Da i kazu za sluzni da je smeckast i prosaran krvlju.. ja sam svoj cep bacila tako brzo da ga nisam stigla proucit al znam da je bilo bjelkasto i da je tad opasnije krenulo sa trudovima haha. Nistaaaa mislim da je to onda krenulo kod tebe ❤🥂
Mi smo skupa vec 3 tjedna i vise a jos evo kad lezi pored mene ja skacem kad proizvede neki zvuk i sad je malo i bljucnula i samo ju skicam svakih 3 min dal jos bljuca.. slatki stresovi..
Hvala cure strah me I pogledati dole iskreno...
.
Vrapcic idemooooo 🎉🎉
Missy i mene od jucer zgaravica muci a taman sam mislila da me zaobislo u trudnoci sto me i cudilo s obzirom da inace muku mucim s refluksom. Onda kavica sljedeci tjedan, javite se kada budete mogle 🙂
Ivcy nadam se da je psicu bolje i da ce biti ok. Ja ti doma imam jednu marmeladu od psa kojem je stalno nesto, nedavno isto proljevi povracanja, krv super, bez temperature a on satran. 3 dana infuzije, antibiotika i kojekakvih inekcija i ko nov je bio.
Bebac ajmeee vidi ga 😍
Cure je li normalno da ja u 2 tjedna nisam dobila nista na kilazi?
Missy i mene od jucer zgaravica muci a taman sam mislila da me zaobislo u trudnoci sto me i cudilo s obzirom da inace muku mucim s refluksom. Onda kavica sljedeci tjedan, javite se kada budete mogle 🙂
Ivcy nadam se da je psicu bolje i da ce biti ok. Ja ti doma imam jednu marmeladu od psa kojem je stalno nesto, nedavno isto proljevi povracanja, krv super, bez temperature a on satran. 3 dana infuzije, antibiotika i kojekakvih inekcija i ko nov je bio.
Bebac ajmeee vidi ga 😍
Cure je li normalno da ja u 2 tjedna nisam dobila nista na kilazi?
Ne brini. Ja zadnja dva mjeseca ništa. Beba sada sve uzme.
https://ibb.co/Xp6qQNM
Nasa "palcica" od 2700g ❤
Ajme srecica slatka ❤️❤️
https://ibb.co/Xp6qQNM
Nasa "palcica" od 2700g ❤
Prekrasna je 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Lina preslatka je 💗
Mrvicak jutros sam se vagala pa sam se zabrinula da li je to normalno. Hvala ti!
Bebac, Lina - strudlice su prekrasneeeeee 😳😳😳🥺🥺🥺😍😍😍😍😍😍😍 Nemojte mi s tim dok ne rodim jer sam ljubomorna
Sortiraj odgovore
Najstariji