Mrvicak uh da citala sam dobar dio tvoje teme. Zao mi je, nadam se da ces nam se i ti ubrzo pridruziti ❤️
Sa malim sam radila do 7mj i to na fast foodu u kuhinji, sad me htjela vec jucer staviti na komplikacije ali cemo viditi. Frizerka sam imam svoj salon pa je rekla bolje da ne radim sa kemikalijama. A i vidila sam da mi suze oci od boje.
Moram smisliti sta cu. Sama radim a nac radnicu ko da trazis loto🙁
Ja sam vec na komplikacijama jer radim po dvanaest sati u intenzivnoj smjenski rad... Isla sam na mpo pa me dr. zbog svega toga stavila na mirovanje odmah. Da radim na nekom lakšem radnom mjestu i bez stresa mislim da bih radila do kad bih mogla. Ovako... Nista od toga. Odmaram i uzivam doma, i jedem... puno. Haha
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sve nas je strah tog prvog pregleda,ali ne staje s tim...pa cekanje do drugog,pa treceg,pa cekanje pokreta,pa pracenje pokreta,pa jel se okrenula beba kako treba,jesmo zatvorene,pa kad dode vrijeme jesmo otvorene🤯🤯🤯 nema kraja...sto se tiče cica,preporuka počnite odmah mazati,najbolje nevenovom masti..trbuh isto tako..za prištiće se ne sjećam jesam imala problema 🤔...a na bolovanje sam isla nakon prvog pregleda,a ovaj put sam samo produzila nakon transfera
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Drage moje sutra mi je prvi pregled sa 5+5.. Ne mogu docekati... U jednu ruku uzbuđenje u drugu ruku strah oce li biti ista, oce li se vidjeti. I tako. Sigurno necu spavati veceras. 😣
Ima li jos tko prvih pregleda ovaj tjedan
Ena, pa i meni je sutra pregled ali da 4+0 sta ja treba da kazem 😂 no sikiriki sve ce to da bude uredu. Prvorodnice se sigurno vise boje, tako sam ja sa prvom bebom, drugi put evo opustenija. 😊
Ja planiram do kraja raditi ako ce ici. Imam dobar posao, svi su razumni, tako da o tome ne razmisljam jos..
ena sretno sutra i javi kako je proslo.
Betty upravo tako..
Bebac mozda da pocnes one maske koristiti odmah kad imas bojanja kose..
Zdravo cure, redovno sam pratila staru grupu, pa sad odlucih da se registriram.
Bili smo 2 puta na pregledu do sad, trenutno smo 6+6, bebica je 9mm velika 😁😊 i termin nam je 03.06. Ja sam zatrudnila putem ICSI i prva nam je beba. Nadam se lijepom druzenju ❤️
Ja u prvoj stvarno nisam brinula o nicemu. Ma niti sad pretjerano, cuvam se, odmaram da se bebe lijepo ugnijezdi.
Do 6tt nemojte ocekivati previse na UZV ☺️
Mimoza dobrodosla, i cestitke na trudnoci☺️ kako si? Kako se osjecas?
Bebac24 hvala puno, takodje i ja svima cestitam na trudnoci, sve smo nove trudnice 😊
Do prije 5-6 dana sam se super osjecala, samo pojacano mokrenje i vrtoglavica, ali sad imam uzasne mucnine i glavobolje.
Jeste li vi non stop gladne i onda malo pojedete, mislim male porcije vas zasite?
Sortiraj odgovore
Najstariji