Lordy, čestitke od srca na curici! ❤️
.
Trudy, svaka čast na torti!
.
Lollypop, ja nemam baš nikakav osjećaj oko spola tako da ću mu morati vjerovati na riječ. Bilo bi ludo da ispadne dečkić a ja sve pripremila za curicu 🙈
.
Ja sam se službeno počela osjećati pretrudno 😂 ko da mi je netko preko noći nadodao uteg od 2 kile u trbuh, jedva sam se dogegala do kvartovskog dućana, a za nazad da ne govorim, s ogromnim teretom od čak 2 teglice višanja 😂
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Rose, baš mi žao što te toliko komplikacija potrefilo, vjerujem da se zbog svega ne možeš opustiti i uživati sa svojim bebačem, ali proći će i to...
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Rose joj strasno mi je zao za ranu. Probaj sa tim sredstvom i drzim ti fige da se gnoj povuci i da rana lijepo, brzo zacijeli 🙏.
Ninnek isto strasno za trombozu. Ali dobro da si otisla doktoru i da si pod nadzorom. Mozda induciraju i bebica uskoro dode. 🤞
Vec smo trecinu beba iz 7.mjeseca rijesile 😱. Ta lista se prebrzo popunjava kvacicama...kud vrijeme tolko leti 😱😁
Vucica, Ena haha kako smo mi zene sve iste. Tako sam i ja identicno razmisljala, s tim da sam vec u toku poroda muza samo pogledala i rekla:” Nikad vise” 😂 a kad su mi stavili bebu na grudi, onda sam rekla: “Pa dobro, moze jos jedna” 😂 a sad vec zelim sto prije, jer kao sto ena kaze, bas mi brzo raste ovaj mali.
Nama je sinoc bila patronazna i mi smo u 6 dana dobili 300gr, tako da smo sad na 4340gr a izasli iz bolnice sa 3680gr. 🥰 ali smo se i beban i ja prehladili, kod oboje zapusen nos 😰
Pcelica ja mu nista ne bih davala kad ti je tako zadovoljan. Moj provede 2 sata dojeci i zaspi na cici, al cim ga skinem place, znam da je gladan i dam mu izdojenog mlijeka i pojede po 100ml. Vidis kako je tvoj miran nakon dojenja. Ti bi primijetila da mu fali hrane.
Rio ja sam imala masku na porodu 😰 i u pola frke sam je samo bacila s lica, mislim da mi u tom trenutku niko nista nije smio reci, pobila bih ih 😂
Lordy cestitke na curici Iris. Zelim ti brz oporavak mama 🥰
Bebac ja svom obucem majicu kratkih rukava i dole tanke hlacice i pokrijem ga tetra pelenom. Kuci je samo u bodicu kratkih rukava, a kad spava nocu, onda mu obzcem dugu jednodijelnu pidjamu. Ovdje je vec neko vrijeme 30 stepeni.
Grudnjak se preporucuje nositi kad nadolazi mlijeko zbog tezine cica, pa da poslije ne bi visile, kad cijela faza dojenja prodje. Ja se trudim nositi ga sto cesce.
Jesu vama bebe postale mirnije tako iza 30. tjedna?
Prosli tjedan je toliko lupala da sam mislila da ce probit van kroz kozu, cak me i boljelo, a zadnja 2 dana se tu i tamo malo promrda, stuca, tek toliko da ne dramim da se ne javlja. Nije mi jasno zasto mi se beba ulijenula? 😒
Prosli tjedan je toliko lupala da sam mislila da ce probit van kroz kozu, cak me i boljelo, a zadnja 2 dana se tu i tamo malo promrda, stuca, tek toliko da ne dramim da se ne javlja. Nije mi jasno zasto mi se beba ulijenula? 😒
Fenjer i moja se skroz smirila. Tocno kako si opisala do punog 30 tjedna je ludovala, a sad evo vec 3 dana jedva da ju osjetim. Ono, samo se gospodski rastegne cisto da mi da znak da je tu. Ali ju samo ja osjetim. Decko ju nije zadnja 3 dana uspjel rukom na trbuhu osjetiti. Evo malo prije kad me moj tata zvao i bio na zvucniku je podivljala...bas smo ga zezali da je Laura reagirala na njega jer ju je dobro hranio u Hrvatskoj 🤣. Al to je bilo tih 5 min danas i evo od kad smo poklopili vise nista...mir
Prosli tjedan je toliko lupala da sam mislila da ce probit van kroz kozu, cak me i boljelo, a zadnja 2 dana se tu i tamo malo promrda, stuca, tek toliko da ne dramim da se ne javlja. Nije mi jasno zasto mi se beba ulijenula? 😒Fenjeri moja se skroz smirila. Tocno kako si opisala do punog 30 tjedna je ludovala, a sad evo vec 3 dana jedva da ju osjetim. Ono, samo se gospodski rastegne cisto da mi da znak da je tu. Ali ju samo ja osjetim. Decko ju nije zadnja 3 dana uspjel rukom na trbuhu osjetiti. Evo malo prije kad me moj tata zvao i bio na zvucniku je podivljala…bas smo ga zezali da je Laura reagirala na njega jer ju je dobro hranio u Hrvatskoj 🤣. Al to je bilo tih 5 min danas i evo od kad smo poklopili vise nista…mir
Tako i moja, malo se razvlaci, udari par puta i mir dalje. Kad jedem onda se mice, ali sve nekako lijeno, uopce ni slicno onome do sad. Neki dan me zivciralo sto toliko lupa, sad me zivcira zasto vise ne lupa tako 🙈
Znaci onda valjda imaju faze mira, ne moramo se brinuti? 🙄
Cestitke petkasicama na punim tjednima i na dobrim pregledima!
Lordy cestitke na rodjenu male Iris ❤ Zelim ti brz oporavak!
Lollypop ja sam znala od pocetka da je decko, neznam zasto ali bas sam imala osjecaj..
Trudy torta izgleda brutalno!
Rose zao mi je zbog reza, sve ce to jos malo biti iza tebe.. rivanol sam kao i rio koristila samo na psima tako da neznam..
Grudnjak nisam kupovala, to cu kada vidim situaciju sa cicama jer za sada su iste i nemam pojma koji bi broj uopce trebala uzeti pa cu to u hodu.
Ja imala pregled, u kratko sve je ok, ctg, protoci, plodna super, uzet bris za streptokok. kontrola za 2 tj., ctg za tjedan. Procjenjen na oko 2700 g.
Nisam spavala skoro cijelu noc i ja ne mogu zaspati. Ovo je za poludit.
Nikita te tvoje teglice mi mirisu na kolac 🤣
Fenjer moj je isto imao mirnije dane, mada nisam ni ja nesto pretjerano mirna pa ga i ne osjetim kao kad bi vjerovatno cesce lezala.
Bebac evo ja sam taman mu za setnju sad obukla kratki rukav, pise 29 stupnjeva da je, mali je cijeli topal, a drzim ga u kuci samo u tankom dugom bodiju i carapicama, otkrivenog. Tako da idemo vani u kratkom bodiju i laganim hlacicama. Kako ti svoga?
Sortiraj odgovore
Najstariji