LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nella....
    28. Prosinac 2019. 20:37

Leonie90 znam da se tuna nebi smjela konzumirati,
     Al ja mislim da je ovo u ograničenim količinama imam 3 dana i namažem na dvopek. I kad to pojedem tjedan dana il dva tjedna ne jedem...
    A nemogu stalno isto jest, postane mi muka a ovako ako jedem nešto par dana, pa promjenim lakše mi je, ne dojadi mi, nije mi muka.
    Vrapcic123 u potupunosti te razumijem.
    Prehrana je jakoo bitna.Muž i ja smo i ulje izbacili, meso pečemo samo na dobro tavi, ako nešto dinstamo stavim samo vode.   Pokušavam da imam dosta i međuobroka i neke užine, da stalno nešto grickam al da nije slatko.Jer nemogu pojest odjednom jako puno

Smooti mi je prva liga jer ako mi se nešto baš ne jede ubacim ga unutra i ne osjetim ga tolko( varam sama sebe, al to ću i bebacu radit)..

Ako imate još neke savjete šta ubaciti?
    Netko je pitao za mlijeko i mene zanima kakvo pijete?

Nella....
    28. Prosinac 2019. 20:42

Beata

Kad smo kod hrane, mozda ste vec pisale o tom, zanima me jel pijete kavu il ste se odrekle kave u trudnoci?

Znam da je dopustena konzumacija kave u odredenoj kolicini.

Beata ja sam prije pila 4 velike šalice turske kave, natakala sam se, baš sam se guštala. I zadnjih dva tjedna samo dvije šalice htjela bi još i skuham si al ne popijem, valjda mi ne paše...
    Moze se 150-200ml kofeina koje ovise o težini čovjeka..

Luna999
    28. Prosinac 2019. 20:52

Alisa, čestitam na curkiii😍

Dečkić💙

Vrapčić123
    28. Prosinac 2019. 21:08

Nella mi pijemo bio mlijeko iz Špara Natur Pur, alpsko iz Austrije. Fino je i nije pre skupo.  

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lina27
    28. Prosinac 2019. 21:19

Mene je grlo odjednom pocelo boljettii  dok gutam i smrcam.. jaoo nece me valjda uloviti.. sa cime lijecit grlo kad ne smijemo lijekoveee 🙈🙈
    Bila sam prehladjena kad sam saznala da sam trudna i pila max flu i svasta i odmah sam stala sa tim i jedva izdrzala bez lijekova cak se i oduzilo..

dana130
    28. Prosinac 2019. 21:26

Lina mene je negdje pocetkom 6 tjedna pocelo i grlo bolit, i kasljala sam i temp, pokusavala sama rijesiti, no nisam nistauspjela, vadila krv, crp povisen, dobila antibiotik. Rekla mi doktorica da je vec pocele prema gnojnoj angini ici.
    Ja bi na tvom mjestu svakako kod doktora, pa makar izvadit krv i vidjet na cemu si

Baby girl 💜

m_maaree
    28. Prosinac 2019. 21:35

Hej jeste ikako imale bol na lijevoj strani  nekako ispod rebara,gornji dio stomaka.. 

Vrapčić123
    28. Prosinac 2019. 22:42

M_marree ja nisam imala takve bolove. 

Mene evo zadnjih pol sata, i više bole valjda (to ja nagađam da je to) trbušni misici, ispod pupka ka dolje. Središnji dio trbuha. Je li koju od vas tako bolilo? Što bi to trebalo biti? Baš kao mišići, dosta je neugodno... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    28. Prosinac 2019. 23:12

Beata

Kad smo kod hrane, mozda ste vec pisale o tom, zanima me jel pijete kavu il ste se odrekle kave u trudnoci?

Znam da je dopustena konzumacija kave u odredenoj kolicini.

Ja obavezno ujutro tursku s malo mlijeka i to mi je u biti jedina u danu. Prije sam si znala ness skuhati, sad preskocim, popijem neki biljni caj, tipa menta 
    Od hrane sto vidim da cure pisu, jedem sve osim sushija kojeg obozavam inace :-( , pojedem i malu tunu jednom u 2-3 tjedna kad mi dodje gust...
    Jedem svasta, za dorucak od Cornya kad je zurba do zobenih s jogurton i suhim vocem, pa neku tipa krusku za medjuobrok, rucam gotovo uvijek neko meso-ribu s hrpu povrca, bananu, nesto lagano za veceru...a ima dana kad smazem trokut burek od sira i pola litre kefira i opet dobro.
    Kako me tijelo trazi :-)
    U 3 i pol mjeseca sam dobila kilu.
    Dosta se krecem i za sad je sve ok!

• anav05
    28. Prosinac 2019. 23:13

Vrapcic123

M_marree ja nisam imala takve bolove.

Mene evo zadnjih pol sata, i više bole valjda (to ja nagađam da je to) trbušni misici, ispod pupka ka dolje. Središnji dio trbuha. Je li koju od vas tako bolilo? Što bi to trebalo biti? Baš kao mišići, dosta je neugodno…

Ti ja smo dva dana razlike u trudnoci.
    I me i se to zadnjih dana dogadja, ali valjda se sve skupa smjesta, i nase tihelo svemu prilagodjava.
    Meni ugl prodje za tipa sat,dva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.