Evo da se i mi javimo malo .Elena je super napreduje sad smo na cca 2700 cekamo patronaznu da nas izvaze. proslavili smo mjesec dana 14og.. hehe
Meni je mlijeka ponestalo skroz pa smo na adaptiranom.sa prenana se prebacili na aptamil i uz ro dajemo svaki dan biogaia kapi plus tipa po potrebi ako se grci. Sve u svemu dobra je beba i uzivamo.
Znate sta mene polako pocinje zanimati posto cu konacno moci opusteno uzivaj u tome.. iako ce prvi put bit kao da je prvi put.. da ..radi se o S. 🤣
Pregled mi je 2.7 ali zanima dali neka od vas ima iskustva i kada su pocele prakticirat to ? Hahaha. Ne osudjujte 😋😋😋
Ja sam nakon Davida čekala 26 dana. Hahha još pamtim 😂😂 nisam bila šivana!
Nikita i ja, zato pitam vas dvije kako stojite s vremenom. Cekat cemo missy da vidimo sta ona kaze.
Pozz cure drage 🥰🥰
Sveacestitam tebi i tvojima na maloj princezi 😘😘
Nikita, Snoopy tesko da cu stici ovaj tjedan mi je bas ufff prekrcat..sljedeci mogu bilo koji dan osim srijede..
Zgaravica evo da se prikljucim i kazem da me ubija vec danima..bas grozno..nikakvi bademi vise ne pomazu.. 🤢🤢 kaktusiceznam da si ti pisala puno o tome, sto ti pomaze?
Mislim da su cure pisale Reflustat, tako nekako. Reklamiraju ga i na TV-u da je za trudnice i dojilje.
CurlySue i te vage se mogu iznajmiti u ljekarnama? Prvi glas? Kako to funkcionira? Cuj mene upadam iz vedra neba, ali nisam cula za to, a mozda ce mi trebati.
Kako ti i bikic? 🤗
Super ste mi s temom S, mi nazalost ne prakticiramo, nemamo zabranu, ali mene jako hvataju bh kontrakcije nakon i cak nekad za vrijeme i onda me drze danima, a evo ovako mozda budu 2 u danu kada ne, a kada da onda budu toliko cesto da skoro na hitnu razmisljam ici. I bas mi to tesko pada, tako da ne osudujem nikog, mislim da cu ja kao vi kad rodim brojati dane 😂
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
LIPANJ:
Barby - 18.6.
Maggy - 18.6.
Panda - 18.6.
Mrvičak - 19.6.
Mareee - 22.6.
Nikita - 23.6.
Marmar - 23.6
Rio - 24.6.
Tea - 25.6.
Barby - 25.6.
Snoopy - 26.6.
MissyR - 26.6.
fenjer - 30.6.
Dana - 30. 6.
Leptir - 30.6.
SRPANJ:
Mokvica - 1.7.
Trancie - 6.7.
Kolacic - 14.7.
Rita, Trancie hvala curke! Ja se nadam da će uskoro. 💪
Ivcy ne staje, curka po malo. Pa ćemo vidjeti baš... Kontrakcije nepravilne i dalje cijeli dan.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozdrav drage krafnice! 😊
Prvo čestitke svima koje danas pune tjedne 😍
Žao mi je jako da dosta vas ima problema, kako privatno tako i s trudnoćom.. Nadam se iskreno da će se svima situacije rješiti na najbolji mogući naćin a i da ćete sve uspjeti uživati u zadnjim tjednima trudnoće..
Još jednom bi zahvalila i svim mamicama na svim danim savjetima i evo kako koja rodi stvarno ste uvijek tu da pomognete..zato se unaprijed ispricavam ako ja opet postavim ista pitanja uskoro..Imam toliko biljeska da se vec gubim 🙈
Vrapčić ja drzim fige da Gretica stigne brzo, lagano i sigurno 🥰 vrijeme da sad cure malo krenu nakon Sveine Lene 😬
Maggy mogu se skroz poistovjetiti s vama, meni isto dns iscjedak neki divlji.. 🤪
😘😘😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Pozdrav drage krafnice! 😊
Prvo čestitke svima koje danas pune tjedne 😍
Žao mi je jako da dosta vas ima problema, kako privatno tako i s trudnoćom.. Nadam se iskreno da će se svima situacije rješiti na najbolji mogući naćin a i da ćete sve uspjeti uživati u zadnjim tjednima trudnoće..
Još jednom bi zahvalila i svim mamicama na svim danim savjetima i evo kako koja rodi stvarno ste uvijek tu da pomognete..zato se unaprijed ispricavam ako ja opet postavim ista pitanja uskoro..Imam toliko biljeska da se vec gubim 🙈
Vrapčićja drzim fige da Gretica stigne brzo, lagano i sigurno 🥰 vrijeme da sad cure malo krenu nakon Sveine Lene 😬
Maggy mogu se skroz poistovjetiti s vama, meni isto dns iscjedak neki divlji.. 🤪
😘😘😘
Elena, kako se ti osjecas? Vidim da si ti uskoro na redu 😍.
Danijela joj žao mi je zbog bolnice... Ali znaš, ako je već takav nalaz bolje da si pod nadzorom u bolnici. Ali vjerujem da ti je već muka. 😔😔😔
Lili dobro nam došla! 💕
Elenalina drago mi je za Elenicu da lijepo napreduje. 🧡
Pozdrav curke.
I ja napunila 38tj.vec mi je lagano dosta..🙈 simptoma nikakvih nemam pa sve mislim kao da sam u 6 mj trudnoce jer me zgaravica ubija,a i onda se redovno ispovracam..netko je pitao meni pomogne Reflustat gel al najvise kad ga popijem navecer..
Danijela, bome zezaju tebe te zucne kiseline..sta kazu doktori vidim da si danas u terminu🙈🙈drzi se
Vrapcic, mislim da bi ti mogla uskoroo,nadam se da si spremnaa🤞
Anja🌸🌸
Elena hvala draga. I ja se nadam da će Greta uskoro. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji