LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    21. Siječanj 2020. 18:26

Tiki i mene boli trtica kad predugo sjedim, nemam pojima od cega je to 🤔

Ante 💙 Maro 💙

tea1401
    21. Siječanj 2020. 18:49

Dora, cestitke od ❤

Anja🌸🌸

Mokvica
    21. Siječanj 2020. 18:59

Svima čestitke na dobrim pregledima! 😊
    Dora tebi posebne čestitke, najbolja moguća kombinacija.❤️💙

Dora4
    21. Siječanj 2020. 19:04

Hvala vam drage moje svima redom 
    Toliko sam neopisivo sretna i ispunjena radoscu da mi se stalno place od srece i nevjerice je li moguce da ce nam se sve poslozit, toliko borbe, toliko inekcija, dugih protokola, postupaka, toliko folikulometrija, pregleda, pretraga, uzbudjenja, straha, razocaranja, odricanja, ljubavi, ma svega...i onda ovakva nagrada od samog Boga! Ma ne, mislim da ce ove sad osjecaje moci nadjacat jedino oni kad ih konacno primimo u ruke i donesemo doma ♡♡ 

Dora4
    21. Siječanj 2020. 19:07

I koliko mi je najvaznije bilo i jos uvijek je, samo da budu zdravi i da sve prodje dobro, toliko je nevjerovatno to sto cemo odmah dobiti i decka i curicu, nemam rijeci naprosto ♡♡

Polly jaoo citam i mislim si jesi isla prebit nekog u susjedni stan, a kad ono nuggetsi spasili stvar 🍴 super!! Bravo muzek

• lola777
    21. Siječanj 2020. 19:18

Dora4

Toliko sam neopisivo sretna i ispunjena radoscu da mi se stalno place od srece i nevjerice je li moguce da ce nam se sve poslozit, toliko borbe, toliko inekcija, dugih protokola, postupaka, toliko folikulometrija, pregleda, pretraga, uzbudjenja, straha, razocaranja, odricanja, ljubavi, ma svega…i onda ovakva nagrada od samog Boga! Ma ne, mislim da ce ove sad osjecaje moci nadjacat jedino oni kad ih konacno primimo u ruke i donesemo doma ♡♡

🙏👶👶💝

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

sierrav
    21. Siječanj 2020. 19:18

Dora4

Toliko sam neopisivo sretna i ispunjena radoscu da mi se stalno place od srece i nevjerice je li moguce da ce nam se sve poslozit, toliko borbe, toliko inekcija, dugih protokola, postupaka, toliko folikulometrija, pregleda, pretraga, uzbudjenja, straha, razocaranja, odricanja, ljubavi, ma svega…i onda ovakva nagrada od samog Boga! Ma ne, mislim da ce ove sad osjecaje moci nadjacat jedino oni kad ih konacno primimo u ruke i donesemo doma ♡♡

Cestitam ti,ovo je zbilja nagrada x2 
    Svaka ti cast zbilja i odmah pun pogodak i cuja i decko ♥️♥️😍

Zaraa
    21. Siječanj 2020. 19:32

Dora diiivno, predivno, cestitam ti!!!!!! ❤❤❤❤ seka i braco ❤❤
    Curee, mene zvalo da je pregled prebacen za ponediljak, ajme koje razocarenjeee😑😑

💞girl💞

Rose1
    21. Siječanj 2020. 19:33

Dora4

Ma zasluzeno draga, predivna nagrada❤💙 stvarno mi je jaaaako drago❤🥰🎉🥂

💙

Rose1
    21. Siječanj 2020. 19:35

Zaraa

Doradiiivno, predivno, cestitam ti!!!!!! ❤❤❤❤ seka i braco ❤❤
    Curee, mene zvalo da je pregled prebacen za ponediljak, ajme koje razocarenjeee😑😑

Joooooj, neeee, mogu misliti kako ti je. Tek u ponedjeljak😤😤😤 strpljenja draga, izdrzi, ali i ja bih bila luuuuuda

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.