Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    17. Lipanj 2020. 16:18

Vucice evo kao da sebe citam, znaci identicno mi je. Evo danas ga samo dojim, upravo treci podoj koji traje sat ipol vremena. Borba teska, ne zna se koji je umorniji, on ili ja. Mokra sam sva 😬 ali ne dam se. On je vec tri puta kakao, sa dohranom mi nema tako obicaj.
    Evoyn nisu univerzalne velicine, vec po velicini bradavica. Ja dojim na sesirice od pocetka, iako imam velike bradavice, ali on ih ne zna uhvatiti, klize mu.

• CurlySue
    17. Lipanj 2020. 16:21

Vucica

😂😂😂Curly mozeeee
    .
    Mimoza dajemo od jucer Biogaia protectis d3 kapi, ima nesto probiotika I d3 vitamin. Mi krenuli s dojenjem ali mislim da cu se vise bazirati na izdajalicu. Ovako on cica pola sata, sat a nemam pojma koliko je popio. Za pola sata dere se ne znamo jeli opet gladan, ili su grcevi. Cicu malo nece malo hoce, pa ako cekam njega napune mi se opet, a ako izdojim mislim si sta ako on bude htio cicat. Uglavnom kaos 😅 vidjet cu kako ide. S izdajalicom mi je ustvari jedini problem sto bi je trebalo iskuhat jednom dnevno osim toga meni je zakon.
    .
    Rose jesi probala sesirice? Meni ih patronazna preporucila kad je odbijao cicu

Kupi ili iznajmi vagu u ljekarni i vazi prije i nakon podoja i znat ces koliko je pojeo 😉

Vucica
    17. Lipanj 2020. 16:33

Mimoza da bas je borba... Necu ne skroz odustati ali zbog psihe svoje radit ce izdajalica. A povremeno cicanje radi druzenja i smirivanja, nadam se da ce upalit sve to. Dohrana kad zafali mlijeka. 
    .
    Curly super ideja! Nisam ni mislila da mogu tako precizno vagat? Svejedno moj problem je sto on nece uvijek cicu. Nekad prihvati nakon ne znam koliko pokusaja, nekad nece I nece. Vidjet cemo, al hvala ti

• lili11
    17. Lipanj 2020. 16:34

Pozdrav cure..s vama sam od početka, čitam vas svaki dan, ali eto nikad nemam ništa pametno za reći osim pomoliti se za svaku od vas kada krene porod i za vaše male mrvice. S trudnoćom je sve ok, u 34. smo tjednu mali dječak i ja. E sad, neki dan me je počelo boliti grlo, nakon toga naravno i začepljen nos, a evo danas i bolno uho..užasno me je strah jer znam koliko to boli i koliko dugo traje..za bolove ne smijem ništa jer sam alergična na paracetamol..ima li koja savjet kako da si pomognem, što da koristim jer najgore od svega mi je to što mališa osjeti da sam nervozna od boli..

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

17. Lipanj 2020. 16:39

Nikita i ja, zato pitam vas dvije kako stojite s vremenom. Cekat cemo missy da vidimo sta ona kaze. 

Maggy_1
    17. Lipanj 2020. 17:01

lili11

Pozdrav cure..s vama sam od početka, čitam vas svaki dan, ali eto nikad nemam ništa pametno za reći osim pomoliti se za svaku od vas kada krene porod i za vaše male mrvice. S trudnoćom je sve ok, u 34. smo tjednu mali dječak i ja. E sad, neki dan me je počelo boliti grlo, nakon toga naravno i začepljen nos, a evo danas i bolno uho..užasno me je strah jer znam koliko to boli i koliko dugo traje..za bolove ne smijem ništa jer sam alergična na paracetamol..ima li koja savjet kako da si pomognem, što da koristim jer najgore od svega mi je to što mališa osjeti da sam nervozna od boli..

Lili pozdrav! Ja bih na tvom mjestu otišla doktoru, u slučaju da je upala mora ti prepisati antibiotik da se to riješi. Bolje prije nego kasnije. 

17. Lipanj 2020. 17:03

Ivcy, žao mi je zbog psića. Ja ne znam što bih bez svoja dva i da ih nešto zaboli, iako smo otkada je korona odvojeni jer smo ih odveli do svekrve jer je meni bilo teško brinuti o njima zbog mirovanja i sl. Nadam se da će mu nešto pomoći, pa makar da mu ublaže bolove. 😔😔

Nakon stresa u obitelji pa pokvarenom hladnjaka, uspjela sam proliti sok koji sam taman izblendala (trešnje, ananas, datulje, limun i malo naranče) na tepih koji je onako ful bijel i baš baš čupav i visok. Onda sam plakala i listića dobrih 45 minuta. Očistio ga je jedino bijeli Domestos. Sada čekam kontrakcije jer ću ih sigurno dobiti 😐

• CurlySue
    17. Lipanj 2020. 17:20

Vucica

Mimoza da bas je borba… Necu ne skroz odustati ali zbog psihe svoje radit ce izdajalica. A povremeno cicanje radi druzenja i smirivanja, nadam se da ce upalit sve to. Dohrana kad zafali mlijeka.
    .
    Curly super ideja! Nisam ni mislila da mogu tako precizno vagat? Svejedno moj problem je sto on nece uvijek cicu. Nekad prihvati nakon ne znam koliko pokusaja, nekad nece I nece. Vidjet cemo, al hvala ti

Tak su vagali u bolnici kad su majke isle dojit 😉 s bocicom je lako, sve vidis, ali s dojenjem naravno ne i onda tako racunaju. Te vage za mjerenje tezine bebe su dosta osjetljive jer su u pitanju grami, no moras vagat uvijek na istoj vagi i uvijek na isti nacin (npr. dijete golo ili u peleni, uvijek mora biti kao prvi put) i prije vaganja djeteta izmjerit grame tetrice (obicno imaju 70 - 80g).

• elenalinapepi
    17. Lipanj 2020. 17:30

Evo da se i mi javimo malo .Elena je super napreduje sad smo na cca 2700 cekamo patronaznu da nas izvaze. proslavili smo mjesec dana 14og.. hehe
    Meni je mlijeka ponestalo skroz pa smo na adaptiranom.sa prenana se prebacili na aptamil i uz ro dajemo svaki dan biogaia kapi plus tipa po potrebi ako se grci. Sve u svemu dobra je beba i uzivamo. 
    Znate sta mene polako pocinje zanimati posto cu konacno moci opusteno uzivaj u tome.. iako ce prvi put bit kao da je prvi put.. da ..radi se o S. 🤣
    Pregled mi je 2.7 ali zanima dali neka od vas ima iskustva i kada su pocele prakticirat to ? Hahaha. Ne osudjujte 😋😋😋

MissyR
    17. Lipanj 2020. 17:40

Snoopy2

Nikita i ja, zato pitam vas dvije kako stojite s vremenom. Cekat cemo missy da vidimo sta ona kaze.

Pozz cure drage 🥰🥰
    Svea cestitam tebi i tvojima na maloj princezi 😘😘
    Nikita, Snoopy tesko da cu stici ovaj tjedan mi je bas ufff prekrcat..sljedeci mogu bilo koji dan osim srijede..
    Zgaravica  evo da se prikljucim  i kazem da me ubija vec danima..bas grozno..nikakvi bademi vise ne pomazu.. 🤢🤢 kaktusice znam da si ti pisala puno o tome, sto ti pomaze?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.