce i tebi pomoci 🤞
I da, pij neki probiotik uz njih 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji