Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnek
    17. Lipanj 2020. 12:45

Pčelica hvala na info za posjete.
    Vrapčić  sada sam 38+3

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Kolacic
    17. Lipanj 2020. 12:46

CurlySue

Vucica, drago mi je da je bolje 😘
    Svea, cestitam na prinovi! Brz oporavak ti zelim. 💝
    Mocho, bolnica u kojoj rodis salje prijavu da je dijete rodeno kod njih i onda odes u maticni kojem ta bolnica spada. Npr. konkretno za Zg, ja spadam pod dubravu, a petrova pod medvescak i morali smo u medvescak jer su tamo zaprimili papire.
    Ako imas eoi, kupite citac kartice, dode 100 kn i sve obavite online, bez hodanja igdje. Gotovo za 20 min. 😉 Trebas samo racunalo, ne ide prek moba.
    Drago mi je procitati da ste sve ostale dobro, da se nove mamice uhodavaju i mazuckaju sa svojim krafnicama. Mi se malo mucimo s refluksom, ali i to ce proci.
    Svima vam saljemo puno krafnastih pusa 😘

Curly mozda glupo pitanje, ali jel mogu koristiti citac koji koristim za internet bankarstvo od banke??
    Mimoza, Ena kako cete vi dolje prijaviti svoje kikace? Ja sam mislila za Bozic kada cu dolje, ali ako ide preko egradanina zasto ne bi i tako rijesila. S time da ce moja mala prvo dobiti njemacko drzavljanstvo po tati.

Vrapčić123
    17. Lipanj 2020. 12:55

Eovyn 💟💟💟
    Ivcy draga sretno ti bilo! Bit će sve ok! Ajd bar se možeš pripremiti kada znaš dan... 😊 Joj od srca mi žao za psića, to je zbilja tužno. 😔😔😔
    Ninnek uskoro će i tvoja bebica. 💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Kolacic
    17. Lipanj 2020. 12:56

Vrapcic pocelo je 😍 sretno draga...kad god da bude. Drzim fige da krene sto prije 🤗
    Rose, Ena cure stvarno mi je jako tesko citati da vam je toliko tesko i bolno. Iskreno suosjecam s vama i ne zelim takva iskustva vise ni jednoj. Nek vam krene na bolje cim prije! 😘😘
    Ja sam danas bas razmisljala kako ni jedan porod do sad nije bio identican. Aposolutno svaka od vas koje ste rodile ima svoju pricu i nacin na koji su to dozivjele i prozivjele. Definitivno cudo zivota i nevjerojatna sposobnost zene 💪💗

zmya
    17. Lipanj 2020. 12:58

Svea draga cestitam vam! Dobrodosla mala Lena! 🥰 zelim ti brz oporavak! 
    CR ili prirodno, uvijek glasam za prirodno. Operacija je ovo i manje boli koji vanjski i unutarnji sav nego prokidanje do maternice kasnije. 
    Vrapcic yay! To moze do dva tjedna potrajat dok ne krene porod ne brini. Samo nema cevapa za tebe vise :)
    Zuza ja nosim pojas. Evo nakon deset dana izgledam ko dva mjeseca trudna 😅 vratio mi je trbuh dosta a planiram uskoro vjezbice pocet i mislim ici na konzultacije sa trenerom kako dalje s tim zbog dijastaze. 
    Prijava djeteta mi smo preko e novorodence prijavili malog, bez odlaska u maticni, sve odma dobije na mail od papira, preporucam svima! 

Amneris
    17. Lipanj 2020. 13:01

Fenjer naša patronažna je onaj tim kupati svaki dan. Probat ćemo je sutra okupati opet, vidim da voli, pa se nadam da će i nama uživati.
    Vrapčić krenulo je, krenulo, Gretica je spremna🥰🥰
    Ivcy žao mi je zbog psića😥😥

• anav05
    17. Lipanj 2020. 13:12

Ninnek

Pčelicahvala na info za posjete.
    Vrapčićsada sam 38+3

Ti si onda u dan s Ivchy i samnom🙂
    ___
    38+3

Mocho
    17. Lipanj 2020. 13:14

Kolacic - trebalo bi raditi i s tim citacem. Osobne, kartice i eIndeksi imaju taj cip koji bi bilo koji citac trebao prepoznati. Treba ti jedino taj papir koji si dobila s osobnom s kodovima za prijavu u softver. Ne znam kako ce biti tebi obzirom da i otac mora napraviti isto sto i majka, a koliko sam pohvatala otac je Njemac :) 
    .
    Vrapcic - woohooo jedan korak blize Gretici :D A i ne brini za te cevape, to bas i nije super jednostavno kad imas trbuh do zuba i kontrakcije 😀 
    .
    Ivcy - zao mi je za peseka, mozda bude sve u redu ipak 
    .
    Pepili kako tvoja djecica? 

mimoza
    17. Lipanj 2020. 13:16

Hej cure, kako ste nam 🤗 mi nikako da vas stignemo u citanju, uvijek ste 10-15 str. ispred. Pa cu odg kako stignem. Mi smo danas dojili 2 sata 😰 iscjedio me i sad spava, pa se nadam da ce doci mlijeko dok se ne probudi. Primijetila sam da su mu nogice deblje 🥰 bas se poceo buckati, iako je velika beba od rodjenja 🤗 I dalje traje nasa borba s dojenjem, al ja ne odustajem. Od petka do danas sam smrsala jos 3kg.
    Cevapi i ja se prijavljujem u klub onih kojima su mozda pokrenuli porod 😁 Pa eto “jedite” ih sto cesce 😂
    Svea cestitam draga na rodjenju cure i zelim ti brz oporavak. Eto ipak nije bila preko 4kg hehe ali i dalje velika i bebela 🥰
    Fenjer ja svom bebanu oblacim po danu bodi dugih rukava i hlacice, a za spavanje bodi dugih rukava i preko jednodijelna pidjamica. Rukice su mu uvijek otkrivene, pa volim da ima duple rukave na rukama.
    Vucica bravo za dojenje. Ti i ja iste prepbleme mucimo. Danas sam otkazala sve posjete i hocu da cijwli dan posvetim ucenju i navikavanju na dojenje. Mrzim pumpu i neprakticno mi je za vani. Bit ce vriske i placa, al necu odustati. I moj kao da je poceo dobivati grceve 😬 a ne znam kada da mu pocnem davati kapi. Jesi li ti pocela?
    Rose, ena kako ste drage moje? Kako su bebice? Kakvo je stanje sa ranom?
    Pcelica kako su cice danas? 

mimoza
    17. Lipanj 2020. 13:31

Ena uzmi multimam komprese i stavi na bradavice i drzi ih dok beba spava. Neka ti cice budu otkrivene sto vise na zraku. 

Eovyn ma pokrenut ce se to samo, ne brini se, mada ni indukcija nije nikakvo strasno rjesenje. I ja sam roddila 40+6 a rekli su mi da bi za 4 dana isla na indukciju. Imas jos vremena da se otvoris i na dan poroda sam bila jedva 1cm otvorena i nikad mi nisu mogli vidjeti plodnu vodu.
    Konci su moji unutra na malim usnama, ja sam popucala tom duzinom, ali sjedim od prvog dana, hvala Bogu. Malo je peklo dok sam piskila, ali je sad i to proslo.
    Kolacic mi smo danas tek malog ovdje prijavili i uzet ce njemacko drzavljanstvo, jer i muz i ja ga imamo, a dole cu ga prijaviti preko sebe kad odemo na odmor u 9.mj.
    Vrapcic mozda i nije sluzni, mozda si se pocela otvarati pa od toga takav iscjedak. Sluzni je bas bas sluzav 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.