Panda hvala draga. 😊😘
Rio dada, tako i radim, izdajam se i dajem joj obroke. Jer tako imamo kontrolu koliko pojede obzirom da tako lijeno i usporeno jede. Al još ne mogu sve obroke izdojiti, al uskoro ću moći, nadam se. 🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mila koliko se sjećam da je tvoj Theo na dohranu kao i moja mala. Koliko često i koliko ml mu daješ? Ja miksam dohranu i moje izdojeno mlijeko.
Vrapcic meni su rekli 40ml dohrane kad sam bila u bolnici plus mslo mojeg. Tjedan dana smo bez dohrane sad smo svski drugi obrok60-80
💙
Drage moje krafnice imam vam potrebu reci da mi puno znacite i puno pomazete cesto cak i vise od mojih najblizih!!! Drago mi je da sam dio ove nase obitelji. Stvarno sve od reda super cure. Saljem🤗😘
💙
Bebac bomee veliki decko vec.. 😍😍😍
Rose pa josss samo to ti je falilo. 🙆♀️🙆♀️ Bas mi je zao da ti se jos sad i to događa.. Rivanol mozes na ulozak, natopis ulozak i stavis dolje.. On je stvarno sveta stvar.
Ninek uhhh, i ja sam radila vise puta d-dimere.. Isto su ukazivali na trombozu.. Al eto na kraju nije bila.
Zao mi je da to sad prolazos, al sreca pa si pred kraj i dobila si terapiju pa si sigurna..
Mimoza sad brzo na drugoo, 😊😊😊 mi isto kasljucamo, al neki suhi kasalj.. Nije prehlada.. Ozdravite sto prije 😘😘
Vrapcic super da ste doma. Sada samo pozitivno, biti ce sve dobro. Mazi se s malom Greticom i uzivajte na najjace 😍😍
Bebac bomee veliki decko vec.. 😍😍😍
Rose pa josss samo to ti je falilo. 🙆♀️🙆♀️ Bas mi je zao da ti se jos sad i to događa.. Rivanol mozes na ulozak, natopis ulozak i stavis dolje.. On je stvarno sveta stvar.
Ninek uhhh, i ja sam radila vise puta d-dimere.. Isto su ukazivali na trombozu.. Al eto na kraju nije bila.
Zao mi je da to sad prolazos, al sreca pa si pred kraj i dobila si terapiju pa si sigurna..
Mimoza sad brzo na drugoo, 😊😊😊 mi isto kasljucamo, al neki suhi kasalj.. Nije prehlada.. Ozdravite sto prije 😘😘
Vrapcic super da ste doma. Sada samo pozitivno, biti ce sve dobro. Mazi se s malom Greticom i uzivajte na najjace 😍😍
Hvala ti draga, evo sad stavila na sterilnu gazu pa cu drzati cca pol sata. To je dosta? Ili duze treba?
💙
Vrapcice draga, hvala bogu da je sve u redu. Pusa maloj Greti, nadam se da ce vas nadalje pratiti samo lijepe stvari. 🤗
Rose, potpisujem sve ❤.
Fluffy, Kaktusice, mozda ako jos koja zna, pomoglo bi mi puno. Dobila sam Cefaleksin zbog bakterija u urinu 😣. Jel on siguran za trudnice? Prije 2 mj sam popila 2 kutije Sumameda - je li to sve skupa previse antibiotika? Jos sam procitala da se kao nakon Sumameda ne preporucuju drugi antibiotici neko vrijeme. Malo me to sve skupa nasekiralo 😣. Hvala cure, koja god nesto odgovori, pomoci ce mi. ❤ Sretno svima!
Drage moje krafnice imam vam potrebu reci da mi puno znacite i puno pomazete cesto cak i vise od mojih najblizih!!! Drago mi je da sam dio ove nase obitelji. Stvarno sve od reda super cure. Saljem🤗😘
Awwww 🥰🥰🥰🥰 i ti nama puno znacis! Vjerujem da u zivotu, a i u ovoj nasoj krafnastoj prici upravo zato jer se puno dajemo puno i dobivamo i zato nam je svima lijepo biti dio ove zajednice!
Grlim te!! 😘
Vrapcice draga, hvala bogu da je sve u redu. Pusa maloj Greti, nadam se da ce vas nadalje pratiti samo lijepe stvari. 🤗
Rose, potpisujem sve ❤.Fluffy, Kaktusice, mozda ako jos koja zna, pomoglo bi mi puno. Dobila sam Cefaleksin zbog bakterija u urinu 😣. Jel on siguran za trudnice? Prije 2 mj sam popila 2 kutije Sumameda - je li to sve skupa previse antibiotika? Jos sam procitala da se kao nakon Sumameda ne preporucuju drugi antibiotici neko vrijeme. Malo me to sve skupa nasekiralo 😣. Hvala cure, koja god nesto odgovori, pomoci ce mi. ❤ Sretno svima!
Ja sam pila i Cefaleksin i kasnije 3x Klavocine, rekla je dr da ih je bolje izbjegavati na pocetku trudnoce, kasnije nisu stetni za bebu.
.
Cure hvala sto ste odg za micanje beba, lakse mi je sad. Valjda imaju neke lijene faze ili porastu pa nemaju mjesta 🤷 Ali jedva cekam iduci tjedan i pregled!
Sortiraj odgovore
Najstariji