Ja sam se jako brinula za kg u prvoj trudnoci (ne mogu rec da se sad ne bojim), dobila do kraja oko 13 kg, 6 mj nakon poroda bila na -26 kgtako da, odu te kile jako brzo. Ne znam je li me vise strah da dobijem puno ili da opet zavrsim z tom debelom minusu
Ajoj, bas si puno izgubila, ima neki razlog ili su same odlazile?
Mrvicak, ne znam bas oce vise navracat u nasu grupu, al vidim da su se od nas premjestile tamo:
Mana Mare
Marta14
Nella1308
Pašticada
Tonks
Amy11 (ali ona jos nije ziher jel T ili ne, znam da je i tu ispitivala za testove i to)
Neka za sada stoje, pa ću ih lako kroz tjedan dana maknuti.
Ja opet nisam spavala. Očito kada krenu obaveze ja slabije spavam, sada za vrijeme praznika, kada se nisam trebala dizati za voditi maloga u vrtić, spavala sam kao beba. Čak se ni ne dižem piškiti više često, jednom ili nijednom, ali eto, san mi je baš slab, osobito nakon 4 sata. Tako da sam tijekom cijelog dana premorena.
Prvi put da nemam strah prije pregleda i da doppler nisam upalila dva dana. Očito sam izišla iz zone straha, nadam se da je to to i da se nemam više što brinuti. U petak ulazim u 15.tj.
Dora4 bio je dosta stresan period jer smo trazili stan, pa rjesavali sve te papire, selili i sl, vjerujem da to nije pomoglo a jela sam stvarno vise nego u trudnoci. Stalno sam bila gladna. Kazu zapravo da dojenje puno kalorija trosi, sto se kod mene pokazalo tocnim.
Ne znam što bih rekla za te kilograme u trudnoći... Moja je doktorica dosta rigorozna po tom pitanju i stalno trubi da se ne smijem puno udebljati. Ja sam za sada na +1 kg od početka trudnoće. Stomak mi još nije iskočio, više neka napuhanost.
Mrvičak bas mi je drago da si se uspjela opustit evo do te mjere da ni doppler nisi palila, jos sutra kad ti kaze na pregledu da je sve super!! Mozda ce ti cak i spol moc vidjet sreca da je skracen tjedan pa ce brzo vikend i nadam se da ces se opet naspavat normalno
Trudy grozno, mislim da stres ipak najvise kalorija potrosi bit ce bolje ovaj put, neces niti napeta oko tih svih stvari za stan!
Što se tiče kilograma ja sam visoka 172,a na pocetku trudnoce sam imala 67 kg.. Sada evo koji sam tjedan imam 65..
Cure je li koja od vas imala iskustva ili čula nešto o twistshake bočicama i proizvodima?
Jutro, evo i mene nenaspavane. Vec 3 noci nikako ne spavam 🙁 spavam u komadu 4-5 sati i onda nikako zaspati....
Kile uh...
U prvoj sam dobila oko 22kg. Skinula nakon godinu dana cca . Nakon 2 pala ispod pocetne kilaze ali nakon 2 i pol kad sam prestala dojiti nakupila 5-6 kg .
Tako da sam sad zatrudnila sa 5kg viska.
Vidit cemo koliko cu natuci u ovoj heheh. Dobro me krenulo ovaj mjesec 🙈😂
Ajme cure prepale ste me s tim svojim kilama. Ja sam +4 od početka trudnoće 😐 Inače sam sklona debljanju ako ne vježbam i ako papam malo više, a sada drugačije ni ne može biti.. Pa do kraja ću ko kit biti! Makat normalna sam, visoka 175cm i 64 kg, ali bojim se isto onoga da kile tek kreću
Jutro cure!
Ja sam evo koda me traktor pregazio, ukocilo me u vratu.. 😒
Sto se tice kilaze, ja sam ovdje izgleda najdeblja..necu ni pricati tj.pisati koliko imam kila. Jedino sto me po onom nekom kalkulatoru drze da sam 3kg ispod 😁 pa se tjesim da necu puno dobit. Ali uglavnom sam jos uvijek u minusu a usla u 16.tjedan sto je super.
Mogu samo rec da meni nakon trudnoce s malim je ostao i trbuh (nisam nosila steznik zbog rane, tako su mi dr.rekli da ne smijem) e sad me zanima dali ce se to mozda nakon ove trudnoce "popraviti" ukoliko bi nosila taj steznik? Zna li netko nesto o tome?
Što se tiče kilograma ja sam visoka 172,a na pocetku trudnoce sam imala 67 kg.. Sada evo koji sam tjedan imam 65..
Cure je li koja od vas imala iskustva ili čula nešto o twistshake bočicama i proizvodima?
Jesu to one neke specijalne sto su kao protiv kolika? Mislim da sam ih vidjela u Bipi, ali iskreno jos nisam apsolutno nista od te opreme za bebe ni škicnula
Cure moje, bila sam malo gledat kolica za blizance, izbor je katastrofa, ako u ducanu i uspijem nac da imaju, to su uvijek ona kao u vlakic, a ja ocu jedno pored drugog..ja inace volim po netu istrazit pa doc u ducan donekle spremna jer me shopping uvijek iscrpljuje i nemam zivaca previse za to, plus svaki ducan oce uvalit svoje nesto..malo me cak oprala panika jucer jer sam prije rekla da necu nista prije 30.og tjedna kupovat i mislim da cu pricekat travanj, ali onda silno promisljanje kako se blizanci obicno rode ranije i sto ako nista ne stignem hahah luda zena! Ali opet..uz dobru pripremu, stignem u tjedan dva sve kupit, ha? to mislim ako bas zagusti da moram..
Sortiraj odgovore
Najstariji