Tiki i mene boli trtica kad predugo sjedim, nemam pojima od cega je to 🤔
Ante 💙 Maro 💙
Svima čestitke na dobrim pregledima! 😊
Dora tebi posebne čestitke, najbolja moguća kombinacija.❤️💙
Hvala vam drage moje svima redom
Toliko sam neopisivo sretna i ispunjena radoscu da mi se stalno place od srece i nevjerice je li moguce da ce nam se sve poslozit, toliko borbe, toliko inekcija, dugih protokola, postupaka, toliko folikulometrija, pregleda, pretraga, uzbudjenja, straha, razocaranja, odricanja, ljubavi, ma svega...i onda ovakva nagrada od samog Boga! Ma ne, mislim da ce ove sad osjecaje moci nadjacat jedino oni kad ih konacno primimo u ruke i donesemo doma ♡♡
I koliko mi je najvaznije bilo i jos uvijek je, samo da budu zdravi i da sve prodje dobro, toliko je nevjerovatno to sto cemo odmah dobiti i decka i curicu, nemam rijeci naprosto ♡♡
Polly jaoo citam i mislim si jesi isla prebit nekog u susjedni stan, a kad ono nuggetsi spasili stvar 🍴 super!! Bravo muzek
Toliko sam neopisivo sretna i ispunjena radoscu da mi se stalno place od srece i nevjerice je li moguce da ce nam se sve poslozit, toliko borbe, toliko inekcija, dugih protokola, postupaka, toliko folikulometrija, pregleda, pretraga, uzbudjenja, straha, razocaranja, odricanja, ljubavi, ma svega…i onda ovakva nagrada od samog Boga! Ma ne, mislim da ce ove sad osjecaje moci nadjacat jedino oni kad ih konacno primimo u ruke i donesemo doma ♡♡
🙏👶👶💝
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Toliko sam neopisivo sretna i ispunjena radoscu da mi se stalno place od srece i nevjerice je li moguce da ce nam se sve poslozit, toliko borbe, toliko inekcija, dugih protokola, postupaka, toliko folikulometrija, pregleda, pretraga, uzbudjenja, straha, razocaranja, odricanja, ljubavi, ma svega…i onda ovakva nagrada od samog Boga! Ma ne, mislim da ce ove sad osjecaje moci nadjacat jedino oni kad ih konacno primimo u ruke i donesemo doma ♡♡
Cestitam ti,ovo je zbilja nagrada x2
Svaka ti cast zbilja i odmah pun pogodak i cuja i decko ♥️♥️😍
Dora diiivno, predivno, cestitam ti!!!!!! ❤❤❤❤ seka i braco ❤❤
Curee, mene zvalo da je pregled prebacen za ponediljak, ajme koje razocarenjeee😑😑
💞girl💞
Ma zasluzeno draga, predivna nagrada❤💙 stvarno mi je jaaaako drago❤🥰🎉🥂
💙
Doradiiivno, predivno, cestitam ti!!!!!! ❤❤❤❤ seka i braco ❤❤
Curee, mene zvalo da je pregled prebacen za ponediljak, ajme koje razocarenjeee😑😑
Joooooj, neeee, mogu misliti kako ti je. Tek u ponedjeljak😤😤😤 strpljenja draga, izdrzi, ali i ja bih bila luuuuuda
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji