LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    16. Listopad 2019. 19:13

mimoza

Bebac24hvala puno, takodje i ja svima cestitam na trudnoci, sve smo nove trudnice 😊
    Do prije 5-6 dana sam se super osjecala, samo pojacano mokrenje i vrtoglavica, ali sad imam uzasne mucnine i glavobolje.
    Jeste li vi non stop gladne i onda malo pojedete, mislim male porcije vas zasite?

Da, ako slučajno ne jedem bude mi muka za poludjet, sad sam u sedmom tjednu i sve gore mi je sto se tice tih mučnina, ali ne povraćam. Svakih sat-dva moram nesto pojesti. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Leonie90
    16. Listopad 2019. 19:24

Mimoza dobrodosla. I ja imam glavobolje 😭
    Paa mene ne zasite bas male porcije 😂 ali cu se truditi da pripazim. Ja sebi ne zelim postaviti u glavi da mogu jesti za dvoje 😂

ena0206
    16. Listopad 2019. 19:26

Amy2019

Ena, pa i meni je sutra pregled ali da 4+0 sta ja treba da kazem 😂 no sikiriki sve ce to da bude uredu. Prvorodnice se sigurno vise boje, tako sam ja sa prvom bebom, drugi put evo opustenija. 😊

Meni je po ovoj aplikaciji kao 5+5 ali vidjet cemo sta ce reci ginekolog.. Jojjj cure moje drzite fige, panicar sam po prirodi.. Hahhahaha. 😃😃😃😃

mimoza
    16. Listopad 2019. 19:35

Ni ja ne povracam, ali imam gadjenje prema hrani, ali ipak jedem 😰 Valjda se necu previse udebljati. 
    Kakva je situacija sa stolicom, idete li redovno na wc? 
    Ja muku mucim s tim 😕

• Bebac24
    16. Listopad 2019. 19:44

Sta probavom i inace imam problema , sad takoder. Zato pijem magnezij koji dosta pomaze. 
    Za jest uh ovaj tjedan sam pocela stvarno vise jesti jer sam staalno gladna 🙁 sa malim sam dobila 20+  sad me strah da cu i vise jer mi se love kile jako zbog stitnjace. 

• isabella
    16. Listopad 2019. 19:55

Cure sta mislite, putovala sam avionom prije 3 tjedna, uopste nije mi palo na pamet da bi mogla biti trudna, sad sam negdje citala da se u trudnoci ne preporucuje let avionom i nekako me bas strah da nisam naskodila bebici 😱 ima li neka iskustva?

• Bebac24
    16. Listopad 2019. 20:01

Isabella vjerujem da se to odnosi na kraj trudnoce jer tlak zna uzrokovati porod. 
    A pocetak trudnoce je onda tek bio jedla? Koji tjedan? 
    Ne sekiraj se ,uzivaj ☺️

sierrav
    16. Listopad 2019. 20:07

Pozzic svima,
    Danas bio prvi zvanicni pregled ako ne racunam petak hitno radi krvarenja.
    Zasad sve ok 5+3 culi smo danas malo srcee😍😍😍
    Pijem estrofem,utrici dolje.
    Magnezij za probavu i novalac prenatal.
    Slj.pregled 30.10.
    Prva mpo,drugi fet i nadamo se uspjehu do kraja i bebacu.
    Boze prestrasena sam toliko kad znam da je rizicno do 12 tjedna i da to prihvatim,ili ce uspjeti ili ne,priroda napravi selekciju.
    Drzim nam fige i da i mi imamo svoje bebane😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

mimoza
    16. Listopad 2019. 20:10

Bebac i ja sam primjetila da mi magnezij pomaze, ali je meni njegov okus bljutav i gadi mi se. Uzela sam prah od kojeg se pravi kao sokic i imam mg direkt, ne znam sta mi je gore. 
    Isabella ja sam bas pitala ginekologicu za letove, ona je rekla da nisu problem kratki letovi, ali da na duze puteve ne letim dok ne prodjemo prvo tromjesjecje.

sierrav
    16. Listopad 2019. 20:12

isabella

Cure sta mislite, putovala sam avionom prije 3 tjedna, uopste nije mi palo na pamet da bi mogla biti trudna, sad sam negdje citala da se u trudnoci ne preporucuje let avionom i nekako me bas strah da nisam naskodila bebici 😱 ima li neka iskustva?

Ne brini,moja kolegica putuje barem 2put mjesecno po 4h.
    Ima bebu od 2 god i trudna je 16 mj.Njen dr.je rekao njoj ovako,ako je embrij jak nece mu naskoditi nikakav let 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.