Jutro cure
Malo citam, gledam u kojem je koja tjednu i mislim si, jao koliko mi je ta brojka 30 na dalje izgledala nedostizno prije. Sad samo dalje razmisljam kud tako brzo tjedni idu, hocu li izdrzati normalno cijeli srpanj, pa tek u kolovozu rodit, razmisljam i kako je ljeto zapravo kratko, a pogotovo sada...Cijeli lipanj bio kisovit kod nas, tek sad pocinjemo palit malo prijenosnu klimu. Trebam pocet uzivat kako spada na suncu vani
Lordy, cestitam ti od srca. Sve najbolje vam zelim, puno zdravlja i srece. ❤
Anavo, SRETNOO. Drzim fige da sve bude dobro. Mislimo na vas!
Cure, sretni puni tjedni tko slavi, pusa i mamama i krafnicama iz grupe 😘.
Jutro curke! 😊
Lordy čestitke na Iris! 🥰🥰
Vrapčić drago mi je da ste doma i da ipak nije ništa ozbiljnije u pitanju. ♥️
Trancie odlična je fotkica! 👌
Rose draga, potpisujem od a do ž. Lijepo je biti dio ovakve male zajednice. 😊
Polly apsolutno se slažem s tobom. Stvarno rade cirkus. Na početku su mi njihovi potezi bili ok, ali sad svakim danom samo glupost za gluposti.
Mimoza Leon je presladak. 💙
Anavo sretnoooo! 🤗🤗
Curke samo da vam puse pošaljemo! 😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Prošla vizita.
Otvorena prst, uloživa nisam uspjela čuti koliko, čekam i dalje… Mislim da će potrajati.
Sretna subota svima koje punitetjedne😊
Za sad imam sve pohvale za ekipu sa Sv.Duha.
Tipkam vam.
___
39+6
Sretnoooo🍀cekamo vijesti❤
💙
Anavo sretno i da porod kad pocne cim prije zavrsi 😊😊
Mimoza maleni je preslatki 🥰🥰
Vucice kako mislis na dugmad?
Mi smo ga jucer prvi put kupali i bas mu je bilo hladno koliko god je voda bila topla.
On se poceo znojiti samo dok cica i to ako ne stavim tetru ispod ruke ako ga tako dojim. Inace ne.
Budemo danas probali kratke hehe.
Gabriel mi poceo kasljati, 2dana mora, jucer rodjendan u zatvorenom i evo ga... Do utorka mora ozdraviti da moze u ljetni kamp
Subotkasice moje, čestitke na punim tjednima. 😍
Anavo sretnoooo.. ❤️❤️
Mimoza leon je bas slatkis 😇
Kad smo kod korone, pazite ovu glupost. Prosli petak kad sam se poradjala nitko nije nosio maskicu. U 11.30 ulazi sestra u radjaonu i kaze stigao mail da svi moraju nosit maskice 😁 i kolektivno ekipa otisla po maskice. Znaci zadnjih pol sata su svi bili pod maskama, prije toga valjda nije bilo korone 😁👍
.
Bebac znaci i Gabriel prehladjen 😕 nadam se da cemu proc do utorka i da nece na vas prec. Ja sam naravno uspjela pokupit prehladu od malog🙄
Od jucer od kad mi je patronazna bila je Eugen ful uspavan 😕 nocas sam si alarm navijala i budila ga jer je u dvije ture preko dana bas dugo odvalio. A strah me te glupe zutice da se nesto ne dogodi...
Anavo, sreetno, nek prođe brzo i da se šta prije mazuckatee vas dvije ♥️
Cure, javljam se iz predrađaone. Pukao vodenjak pred nekih 2 sata. Stiže moja Dora🥰
___
39+6
Sretno dragaaaa! ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji