Alisa iskreno kako s kim, za neke ljude imam jos manje strpljenja i njihovo kompliciranje i majmunarije mi puno brze dignu tlak, trudim se onda to nekako po brzom postupku odradit ili se jednostavno maknut..ali u principu, inace jako sve analiziram, promisljam, trudim se razumijet, uzivljavam se u tudju stranu price i tako, a sad kao da sam stavila ovu trudnocu ispred svega i ne dopustam da mi ove neke sitne gluposti remete mir dosta se tesko nosim sa mirovanjem jer jako volim radit, bilo posao, bilo po kuci, volim biti u drustvu, uglavnom sam uvijek u obavljanju 3 stvari odjednom i volim to, a sad sve usporeni film, okej, navikavam se i radim na sebi u smislu da pustim stvari i ne mislim o njima, da me ne kopka svaka stvar koja nije na svom mjestu i da ne zgrabim cistit sve sto vidim
ali tesko mi je
Dora čitala sam da upravo u 2.tromjesječju krene suhoća u nosu i upravo to što opisuješ. Nekim curama čak do kraja trudnoće.
Rose1 izgleda da ću ja imat problema kao tvoja prijateljica sa mišićima i ligamentima. Što je pila / jela za to? Više magnezija? Ili? Ti si ok što se toga tiče?
Ooo ne, a meni je krenulo jos i puno ranije, znaci zbilja bi moglo biti do kraja ili do proljeca dok se zrak malo ne sredi, a uopce ne grijemo sobu u kojoj spavamo, al ni muz ne da prozor jer "cu se ja svejedno cijela otkrit i onda se razbolit", a meni vruce koliko god da je u sobi stupnjeva haha ajd bar mi je cirkulacija za sad super, inace uvijek ledene noge, a sad gorim 🔥
Mrvičak i Mimoza, ajoj, bas mi je zao za ponovne mucnine, nadam se da je samo nesto kratkotrajno i da ste mirne do daljnjeg!
Mrvičak i Mimoza iskreno se nadam da su vam to samo privremene jednodnevne / dvodnevne mučnine i da će proći.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora nadam se da ce i meni ubrzo krenuti, svi me pitaju di je trbuh, onda pocnem i jako brinuti...uh
Vrapcic a samo je pila magnezij i to je to, cekala bi da prodje. Ja za sada to jos nemam, ali tu i tamo uvijrk nesto osjetim...nadam se da nam nikome nece biti prebolno jer sve mi izdrzimo, ali se prepadnemo
💙
Mene su očito počele hvatati nove mučnine, ali samo kada sam zaista gladna. Tako da samo jedem. Evo sada sam zdjelicu čokolina pojela, mmm. Malo nakon toga sam opet osjetila ono pucanje mjehura i to baš intenzivno.
I ja osjetim mucnine,ali nije strasno..a to pucanje ne osjetim, tj.ja to sve crijevima pripisujem koja znaju biti glasna😂😂😂
💙
Dora nemoj brinuti, a i sutra je pregled pa ce te umiriti, ali znam kako ti je...od krvi se uzasavam jer sam veliki panicar
Alisa ja nemam nikakvs promjene raspolozenja, nisam nervozna i nabrijana za sada😂😂😂sve je to normalno, hormoni luduju...i ja se inace bavim sportom i na 100sam strana, ali sto cu, morala se primiriti, ali naravno da sve to fali...jos radim, ali necu j9s dugo
💙
Jutro cure!
Ena drago mi je da je sve u redu. ❤️
Ja sam ok, samo sto me zadnja dva dana zna onako zgrciti u trbuhu i pustiti, to traje desetak minuta i prođe. Kad pocinju te BH kontrakcije? Bas sam se bila prepala kad sam osjetila to, onak poput menstrualne boli. Cim se umirim prestane.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mene su očito počele hvatati nove mučnine, ali samo kada sam zaista gladna. Tako da samo jedem. Evo sada sam zdjelicu čokolina pojela, mmm. Malo nakon toga sam opet osjetila ono pucanje mjehura i to baš intenzivno.
I ja osjetim mucnine,ali nije strasno..a to pucanje ne osjetim, tj.ja to sve crijevima pripisujem koja znaju biti glasna😂😂😂
Sigurno nisu crijeva. Sada baš prepoznajem razliku. To je bebica i jako poznat osjećaj iz prve trudnoće, a budući da mi se bebica uz dignula već i trbuh mi se već vidi, ne čudi me što ju osjetim. Ne mogu dočekat četvrtak
Anav05 kako tebe i što te boli? Sinoć me pol noći bolili trbušni mišići i nožni zglobovi, noge po malo. Ovo sa trbušnim mišićima je baš poprilično neugodno. Baš neugodna bol. A zadnjih tjedan dana isto imam kratkoću daha povremeno, kada ne mogu kao dublje udahnuti iz pluća. Ne znam otkud sada to!? Čitam da se u trudnoći mišići na trbuhu razdvajaju obzirom da se sve širi pa neke zna to boliti jače. Ne znam ima li to veze?
Ej.
Boli onako kao da na pocetku menge imam kratke, pulsirajuce kontrakcije, pa stane...uglavnom lada sam cijeli dan aktivna... U donjem dijelu, desno od pupka recimo...
Doranemoj brinuti, a i sutra je pregled pa ce te umiriti, ali znam kako ti je…od krvi se uzasavam jer sam veliki panicar
Alisa ja nemam nikakvs promjene raspolozenja, nisam nervozna i nabrijana za sada😂😂😂sve je to normalno, hormoni luduju…i ja se inace bavim sportom i na 100sam strana, ali sto cu, morala se primiriti, ali naravno da sve to fali…jos radim, ali necu j9s dugo
Ja sam isto skroz mirna. Nisam nervozna, psihički sam baš si super i podnošljiva svima, a ni ne pričam baš puno o trudnoći pa i zaboravim na to. Do ovih mučnina koje me podsjete hahha. Ništa strašno, ali eto tjeraju me jesti. I meni fali sport, u teškoj sam depri zbog toga, ali i prehladno je vanka da to zamijenim šetnjom pa čekam neka toplija vremena da sa psom mogu u duge šetnje. Iako nemam hematom i dalje me strah prefotsirati se
Sortiraj odgovore
Najstariji