Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    26. Lipanj 2020. 20:17

Panda hvala draga. 😊😘
    Rio dada, tako i radim, izdajam se i dajem joj obroke. Jer tako imamo kontrolu koliko pojede obzirom da tako lijeno i usporeno jede. Al još ne mogu sve obroke izdojiti, al uskoro ću moći, nadam se. 🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    26. Lipanj 2020. 20:25

Vrapčić123

Mila koliko se sjećam da je tvoj Theo na dohranu kao i moja mala. Koliko često i koliko ml mu daješ? Ja miksam dohranu i moje izdojeno mlijeko.

Vrapcic meni su rekli 40ml dohrane kad sam bila u bolnici plus mslo mojeg. Tjedan dana smo bez dohrane  sad smo svski drugi obrok60-80

💙

Rose1
    26. Lipanj 2020. 20:31

Rio drago mi za friz😉😊ja sanjam frizera, kosa mi grozna😤

💙

Rose1
    26. Lipanj 2020. 20:40

Drage moje krafnice imam vam potrebu reci da mi puno znacite i puno pomazete cesto cak i vise od mojih najblizih!!! Drago mi je da sam dio ove nase obitelji. Stvarno sve od reda super cure. Saljem🤗😘

💙

ena0206
    26. Lipanj 2020. 20:43

Bebac bomee veliki decko vec.. 😍😍😍
    Rose pa josss samo to ti je falilo. 🙆‍♀️🙆‍♀️   Bas mi je zao da ti se jos sad i to događa.. Rivanol mozes na ulozak, natopis ulozak i stavis dolje.. On je stvarno sveta stvar.
    Ninek uhhh, i ja sam radila vise puta d-dimere.. Isto su ukazivali na trombozu.. Al eto na kraju nije bila.
    Zao mi je da to sad prolazos, al sreca pa si pred kraj i dobila si terapiju pa si sigurna..
    Mimoza sad brzo na drugoo, 😊😊😊 mi isto kasljucamo, al neki suhi kasalj.. Nije prehlada.. Ozdravite sto prije 😘😘
    Vrapcic super da ste doma. Sada samo pozitivno, biti ce sve dobro. Mazi se s malom Greticom i uzivajte na najjace 😍😍

Rose1
    26. Lipanj 2020. 20:51

ena0206

Bebac bomee veliki decko vec.. 😍😍😍
    Rose pa josss samo to ti je falilo. 🙆‍♀️🙆‍♀️ Bas mi je zao da ti se jos sad i to događa.. Rivanol mozes na ulozak, natopis ulozak i stavis dolje.. On je stvarno sveta stvar.
    Ninek uhhh, i ja sam radila vise puta d-dimere.. Isto su ukazivali na trombozu.. Al eto na kraju nije bila.
    Zao mi je da to sad prolazos, al sreca pa si pred kraj i dobila si terapiju pa si sigurna..
    Mimoza sad brzo na drugoo, 😊😊😊 mi isto kasljucamo, al neki suhi kasalj.. Nije prehlada.. Ozdravite sto prije 😘😘
    Vrapcic super da ste doma. Sada samo pozitivno, biti ce sve dobro. Mazi se s malom Greticom i uzivajte na najjace 😍😍

Hvala ti draga, evo sad stavila na sterilnu gazu pa cu drzati cca pol sata. To je dosta? Ili duze treba?

💙

• RitaM
    26. Lipanj 2020. 21:16

Vrapcice draga, hvala bogu da je sve u redu. Pusa maloj Greti, nadam se da ce vas nadalje pratiti samo lijepe stvari. 🤗
    Rose, potpisujem sve ❤.
    Fluffy, Kaktusice, mozda ako jos koja zna, pomoglo bi mi puno. Dobila sam Cefaleksin zbog bakterija u urinu 😣. Jel on siguran za trudnice? Prije 2 mj sam popila 2 kutije Sumameda - je li to sve skupa previse antibiotika? Jos sam procitala da se kao nakon Sumameda ne preporucuju drugi antibiotici neko vrijeme. Malo me to sve skupa nasekiralo 😣. Hvala cure, koja god nesto odgovori, pomoci ce mi. ❤ Sretno svima!

Dora4
    26. Lipanj 2020. 21:17

Rose1

Drage moje krafnice imam vam potrebu reci da mi puno znacite i puno pomazete cesto cak i vise od mojih najblizih!!! Drago mi je da sam dio ove nase obitelji. Stvarno sve od reda super cure. Saljem🤗😘

Awwww 🥰🥰🥰🥰 i ti nama puno znacis! Vjerujem da u zivotu, a i u ovoj nasoj krafnastoj prici upravo zato jer se puno dajemo puno i dobivamo i zato nam je svima lijepo biti dio ove zajednice!
    Grlim te!! 😘

26. Lipanj 2020. 21:25

RitaM

Vrapcice draga, hvala bogu da je sve u redu. Pusa maloj Greti, nadam se da ce vas nadalje pratiti samo lijepe stvari. 🤗
    Rose, potpisujem sve ❤.Fluffy, Kaktusice, mozda ako jos koja zna, pomoglo bi mi puno. Dobila sam Cefaleksin zbog bakterija u urinu 😣. Jel on siguran za trudnice? Prije 2 mj sam popila 2 kutije Sumameda - je li to sve skupa previse antibiotika? Jos sam procitala da se kao nakon Sumameda ne preporucuju drugi antibiotici neko vrijeme. Malo me to sve skupa nasekiralo 😣. Hvala cure, koja god nesto odgovori, pomoci ce mi. ❤ Sretno svima!

Ja sam pila i Cefaleksin i kasnije 3x Klavocine, rekla je dr da ih je bolje izbjegavati na pocetku trudnoce, kasnije nisu stetni za bebu.
    .
    Cure hvala sto ste odg za micanje beba, lakse mi je sad. Valjda imaju neke lijene faze ili porastu pa nemaju mjesta 🤷 Ali jedva cekam iduci tjedan i pregled! 

Dora4
    26. Lipanj 2020. 21:28

Lordy i Eovyn cestitam na curkicama drage moje!! 🥰💐💐💕💞💖🥳🥂🥳🥳🍾

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.