LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    15. Siječanj 2020. 06:50

Mene sinoc temperatura ulovila, nadam se da je nesto sto ce brzo proc

Alisanazemlji
    15. Siječanj 2020. 07:24

kaktusica

Jutro cure, ja budna od 4, nikako zaspati vise… U 9h imam pregled, mini anomaly, sva sam na iglama

Kaktusica, sretno! Bit će sve u redu! ❤️
    Imam i ja pregled, ali moj je tek u 17h... 
    Zasad sam okej, ali sat-dva prije ću sigurno biti napeta 😬

Curka je ❤

Dora4
    15. Siječanj 2020. 07:27

Dobro jutro drage curke!
    Alisa i Kaktusica sretno danas, cekamo da nam javite dobre vijesti 
    Trudy drzi se, nadam se da te nece primit za pravo..
    Ena jako mi se svidja soba 

Polly
    15. Siječanj 2020. 08:07

Yvette meni su desni krvarili i kupila sam u dm-u četkicu Humble Brush, onu drvenu. Krvarenja više nema, ne znam jel do nje, al u svakom slučaju mi paše jer je manja i mekša. 

Polly
    15. Siječanj 2020. 08:08

kaktusica

Jutro cure, ja budna od 4, nikako zaspati vise… U 9h imam pregled, mini anomaly, sva sam na iglama

Sretnoo, bit će sve super sigurna da sam 😊❣️

Mokvica
    15. Siječanj 2020. 08:19

yvette

Sierravshvacam te oko MPO, ni mi nismo nikom rekli osim mojima.
    Lolaznam da si dobronamjerna, ali bez obzira postoji neka vrsta stigme. Iako pruzas podrsku, kazes vi ste uspjeli prirodno. I mi smo takodjer uspjeli prirodno samo uz medicinsku pomoc. Bas ti izrazi i nespretnost su jedan od razloga zasto ne govorimo nikom. Duboko su usadeni ti pojmovi prirodno i umjetno cak i u ljudi koji su otvoreniji, zamisli kako je kod onih koji nisu. Ja ne zelim da sutra moje dijete cuje od nekog nekakav ruzan i nespretan izraz.
    Ne smatram da je medicinski potpomognuta oplodnja nesto sto se tice bilo koga osim nas, ni ja ne znam kako su nastala tuda djeca, dal na ves masini, na zadnjem sjedistu, dal u pijanom stanju, dal su im roditelji u tom trenutku mislili o nekom trecem…
    Ne zelim ni da nacin nastanka mog djeteta bude nekom tema na kavi jer nema o cemu pricati.
    Mimoza cestitam na decku !!
    Curke cestitam svima na pregledima.
    Zadnje vrijeme sam slabije aktivna na temi jer jednostavno bude previse stranica pogotovo ako nisam online 2-3 dana. Nemoguce pohvatati 😅
    Vidjela sam da su neki pisali da im krvari zubno meso. Imam i ja problema s tim u trudnoci. Koristite li nesto efikasno da pomaze?

yvette, probaj paradontax i interdentalne četkice, meni je ta kominacija riješila problem krvarenja desnih.

Kaktusica i Alisa, sretno na pregledima! 😊 

tea1401
    15. Siječanj 2020. 08:31

Curke sretno danas na pregledima❤
    Bit ce sve okei samo pozitiva😇😇

Anja🌸🌸

Trancie
    15. Siječanj 2020. 08:44

Tea sretan rođendan sa zakašnjenjem :-)
    Tiki što se tiče tih krevetića 5u1 ko nema ogromnu sobu malo su nespretni , pogotovo dok je dijete malo i traži blizinu majke. 
    Meni je krevetić bio skroz do mog krevetića tko da mi je bilo zgodno dojit po noći i dodat kasnije cucu i sve... pa sad vidi; a mislim ako ideš stavit samo krevetić od tog 5u1 bude prenisko jer nema nogica dole.
    Ko ima mogućnost uzimati u BIH imate obično i povrat poreza na to sve što uzmete pa bude jeftinije.
    Meni je pregled u 16h, jedva čekam, ubi me neizvjesnost :-)

Nikita206
    15. Siječanj 2020. 08:51

Bok, cure, evo sinoć napokon stigao jastuk kojeg sam naručila preko Facebook stranice Mamin malček HR pa da vam napišem kako je prošla noć s njim 
    Jastuk sam po sebi je mekan, ali čvrst, znači nije onako premekan da upadneš u njega, a opet dovoljno mekan da je stvarno preudoban. Dužina je kako piše na stranici 185 (ja ga nisam dodatno mjerila jer nisam posumnjala :D). S obzirom na veličinu prvo nisam znala kako da ga namjestim za spavanje, jer se nisam htjela odreći svog anatomskog jastuka za glavu na kojeg sam navikla, i imam problema s vratom i glavoboljama inače. Ali kako sam vidjela da nema šanse da koristim i jedan i drugi jastuk, odlučila sam probati samo na trudničkom. Kako ćete si ga namjestiti je stvarno individualno, kako vam najbolje paše. Ja sam se iznenadila koliko udobno mi je bilo za spavati. Nisu me bolila leđa, ne boli me vrat ni glava. Kako god sam se namjestila bilo mi je preudobno. Dodatno jastuk ima na oba "kraka" vezicu koja se može zategnuti, da bi se skratio i učvrstio za što bolju potporu pri dojenju.

Inače jastuk+jastučnica s dostavom dođe 255 kuna, pa s obzirom na jako prihvatljivu cijenu ja sam za sad jako zadovoljna.

https://www.facebook.com/commerce/products/1590560900979450/  (više slika ima na njihovoj originalnoj stranici).

Ispričavam se na dugačkom postu, ali nadam se da ću nekome pomoći s ovim 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Dora4
    15. Siječanj 2020. 09:04

Nikita super recenzija, hvala ti! Molim te mi samo napisi, jel ti stvarno uspio jastuk kad si bila glavom na njemu doc i izmedju koljena i do guze iza? Ja muku mucim s tim trazenjem U jastuka, napola sam odlucila da bi ona iz srbije narucila jer je jeftiniji nego babyland, a sad gledam ovaj tvoj mi se cini da je isto U model i da bi mi mogao bit dovoljno dugacak..nisam previsoka, ali zelim da me jastuk obujmi s obje strane tako da ga ne moram premjestat kad se okrecem s boka na bok tijekom noci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.