Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    26. Lipanj 2020. 21:31

Rose joj pa nikako da prođu tvoje muke, žao mi je baš da te i to snašlo, jesi saznala kako koristiti terapiju, šta si to već dobila? Nadam se da ćeš se što prije dobiti, kasnije se nećeš toga ni sjetiti, proći će 🤞🏼❣️❣️
    Eovyn lijepo da ste doma na okupu, uživajte 😍❣️

Da vas pitam nešto. Zašto je doktorima bitno da na ctgu beba bude budna, barem dio vremena? Pa ionako ctg očitava njihove otkucaje i naše trudove, ne kužim zašto mora biti budna 🤨

Trancie
    26. Lipanj 2020. 21:34

Vrapcic super da ste dobro i doma , sad uzivajte sa Greticom i ne ponovilo se nikome 💜
    Dana super za dobar nalaz 🤩
    Mi smo isto danas na moru, mala se okupala , mada je meni hladno jos nekako... ja sam prosetala po moru malo.... 
    https://ibb.co/MGc6wSn nas dvi smo se uslikale 🤣🤣🤣
    Oblacenje… joooj meni je to sve cudno na ove temperature... ali valjda ce me uputit neko... lipa zimska dica, obuces i mirna 🤣🤣🤣

Nikita206
    26. Lipanj 2020. 21:41

Panda3

Vrapcic bas mi je drago da je sada sve ok i da mozete doma. Nazalost, ponekad se tako potrefi par stvari da nisi tog ni svjestan. Nadam se da ce dalje sve teci mirno i da cete se moci opustiti i uzivati svi zajedno ❤️
    Nikita, Rose, Dana i ja se pridruzujem klubu iako sam najmanje trudna. Evo jos malo i imat cu +20 kila 😳🙈 to je vjerojatno najveci razlog sto se tako osjecam… Jos i ove vrucine polako krecu. Ne znam sto bi mi bilo gore, da nosim ogromnu bebu ili da sam dobila kile ovako, ali bas postajem troma i trbuh sve teze nosim.

Ma ja nisam dobila puno kila, trbuh mi nije ogroman a beba je oko 2,5 kile, pa se baš mislim šta se moglo desiti u odnosu na jučer, jer baš osjetno mi je teže. Je moguće da se beba spustila pa da drugačije osjetim tu težinu, jer osjetim u leđima kako mi je teško?

Al uspjela ja svejedno ofarbati dio hodnika i još otići sa psom đir :D 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

marmar
    26. Lipanj 2020. 21:44

Vrapčić, jeeeee 🥳🥰🙏 hvala Bogu da je sve ok.
    Curke koje ste mi blizu po tjednima i ponekad slabije osjetite bebu, ne brinite. Ja sam se već navikla na to da je ponekad aktivniji, a ponekad me zabrine nejavljanjem...
    Danas sam se bućnula u moru, nije reagirao.dok nisam izašla van - krenuo se prevrtati, udarati, rastezati...valjda je doživio temperaturni šok 😅

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

Mila7
    26. Lipanj 2020. 21:45

Vrapcic joooj super da ste doma 🥰💞👍 Neka vas prati sreca i zdravlje i nek je sve ruzno iza vas 💗
    Kokicina mlijeka koju mi sada Theo pojede je od 90 do 130ml po obroku a jede po danu svaka 3 sata, po noci svaka 4. Bude oko 7 obroka u 24sata. I iskljucivo je na formuli

elena26
    26. Lipanj 2020. 21:49

Rose1

Drage moje krafnice imam vam potrebu reci da mi puno znacite i puno pomazete cesto cak i vise od mojih najblizih!!! Drago mi je da sam dio ove nase obitelji. Stvarno sve od reda super cure. Saljem🤗😘

Awww 🥰 slatka naša Rose 😘😘😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Trudy
    26. Lipanj 2020. 21:52

Za oblacenje, meni danas ova patronazna rekla slobodno kratki bodi po doma i carapice, za van jos neke lagane hlacice.. i danas sam ga tako imala, stvarno je topal bio, pa vjerujem da mu je ipak ok.
    .
    Nama danas otpao pupak, vratili porodjajnu tezinu i proslavili prvih tjedan dana 🥳🎂
    Vrapcic super da ste doma! Joj ja sam sad sva u brizi i strahu jer mi je danas patronazna rekla da je bas jako zut?? I onda je spavao neke ture od po 2 sata, bas sam sva zabrinuta 😕 bio mi je i prvi zut al nisu mi za njega nikad suncanje ni nista spominjali 😕
    Ostale cure s tegobama- nadam se da ce proc sto prije 😘😘

26. Lipanj 2020. 21:53

Vrapcic bas mi je drago da ste stigli kuci, da je Gretica dobro i da napreduje ❤ 
    Dana drago mi je zbog dobrog nalaza!
    Rita ja sam prije 10ak dana popila 2 kutije cefuroksima isto zbog bakterija u mokraci. UK mi je sad dosla sterilna. Nebi ti dali da nije potrebno ne brini.

Zvonkica
    26. Lipanj 2020. 21:56

Lordy cestitam od srca na smotuljku i zelim ti brzi oporavak! 🤗😇🎊🎉
    Rose, Ninnek cure drzite se! 😘💪💪
    Vrapcic uzivajte i ne ponovilo se! 😘😇🤗

Vucica
    26. Lipanj 2020. 21:57

Rose1

Drage moje krafnice imam vam potrebu reci da mi puno znacite i puno pomazete cesto cak i vise od mojih najblizih!!! Drago mi je da sam dio ove nase obitelji. Stvarno sve od reda super cure. Saljem🤗😘

Draga I ja si cesto bas to pomislim... Ovdje uvijek netko razumije ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.